Sevgilim askere gitmeyi düşünüyor ve sözlenmek istiyor..

Hatırladığım kadarıyla fazla da olmamıştı sizin ilişkiniz, bence biraz acele ediyor.
Askerden geldikten sonra daha rahat hallederiz diyebilirsiniz.

Konuştum ama sonu tartışmayla bitiyor...Onunla evlenmek istemediğimi düşünüyor.. Çok seviyorum.

Bi de o var.. Sanki kabul etmezsem onu yarı yolda bırakmışım gibi olucak, yarım bırakmışım gibi.. O tarz psikolojik baskılar yapıyor.

askerlik herşeye engel bence gitsin halletsin biran önce sizde ona göre rahat davranırsınız daha sonra 1 2 yıl sonra daha zor olur emin ol çok zor beklemek biran öncee bitsin hem neyi bekleyecek ki rahat ol önemliolan birbirinizi sevmesi soğuma konuusnda da 5 ay uzak kalınca soğuyacaksa zaten soğusun sende ne kadar sevdiğini görürsün ama sözlenmek istiyorsa soğumaz

Haklısın canım.. Bi burukluk var yine de.. Bir an önce kazasız gidip gelseydi. :S Söze ne diyeceğimi bilemiyorum..

Son düzenleme:

takılmaması için bi sorun gözükmüyo.eğeer aile arasında olacaksa bi sankıncası yoktur.hem biraz da nişanlı olarak birbirinizi tanıyın derim.

Bence gitsin kısa dönem zaten..bwnim nişanlım gitmedi önünde duvar oldu iş hayat askerlik olmadan düzene girmiyor.

Bence gitsin kısa dönem zaten..bwnim nişanlım gitmedi önünde duvar oldu iş hayat askerlik olmadan düzene girmiyor.

Haklısın. Er ya da geç yapacaktı nasılsa.. O benim hayatımda olsun da tek, mesafeler önemli değil.. Sağ salim kavuşalım da.

Önceki konularını biliyorum.
Daha 91lisin, başından baya olaylı bi'nişan evresi geçti.
Sen dahil ailen de yıprandı -tahminimce-.
Şimdi daha yepyeni 3 aylık bi'ilişki için biz söz istiyoruz diye ailenin karşısına dikilirseniz tepki alırsınız diye düşünüyorum.
Ki bence de çok yersiz olur.
Şuan illaki çok seviyoruz, eminiz, süperiz diyosun ama ilişkinin başında zaten çoğu kişi hayatımın aşkı bu, bulutların üstündeyim adeta der durur.
Evlilik bi'nevi hayatının en en en büyük kararı. Söz de olsa aceleye getirmemek lazım.

Bırak askere gitsin araya ayrılık girince sevdiğin adamın nasıl tepkiler verdiğini gör, tanımana yardımcı olsun, özlem girsin araya ondan sonra zaten olucaksa olur.

Ama askere gitmesine engel olma bence yapsın kurtulsun çok büyük bi'engel erkekler için. Benimki de 89lu ben yalvarıyorum resmen askerliğini yap kurtul diye ama yüksek lisansı var

kesınlıkle yasayan deneyım sahıbı bırı olarak soyluyorm askerlık donusu bence bole bır adım atın derım

uc aylık ılıskıde yuzuk mü takılır
askerlık bırbırınızı tanımanız ıcın ıdeal zaman bunu unutma ıkı kere bekledım ıkısıde olumsuz bnce böyle yanlıs bı karar alma

Son düzenleme:

Çekincelerim de tam bahsettiklerin zaten.. Onu kaybetmek istemiyorum. Pazartesi akşamı buluşacağız.. Birbirimize zaman verdik o güne kadar.

Seninki büyük talihsizlik olmuş canım .s üzüldüm. Ben de ondan çekiniyorum ama öte yandan sevgilime de çok güveniyorum. Pazartesi günü konuşacağız bu konuyu.

Şöyle anlatayım bugün tamı tamına 208 günlük askeriz. Kısa dönem olsaydı çoktan bitmişti yani ve inan geçmez gibi görünen günler öyle veya böyle geçiyor. Zorlanmıyorsun dersem yalan olur , ama zorlanmanın en fazla olduğu anda da bitime yaklaşmış olacaksınız. Bunu bir avantaj olarak gör yani kendine , Benim erkek arkadaşım üniversitesini yarıda bıraktı da uzun dönem olarak gitti, şanslısınız ki sizde öyle olmamış ve inan bir yaş da olsa kendinden yaşça küçüklerle oraya gitmek daha bir zorluyor durumu. Kendinden küçükten yeri geliyor emir alıyorsun. Yani 1-2 yıl sonra gitseydi diye düşünme hiç, ne kadar erken o kadar iyi. Çünkü önünde sonunda yapacak bunu. Büyünün bozulma kısmına gelince , onun askerde oluşu ve senin onu hakkıyla beklemen aranızdaki bağı öyle bir güçlü hale getirecek ki sen bile şaşıracaksın. Ama sabır işi, yerli yersiz patlamaları da olacak, bunlara da hazırla kendini. Yüzük meselesine gelince askerliğini bitirmeden tanışmaya bile sıcak bakmamıştı benim babam, sizinkiler ne der çok kestiremiyorum ama en azından onun da içini rahatlatacak bir tanışma gerçekleştirebilirsiniz diye düşündüm ben.
Hakkınızda hayırlısının olmasını dilerim. Ve de sevgilinize şimdiden hayırlı tezkereler ...

Merhaba canim.. Suan hemen hemen benzer seyleri yasiyoruz.. Askere gitmesine engel olma.. Benim sevgilimde askerligini hep ertlemis okul yuzunden. Askere gitmedigi icinde babam vermiyor. Hem kisa donem yapacak me guzel ya ben napayim bana su son 2 ayda verilen nasihatlari yazsam sayfalar yetmez.. bana verilen nadihatlardan biri Madem soz iistiyor kendi aranizda takin yuzugu. Seviyorsa seni bekler zaten gibii bir suru seyyy bir yuzuk muymus bizi baglayan kalbiniz bagli olsun falan bunu diyende cok oldu.. sen ve sevgilin kendinden eminsen soylenecek cokta birsey yok.. hepimiz icin hayirlisi olsun ..

Ahh ahhh ayni kaderi yasiyoruzz seninlee

Ben askerden önce söze nişana karşıyım, hayat bu ne olacağı belli olmaz sonuçta. Ama eğer içine siniyorsa söz olabilir. Biranönce askere gidip aradan çıkarmak istiyodur ki bence de gitsin aradan çıksın. Zaten kısa dönemmiş nasıl geçtiğini anlamazsın, hem sonrası içinde arada böyle bir engeliniz kalmamış olur. Mantık açısından gitmesi daha iyi gibi ama bilemem tabi, sizin özel hayatınız sonuçta.

En büyük tesellim kısa dönem gidecek olması.. Ailelerimiz tanışıyorlar zaten, belki yemek daveti falan olur.. O şekilde düşündüm..
Çok teşekkür ederim, Allah kavuştursun sizi de :)

Elbette eminiz ama kendisi ne düşünüyorsa, çok istiyor..

Haklısın.. Çok teşekkür ederim yorum için.

evlenince gitsin çok güzel oluyor.
hem böyle benden uzaklaşır mı gibi sorunlarınız olmaz

şaka bi yana, tabiki hemen gitsin gelsin, biz evlendikten 2 sene sonra gitti benim eşim, şimdi kafamıızı taşlara vuruyoruz sevgiliyken neden gitmedi diye.
sözlenirseniz sen de onu ziyarete gidebilirsin hem, daha iyi olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…