Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Sevgilim aslan burcu nasıl davranışa sasirdim

Tam ben dicektim aslanlar bundan anlar diye :) arkadaş benden önce davranmış.

Aaaa çevrem hatta öylesine aslan dolu ki bak bi düşününce şaşırdım şimdi.
Kız kardeşim aslan yükselen de aslan ay burcu kova, kuzenim de aslan o da yükselen aslan ama ay yay
Hani bu iki kişiliği bile bir araya getirince diyorsun ki ne kadar farklı. Aslında özde aynı sadece kız kardeşim ay kovalıktan biraz daha sakin. Kuzenim ise ay yaylıktan çat çat ağzına ne gelirse söyler.
Bu arada kız kardeşimle (daha küçük olsa da 13 yaşında) telefonda pek konuşamayız. O biraz utangaçtır, pek bişey söyleyemez ama bir araya gelince yanımdan dk ayrılmaz, çenesi de hiç durmaz :) sürekli yapışık ikizler gibi dolanırız, minik böcüğüm o beniiiiim.
Aslan eşim olsun istemedim ama evladım olsun isterim.
Ben çekemiyom başkası çeksin mantığı :rolleyes:
Nasıl bencilim ama
:KK45:
:) sanırım aslan yakıyor

Aslan-İkizler-Yengeç-Balık ve Başak erkeklerinden kaçıınn:):):)
hiç yengeç balık ve başakla tanışmadım. ikizler zor gibidir de değildir aslında. ama aslan !!!!! yani ne diyeyim. bu hayatıma giren 2. aslan ve aynı gün doğumlular düşünün. şaka gibi. ama ilki deli divaneydi bu değişik anlamadım. valla anlamadım

hiç yengeç balık ve başakla tanışmadım. ikizler zor gibidir de değildir aslında. ama aslan !!!!! yani ne diyeyim. bu hayatıma giren 2. aslan ve aynı gün doğumlular düşünün. şaka gibi. ama ilki deli divaneydi bu değişik anlamadım. valla anlamadım
Ben burclarla cok ilgiliyim. Ikizler cok capkin olurlar. Baliklar duygusaldir sakincasi yok yani. Ama birgun bi basak tanirsan, arkana bakmadan kac.

Dünyaya bir daha gelsem yine aslan erkeğiyle evlenirdim çok tutkulular aşkı dibine kadar yaşıyorlar ve seni bir anda bulutların üstüne çıkarabiliyorlar

Akrep erkeği ile birlikte olmadığına dua et. :D
Zamanında aslan burcu bir erkek arkadaşım vardı, aslan burcu arkadaşlarım da oldu ancak öyle umursamamazlık gibi şeyler görmedim hiç. Ben akrep burcuyum, sinirlenince fazla hırçınlaşıp can yakıyorum, sevgim bir anda nefrete ve intikama dönüşebilir. Belki bunu hissettiği ve gösterdiğim için süt dökmüş kedi gibiydi. Biraz deli dolu yaşıyormuş gibi davran, gözün kara olsun bakalım ne tepki verecek.

simyaci28, post: 38371900, member: 447333"]Ben burclarla cok ilgiliyim. Ikizler cok capkin olurlar. Baliklar duygusaldir sakincasi yok yani. Ama birgun bi basak tanirsan, arkana bakmadan kac.[/QUOTE]
Bunu cok duydum yani başak burcunu. Kacarim hiç tanıdığım da yok bu burc tan.

372001, member: 628632"]Akrep erkeği ile birlikte olmadığına dua et. :D
Zamanında aslan burcu bir erkek arkadaşım vardı, aslan burkad:)aşlarımdeğişken olmasa ancak öy:)le umursamamazlık gibi şeyler görmedim hiç. Ben akrep burcuyum, sinirlenince fazla hırçınlaşıp can yakıyorum, sevgim bir anda nefrete ve intikama dönüşebilir. Belki bunu hissettiği ve gösterdiğim için süt dökmüş kedi gibiydi. Biraz deli dolu yaşıyormuş gibi davran, gözün kara olsun bakalım ne tepki verecek.[/QUOTE]
Onemsemedigimi dusunuyor olmali.dunden beri sıķı bi diyalog kuruyo. Ozlediginden falan bahsediyo sasirtici. Biri ona bisey demis gibi. Bu kadar degisken olmasa kolay da

cidden ne akrep ne basak tanidim kiz yada erkek. O yuzden sadece okuduklarimla sinirliyim. Ama dikkate alicam dediklerini;)

