Sevgilim ayrılmak istiyor

Bunu neden erkekler göremiyor yeri geliyor kendi bile anlaşamıyordu annesiyle , illaki bı sorun olacağını niye görmüyorlar

Saçma sapan konuşmayın lütfen eşimden önce bir sürü kişi ile birlikte oldum. Esim Karadenizli muhafazakar bir ailenin oğlu hem ben ona hiç söylemedim bile sevgililigimizden beri de beraber olduk. Ne haddine sormadı bile soramaz da izin vermem. Lütfen kendinize bu eziyeti etmeyin yaşınız da ufak değil ki . Otuzlara merdiven çıkmışsıniz.

Ama bundan sonra başkasına da güvenip hayatıma alana hem de olsa bile kim kabul eder öyle birini sürekli başına kalkar etsede
Evlendigimde bakire degildim. 2.ye evlendim arada bi sürü iliskim oldu. Kimse de bana kim girdi hayatina diyemez. Haddine degil.

Beni

Ama ben napicam.artik bu saatten sonra 7 yılımi değil sadece geleceğimde mahvoldu
Herkes bakire evleniyor sanıyor olamazsın değil mi? Ayrıca bu kadar dert eden insan evlenene kadar beklesin bir zahmet, dugun günü bile ayrılıyor insanlar.
Şu ruh halinle bu adamdan ayrilsan, başkasının karşında da ezik ezik duracaksın, gene aynı şeyler olacak... Adam senin kaygılarından beslenip oyuncak gibi oynuyor seninle, bi s..git diyemiyorsun.

Herkes bakire evleniyor sanıyor olamazsın değil mi? Ayrıca bu kadar dert eden insan evlenene kadar beklesin bir zahmet, dugun günü bile ayrılıyor insanlar.
Şu ruh halinle bu adamdan ayrilsan, başkasının karşında da ezik ezik duracaksın, gene aynı şeyler olacak... Adam senin kaygılarından beslenip oyuncak gibi oynuyor seninle, bi s..git diyemiyorsun.
Herkes değildir ama evlenen nasıl evleniyor sorunsuz şekilde

Sorun etmedi mi bunu karşı taraf imkanı yok tabi söylemediyseniz dicem anlamadida mi
Bacim anlasa nolacak, evlenmeden zaten birlikte yasadim. Birlikte oldum. Salak degilse anlamistir. Beni sevdi deger verdi. Ayaklari ustunde duran, kendine saygisi olan, özgüvenli hic bi kadina bunlari soramaz kimse.

vazgeçme cesareti gösterebilene hayat daha iyisini sunar.
bırakınca o boşluk hissinin bizi rahatsız edeceğini düşünürüz. alışmışızdır.ve alışkanlık bizi tutar.
oysa bir bıraksak hayat bunu yapabildiğimizi görerek boş kalan yeri daha iyisi ile dolduracak.

GİTMESİ GEREKENE İZİN VERMEKKAYIP DEĞİL KAZANÇTIR. VE BİL Kİ DAHA İYİSİ GELECEK.

Bacim anlasa nolacak, evlenmeden zaten birlikte yasadim. Birlikte oldum. Salak degilse anlamistir. Beni sevdi deger verdi. Ayaklari ustunde duran, kendine saygisi olan, özgüvenli hic bi kadina bunlari soramaz kimse.
Doğru belki de ama ben bunu İlk kez deneyimledim beni bu konuda yargılamayin olur mu karşıma başkası çıkarsa benim icim rahat etmez ki böyle. bilmiyorum ya

vazgeçme cesareti gösterebilene hayat daha iyisini sunar.
bırakınca o boşluk hissinin bizi rahatsız edeceğini düşünürüz. alışmışızdır.ve alışkanlık bizi tutar.
oysa bir bıraksak hayat bunu yapabildiğimizi görerek boş kalan yeri daha iyisi ile dolduracak.

GİTMESİ GEREKENE İZİN VERMEKKAYIP DEĞİL KAZANÇTIR. VE BİL Kİ DAHA İYİSİ GELECEK.
Teşekkür ederim 😔

Back
X