- 14 Mayıs 2024
- 155
- 10
- 13
- 28
- Konu Sahibi qwertyplus
Bunu neden erkekler göremiyor yeri geliyor kendi bile anlaşamıyordu annesiyle , illaki bı sorun olacağını niye görmüyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni
Ama ben napicam.artik bu saatten sonra 7 yılımi değil sadece geleceğimde mahvoldu
Hem Başkasina kolay kolay güvenemem artık hemde kimse kabul etmez ki başkasıyla birlikte olanıGelecegin niye mahvoldu
emin ol ona zaman tanıyınca herleyi daha net anlarsın çünkü yaşadım bunları bendeArtık yazıp aramicam hep diyodu Zamana ihtiyacım var diye bende bikratim zamanı ona
Niye mahvoluyor? Birlikte oldun diye mi? Ay lutfen bu devirde kendinize saygi duyun, siz kizliginiz kadar degilsiniz. Degeriniz ona endeksli degil.Beni
Ama ben napicam.artik bu saatten sonra 7 yılımi değil sadece geleceğimde mahvoldu
erkek evliliğe hazır olunca evleniliyor bence sadece benim istememle değişmez ki o yüzden akışa bırkatımSenin de bunları yaşama ihtimalin çok yüksek geç olmadan bari sen işleri hal yoluna köy benim gibi iş işten geçtikten sonra ağlama
Bunu neden erkekler göremiyor yeri geliyor kendi bile anlaşamıyordu annesiyle , illaki bı sorun olacağını niye görmüyorlar
SIz kendinize borsada fiyati dusmus urun muamelesi yaparsaniz elin oglu ne yapmaz. bu devirde kalmadi bu kafa yapmayin bu kadarini.Hem Başkasina kolay kolay güvenemem artık hemde kimse kabul etmez ki başkasıyla birlikte olanı
Ama bundan sonra başkasına da güvenip hayatıma alana hem de olsa bile kim kabul eder öyle birini sürekli başına kalkar etsedeNiye mahvoluyor? Birlikte oldun diye mi? Ay lutfen bu devirde kendinize saygi duyun, siz kizliginiz kadar degilsiniz. Degeriniz ona endeksli degil.
Bende öyle yaptım artık yazıp aramicamerkek evliliğe hazır olunca evleniliyor bence sadece benim istememle değişmez ki o yüzden akışa bırkatım
Evlendigimde bakire degildim. 2.ye evlendim arada bi sürü iliskim oldu. Kimse de bana kim girdi hayatina diyemez. Haddine degil.Ama bundan sonra başkasına da güvenip hayatıma alana hem de olsa bile kim kabul eder öyle birini sürekli başına kalkar etsede
Herkes bakire evleniyor sanıyor olamazsın değil mi? Ayrıca bu kadar dert eden insan evlenene kadar beklesin bir zahmet, dugun günü bile ayrılıyor insanlar.Beni
Sorun etmedi mi bunu karşı taraf imkanı yok tabi söylemediyseniz dicem anlamadida miEvlendigimde bakire degildim. 2.ye evlendim arada bi sürü iliskim oldu. Kimse de bana kim girdi hayatina diyemez. Haddine degil.
Herkes değildir ama evlenen nasıl evleniyor sorunsuz şekildeHerkes bakire evleniyor sanıyor olamazsın değil mi? Ayrıca bu kadar dert eden insan evlenene kadar beklesin bir zahmet, dugun günü bile ayrılıyor insanlar.
Şu ruh halinle bu adamdan ayrilsan, başkasının karşında da ezik ezik duracaksın, gene aynı şeyler olacak... Adam senin kaygılarından beslenip oyuncak gibi oynuyor seninle, bi s..git diyemiyorsun.
Bacim anlasa nolacak, evlenmeden zaten birlikte yasadim. Birlikte oldum. Salak degilse anlamistir. Beni sevdi deger verdi. Ayaklari ustunde duran, kendine saygisi olan, özgüvenli hic bi kadina bunlari soramaz kimse.Sorun etmedi mi bunu karşı taraf imkanı yok tabi söylemediyseniz dicem anlamadida mi
Doğru belki de ama ben bunu İlk kez deneyimledim beni bu konuda yargılamayin olur mu karşıma başkası çıkarsa benim icim rahat etmez ki böyle. bilmiyorum yaBacim anlasa nolacak, evlenmeden zaten birlikte yasadim. Birlikte oldum. Salak degilse anlamistir. Beni sevdi deger verdi. Ayaklari ustunde duran, kendine saygisi olan, özgüvenli hic bi kadina bunlari soramaz kimse.
Kizlar Sedef hastasiyim ve gebe kaldım ne yapmam gerekiyo başına böyle bir şey gelen var mıNişan için önce işini bulmak istemesi çok mantıklı.
Ayrıca biri bana annemi istemediğini söylese bende ayrılırım.
Çocuk gayet mantıklı gibi geldi bana.
Teşekkür ederimvazgeçme cesareti gösterebilene hayat daha iyisini sunar.
bırakınca o boşluk hissinin bizi rahatsız edeceğini düşünürüz. alışmışızdır.ve alışkanlık bizi tutar.
oysa bir bıraksak hayat bunu yapabildiğimizi görerek boş kalan yeri daha iyisi ile dolduracak.
GİTMESİ GEREKENE İZİN VERMEKKAYIP DEĞİL KAZANÇTIR. VE BİL Kİ DAHA İYİSİ GELECEK.