Nereden başlasam da içimi dökecek başlık bulsam diyordum ki daha uygunu olamazdı herhalde. Sözlüm aslan burcu ve aslan burcunun çekilmez bütün özelliklerini taşıyor. Gerçekten idare edeceğim diye şu 5 yılda ömrümden ömür gitti 20 yaş yaşlandım. İnsan sevince nelere katlanıyormuş, ben ki hiç kendisinden taviz veremeyen inatçı insan nelere ses etmiyorum. Şimdi sen onu aramamışsın ya, o kesin senin aramanı bekliyordur gurur yapmıştır olmadık yere. Ve kesinlikle hiçbir şey olmamış gibi konuşması da benziyor. Olayı kendi kafasında çözdükten sonra karşı tarafın da orada takılıp kalmış olmasını istemez, hiçbir şey olmamış gibi yanında olmanı bekler. Durduk yere tartışma çıkarır sırf pohpohlanmak için... Daha neler neler zor çok zor

Akrep erkeği ile birlikte olmadığına dua et. :D
Zamanında aslan burcu bir erkek arkadaşım vardı, aslan burcu arkadaşlarım da oldu ancak öyle umursamamazlık gibi şeyler görmedim hiç. Ben akrep burcuyum, sinirlenince fazla hırçınlaşıp can yakıyorum, sevgim bir anda nefrete ve intikama dönüşebilir. Belki bunu hissettiği ve gösterdiğim için süt dökmüş kedi gibiydi. Biraz deli dolu yaşıyormuş gibi davran, gözün kara olsun bakalım ne tepki verecek.
Bence tam tersi. Bir akrep erkegi ile birlikte olmadiysan(sevgili vs. olmak anlaminda) aşkı tattim deme :KK8:

Canım allah kolaylik versin. Ne istediğini bilsem çözüm sunacak durumdayım ama doğru dürüst konuşma imkanımız bile zor. O sürede nasılsın iyimisin o kadar. Bugün biraz yakındı onu da anlamadım. Hayat kaprisli geçmez. Madem bana dürüst ol ne hissedersiniz hisset söyleddiyor. Oda E="ShiverFly, post: 38373257, member: 645531"]Nereden başlasam da içimi dökecek başlık bulsam diyordum ki daha uygunu olamazdı herhalde. Sözlüm aslan burcu ve aslan burcunun çekilmez bütün özelliklerini taşıyor. Gerçekten idare edeceğim diye şu 5 yılda ömrümden ömür gitti 20 yaş yaşlandım. İnsan sevince nelere katlanıyormuş, ben ki hiç kendisinden taviz veremeyen inatçı insan nelere ses etmiyorum. Şimdi sen onu aramamışsın ya, o kesin senin aramanı bekliyordur gurur yapmıştır olmadık yere. Ve kesinlikle hiçbir şey olmamış gibi konuşması da benziyor. Olayı kendi kafasında çözdükten sonra karşı tarafın da orada takılıp kalmış olmasını istemez, hiçbir şey olmamış gibi yanında olmanı bekler. Durduk yere tartışma çıkarır sırf pohpohlanmak için... Daha neler neler zor çok zor[/QUOTE]
Canim
Bence tam tersi. Bir akrep erkegi ile birlikte olmadiysan(sevgili vs. olmak anlaminda) aşkı tattim deme :KK8:
Canim ya ben sessiz sakin biriyim asiri baskin olursa iyice icine kapanirim

Canım allah kolaylik versin. Ne istediğini bilsem çözüm sunacak durumdayım ama doğru dürüst konuşma imkanımız bile zor. O sürede nasılsın iyimisin o kadar. Bugün biraz yakındı onu da anlamadım. Hayat kaprisli geçmez. Madem bana dürüst ol ne hissedersiniz hisset söyleddiyor.

