Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Sevgilim aslan burcu nasıl davranışa sasirdim

Bu arada bir aslan kadını olarak biraz daha bir şeyler yazayım:)
Aslan insanlarına iyi davranır, önemsediğini hissettirirsen sana kul köle olup tüm imkanlarını seni mutlu etmek için kullanır. Yok bunu hissettiremezsen aşkından ölse bile "sen de kimsin ki, sen olmasan da yaşarım" mesajı vermeye çalışır.
Aslanların hayatının çoğu "-mış gibi" görünmekle geçer...Mutluymuş gibi, üzülmemiş gibi, önemsememiş gibi...Kuyruğu dik tutacaklar ya:)

Ya kuz
Birşey değil :)
Bak şunu anlatayım.
Eşimle bir arkadaşımız var aslan burcu, kardeşim olsun çok severim. Çocuk bildiğin aslan, yürürken biliyorum ben :) o küçük dağları ben yarattım havalarını :D
Çocuk telefona çıkma özürlü yaa
Eşim arıyor misal, bişey sorcak ya meşkule alıyor ya açmıyor ya da telefonu kapalı.
Ay ben çıldırıyorum :D eşim rahat ama 5 gün sonra da olsa ulaşıyor, (bu arada arkadaş bize çok nadir dönüş yapar) ağzına geleni sayıyor sonra da hal hatır soruyorsa soruyor, işi varsa onu görüyor.
Yan yana geldiğimizde görme bizi dehşet bir grup oluyoruz.
Çocuk telefona çıkma özürlü, teknoloji özürlü değil, telefona çıkma özürlü :D ama eğlenceli :D :D
Canim bak demin gunaydin askim diye mesaj atmis. Yok aynen anlattigin gibi cani istiyorsa yapiyor. Simdi dusunuyorum da baslangicta aramalar sormalar sirf beni kazanmak icinmis. Aynen yanyanayken sanki taptigi insanim az otede yeni tanisiyor gibi. Ama bu boyle gitmemeli
20, member: 628845"]Konuşma tarzınla bile farkettirebilirsin. Kelimelerini iyi şeç.[/QUOTE]
Ya kuzum bak simdi demin mesaj yazmis

lina, post: 38346155, member: 234221"]Bu arada bir aslan kadını olarak biraz daha bir şeyler yazayım:)
Aslan insanlarına iyi davranır, önemsediğini hissettirirsen sana kul köle olup tüm imkanlarını seni mutlu etmek için kullanır. Yok bunu hissettiremezsen aşkından ölse bile "sen de kimsin ki, sen olmasan da yaşarım" mesajı vermeye çalışır.
Aslanların hayatının çoğu "-mış gibi" görünmekle geçer...Mutluymuş gibi, üzülmemiş gibi, önemsememiş gibi...Kuyruğu dik tutacaklar ya:)[/QUOTE]
Iyi kuyrugu dik tutacak ama net olmadıkça tutamaz. Bu ancak hem kendini hem karşı cinsi mahvder. Ben azap çekmek değil mutlu olmak istiyorum.

TE="Dilrubaaaa, post: 38345520, member: 628845"]Konuşma tarzınla bile farkettirebilirsin. Kelimelerini iyi şeç.[/QUOTE]
Himm o zamanda bana aynen şunu diyor: bak seeeennn aşkım tiripmi yapıyormuş bana..... ya guleriz in ağlar mısın

An
TE="Dilrubaaaa, post: 38345520, member: 628845"]Konuşma tarzınla bile farkettirebilirsin. Kelimelerini iyi şeç.
Himm o zamanda bana aynen şunu diyor: bak seeeennn aşkım tiripmi yapıyormuş bana..... ya guleriz in ağlar mısın[/QUOTE]
k
Ankaradan yuksekova ya ne trip atılır ama

632772"]AYY SABIR TAŞI OLDUM ÇÜNKÜ:KK43:[/QUOTE]
Allah sabir versin canim. Benim bi baslangictan ibaretti sonumuz belli. Sana sabir diliyorum

aslanlarla ugrasmaktan cildirdim,catladim,hayata kustum diyenler
bir de kendi burclarini yazsa ya:KK53:
bende aslan olarak teraziye takigim.esim terazi.onun darilmalarindan suzulup buzulmelerindende ben biktim:KK11:
seviyorum ama beni cok zorluyor:KK60:

