Sevgilim aynı bir kız çocuğu gibi.. :(

Ufak bir firmanın ön muhasebesine bakıyor, öyle mesleği olan deli paralar kazanan biri değil. Marjinal bir ailede değiller. Kadın kapalı, adam normal anadolu erkeği.
ilginç inşallah mutludurlar illa toplumun görmesi gereken gibi değil de kendisi gibi olduğu gibi yaşayan insanları her zaman sevmişimdir :)

ilginç inşallah mutludurlar illa toplumun görmesi gereken gibi değil de kendisi gibi olduğu gibi yaşayan insanları her zaman sevmişimdir :)
Valla çok net tanımıyorum ama mutlu gibi görünüyorlar. Herkes yadırgıyor ama bence onlar düzenlerini o şekilde kurmuşlar ve bundan rahatsız değiller.

Bende de vardı bir ara böyle bir model. 3 yıl geçirdim ama nasıl geçirdim. Ergenlik vakasıydım. Yok ne giydin, nereye gittin , niye bunu giydin... Ehhh yeter bee dedim bastım gittim. Psikopat evli kadın olduğum halde rahatsız etti de bıraktı artık:KK62:

EN SON WHATSAPP PROFİL RESMİM YUZUNDEN TARTİSTİK 2 3 GUN FARKLİ FARKLİ RESİMLER KOYDUM BİR KAC GUZEL FOTOGRAFİM VAR DİYE NEYMİS EFENDİM SADECE BİR TANE OLMALİYMİS NEDEN SOZ DİNLEMİYORMUSUM DİYE SOYLENDİ SABAHİN 8İNDE BAGİRDİ CAGİRDİ KÜSTÜ SİMDİ DE KONUSMUYOR ;( DAYANAMİYORUM ARTİK AMA COK DA SEVİYORUM NASİL BİR DERDE DUSTUM YAHUU

Back
X