Olay tam olarak da bu işte. Bir anı bir anını tutmaz inan 5 yıldır ben de çözemedim ne istediğini çünkü kendisi de bilmiyor. Burçlarla alakam yoktu ne hallere gelmişim nasıl kaptırmışım kendimi :D en yakın arkadaşım da aslan genelde bu tarz analizleri ona yaptırırım düşünceleri çok benziyor. Ben de o şekilde anladım gerçekten dengesiz ruh halleri olduğunu :) sanırım tek bir nokta var ne olursa olsun egosunu okşamak, tabi her şeyin bir ölçüsü var benim gibi dozunu kaçırırsan hep ilişkiyi ayakta tutmak zorunda olan sen olursun yorulursun. Dengesiz ruh hali için dengesiz bir cevap oldu sanırım :) allah sana da kolaylık versin canım :)

Olay tam olarak da bu işte. Bir anı bir i çünkü kendisi de bilmiyor. Burçlarla alakam yoktu ne hallere gelmişim sorma gitsinl kaptırmışım kKraliçe mmyakın arkadaşım da aslan genelde bu tarz analizleri ona yaptırırım düşünceleri çok benziyor. Ben de o şekilde anladım gerçekten dengesiz ruh halleri olduğunu :) sanırım tek bir nokta var ne olursa olsun egosunu okşamak, tabi her şeyin bir ölçüsü var benim gibi dozunu kaçırırsan hep ilişkiyi ayakta tutmak zorunda olan sen olursun yorulursun. Dengesiz ruh hali için dengesiz bir cevap oldu sanırım :) allah sana da kolaylık versin canım :)

Vay be ne zor durumda bırakıyorlar insanı. Ne istediğini bilsem çok iyi olacak valla.yoksa sonu hayirmi sermi bilemiyorum acikcasi. Bende agam pasam bi derim ki... sorma gitsin yani. adam kralicem diyor ertesi gün kayıp öf yoruldum bile

Vay be ne zor durumda bırakıyorlar insanı. Ne istediğini bilsem çok iyi olacak valla.yoksa sonu hayirmi sermi bilemiyorum acikcasi. Bende agam pasam bi derim ki... sorma gitsin yani. adam kralicem diyor ertesi gün kayıp öf yoruldum bile

Hahah öyle ben de sevmem pohpohlamayı, seni seviyorum ki yanındayım işte daha ne :D seninki de fazla hey heyliymiş ama bi noluyoruz demek lazım gibi. Arada yaptığını ona yaşatmazsan anlamaz. Düşünüyorum da ilk zamanlar biz de böyleydik bir gün konuşuyoruz nasıl samimiyiz, diğer gün umrunda değilim heyheyleri gelmiş. Ben de pek sallamıyordum kendi haline bıraktım cool takıldım :P ama konuştuğunda samimiydim oyuna ortak oldum sanırsam, sonra ne oldu oldu baya bi bağlandık birbirimize. O güveni alınca aramasa bile ben arıyordum sanırım onun da etkisi var. Gören de ne gurursuzmuş diyecek ama öyle değil vallahi

Eşim Aslan burcu..şimdiki aklım olsaydı eşimle asla evlenmezdim,asla...Ben Boğa burcuyum ben bu kadın halimle ondan daha ince düşünceli daha romantik biriyim...
ben bu adamı yonta yonta olan bana oldu..

Aklı olan Aslan ve Boğa erkeklerinden uzak dursun...

Uyku hastası
kendi düşündüğü birşeyi karşısındaki de anlasın,duşunsun ister...ben böyle dusundum sen nasıl anlamadın der!
bir olay bir kavga yaşansa bile hiçbişey yok gibi yanına gelir,gurursuzdur yani...
elinden hiçbişey gelmez,beceriksizdir..
Birtek onun dediği doğrudur,o haklıdır,o mükemmeldir..Asla hatalıyım demez anca sizin sorunuzla der...
dürtülmeyi çok sever. Onu hayat boyu dürteceksiniz.
Akıl edemezler...
psikopattır! Küçücük şeylere sinirlendiği zaman evi başınıza yıkar,eşyaları kırar döker..
kendini dünyanın en mükemmeli sanar.

ben hiç memnun değilim hiç...Asla kafama göre insan değildir eşim.. İnanılmaz kavgalarımız olur,ben haklı bile olsam adam zeytinyağı gibi üste çıkar ve beni haksız konumuna sokar...

ben eşimin sayesinde 10 yıl daha yaşlandım.

keşke EVLENMEZ olsaydım!!! Mutsuzum

Back
X