[QUOTE="elalale, poÖyle yorumlarda , member: 43hiç3olmadım. Duyguları yoğuntan cildirdim,catladim,hayata kustum diyenler
bir de kendi burcldünyayıa ya:KK53:
bende aslan olarak teraziye takigim.esim terazi.onun darilmalarindan suzulup buzulmelerindende ben biktim:KK11:
seviyorum ama beni cok zorluyor:KK60:[/QUOTE]
Ben kova burcuyum. Oyle yorumlardaki gibi biri hic olmadim. Duygulari yogun duygusal ve sahipleniciyim. Kavga sevmem kirici olmam. Sevince dunyayi sererim ayaklarina. Cok tutkulu biriyim. Yalana tahammulum yoktur sadece.

Arkadaslar bizimkisi daha yeni bi ilişki 2 ay kadar önce tesadüf eseri tanıştık. Ilk zamanlar beni edecek için pervane oldu güzel sözler iltifatlar. O doğuda görev yapıyor. izne geldi birkaç kez görüştük cok etkilendik birbirimizden. gitti fakat bu seferde az arayıp daha doğrusu canı isteyince arayıp konuşuyor diyelim. Mesela 4 gün aramayip dün birden arayıp normal konuşuyor deli ediyor insanı. Aslan Burcu hep mi böyle anlamıyorum. Lütfen yardım edin. Yahhoşlanır adamdan vazgecicem ya da bi yolunu bulup onu deli edicem.
eyvah ! eyvah ! benim oğlumda aslan.

1hhh, post: 38348592, member: 277814"]eyvah ! eyvah ! benim oğlumda aslan.[/QUOTE
umarım çok çektirmez kızlara. Benim enistem
Aslan Burcuama cçok uyumlu. Gerçi kardeşi de aslan cok sorumsuz ve sorunlu. Kişilik bence

lina, post: 38346155, member: 234221"]Bu arada bir aslan kadını olarak biraz daha bir şeyler yazayım:)
Aslanların hayatının çoğu "-mış gibi" görünmekle geçer...Mutluymuş gibi, üzülmemiş gibi, önemsememiş gibi...Kuyruğu dik tutacaklar ya:)
Iyi kuyrugu dik tutacak ama net olmadıkça tutamaz. Bu ancak hem kendini hem karşı cinsi mahvder. Ben azap çekmek değil mutlu olmak istiyorum.[/QUOTE]

Ben yükseleni de aslan olan bir burcum ve hiç de sorunlu bir insan değilim mesela. Yeri geldiğinde evet yakar, yıkar, gururumdan ödün vermem ama genelde gayet sakinimdir. Eşim neyi ne sebeple yaptığımı yeni yeni çözdü ve ona göre davranıyor:)

Iyi kuyrugu dik tutacak ama net olmadıkça tutamaz. Bu ancak hem kendini hem karşı cinsi mahvder. Ben azap çekmek değil mutlu olmak istiyorum.

Ben yükseleni de aslan olan bir burcum ve hiç de sorunlu bir insan değilim mesela. Yeri geldiğinde evet yakar, yıkar, gururumdan ödün vermem ama genelde gayet sakinimdir. Eşim neyi ne sebeple yaptığımı yeni yeni çözdü ve ona göre davranıyor:)[/QUOTE]

Ben yükseleni de aslan olan bir burcum ve hiç de sorunlu bir insan değilim mesela. Yeri geldiğinde evet yakar, yıkar, gururumdan ödün vermem ama genelde gayet sakinimdir. Eşim neyi ne sebeple yaptığımı yeni yeni çözdü ve ona göre davranıyor:)[/QUOTE]

Canim kusura bakma herkes aynı değiltabiki ben bende biraktiklarindayim. Buna kkişilik de eklenince olay değişiyor. Ben benimkini dert yanıyorum anliycan. Ben ne dersem o olacak dedi birgün.

Ben yükseleni de aslan olan bir burcum ve hiç de sorunlu bir insan değilim mesela. Yeri geldiğinde evet yakar, yıkar, gururumdan ödün vermem ama genelde gayet sakinimdir. Eşim neyi ne sebeple yaptığımı yeni yeni çözdü ve ona göre davranıyor:)

Canim kusura bakma herkes aynı değiltabiki ben bende biraktiklarindayim. Buna kkişilik de eklenince olay değişiyor. Ben benimkini dert yanıyorum anliycan. Ben ne dersem o olacak dedi birgün.[/QUOTE]
Dediğim dedik bir burçtur.
Huyuna gitmek istiyorsan "tabi ki senin dediğin olacak evimin direği, gözümün nuru :KK53:" dedikten sonra çaktırmadan istediğini işleyeceksin... Ancak öyle yola geliyorlar...

Ben yükseleni çok. Sevince sevdanın enmibaslan olan bir burcum ve hiç de sorunlu bir insan değilim mesela. Yeri geldiğinde evet yakar, yıkar, gururumdan ödün vermem ama genelde gayet sakinimdir. Eşim neyi ne sebeple yaptığımı yeni yeni çözdü ve ona göre davranıyor:)

Canim kusura bakma herkes aynı değiltabiki ben bende biraktiklarindayim. Buna kkişilik de eklenince olay değişiyor. Ben benimkini dert yanıyorum anliycan. Ben ne dersem o olacak dedi birgün.[/QUOTE]
Dediğim dedik bir burçtur.
Huyuna gitmek istiyorsan "tabi ki senin dediğin olacak evimin direği, gözümün nuru :KK53:" dedikten sonra çaktırmadan istediğini işleyeceksin... Ancak öyle yola geliyorlar...[/QUOTE]

Biraz yakın davransa zaten dediğiniz gibi olurdu. Uyumluyumdur cok .sevince sevdanin en yucesini verebilirim. Hep uzak davraniyo bende acikcasi istemiyor diye geri duruyorum. Sonra birden ortaya cikip o soguk adam o degil baskasi gibi konusuyor. Cikmaza sokuyor

Ay nedir bu aslanlardan cektigimiz? Esim de aslan burcu. Telefonla konusmaya hic onem veren biri degil. Onun icin olmasa da olur. Evlenmeden once hep benim zorumla :KK48:telefonla konusurduk. Ben aramasam merak edip de aramaz. Hep benden bekler bi de. Niye aramiyorsun dedigimde, arayip aramamayi bir sevgi gosteri olarak gormedigini soyler. Ama ben aramasam, hic aklina gelmiyorum heralde der. Cekilesi dert degiller valla.

Ay nedir bu aslanlardan cektigimiz? Esim de aslan burcu. Telefonla konusmaya hic onem veren biri degil. Onun icin olmasa da olur Evlenmeden once hep yipratmis ör
.mla :KK48:telefonla konusurduk. Ben aramasam merak edip de aramaz. Hep benden bekler bi de. Niye aramiyorsun dedigimde, arayip aramamayi bir sevgi gosteri olarak gormedigini soyler. Ama ben aramasam, hic aklina gelmiyorum heralde der. Cekilesi dert degiller valla.

Bu kadar mı benzer bunlar allah aşkına. Ya uzaktasin işteburdaki adam ne yapar düşünmüyor. Ama canı isteyince ulaşmak istiyor. Ben kopuyor hatta koptum bile ondan. Duygu yükluler tamam anliyorum ama yipratiyor

Huyuna gitmek istiyorsan "tabi ki senin dediğin olacak evimin direği, gözümün nuru :KK53:" dedikten sonra çaktırmadan istediğini işleyeceksin... Ancak öyle yola geliyorlar...

Tam ben dicektim aslanlar bundan anlar diye :) arkadaş benden önce davranmış.

Aaaa çevrem hatta öylesine aslan dolu ki bak bi düşününce şaşırdım şimdi.
Kız kardeşim aslan yükselen de aslan ay burcu kova, kuzenim de aslan o da yükselen aslan ama ay yay
Hani bu iki kişiliği bile bir araya getirince diyorsun ki ne kadar farklı. Aslında özde aynı sadece kız kardeşim ay kovalıktan biraz daha sakin. Kuzenim ise ay yaylıktan çat çat ağzına ne gelirse söyler.
Bu arada kız kardeşimle (daha küçük olsa da 13 yaşında) telefonda pek konuşamayız. O biraz utangaçtır, pek bişey söyleyemez ama bir araya gelince yanımdan dk ayrılmaz, çenesi de hiç durmaz :) sürekli yapışık ikizler gibi dolanırız, minik böcüğüm o beniiiiim.
Aslan eşim olsun istemedim ama evladım olsun isterim.
Ben çekemiyom başkası çeksin mantığı :rolleyes:
Nasıl bencilim ama
:KK45:

Back
X