Sevgilim ayrılmak istiyor

Ben böyle olacağını düşünemedim ki kac yıldır hiç bişey olmadı son bi senede oldu işte
Artik evlenicez gözüyle bakıyordum ise girip para biriktiricektim o da evinin borcunu.bitirince nişan yapacaktık Kasım'da ama hep onu bile ertledi bahanelerle ben ne kadar körmüşümm😓

7 yıllık uniden beri devam eden ilişkimiz vardı bı kere kızgınlıkla mesajda anneni istemiyorum onunla yaşamak istemiyorum dedim diye defalarca pişman olup ozur dilememe rağmen benden ayrılmak istiyor seven insan ayrılır mı hiç mı oluru yok , zaten nişan ya da evlilik için sürekli atanmayı öne süren de biri şimdi de ayrılmak istiyor
Yahu ALLAH size bir sürü örnekle gerçek yüzlerini gösteriyor niye hala diretiyorsunuz bir insan evlendikten sonra birey olarak sorumluluk alamayıp ana baba kardeş ortaya atıyor ise o işten hayır gelmez herşeyin herkesin yeri ayrıdır .Ev ev üstüne olmaz sende bence yol yakınken sil hayatindan yoksa bütün ömrün zehir olur oturur kendini yersin bekarsin Elbet Allah karşına daha anlayışlı akla karayı seçebilecek insanlar nasip eder

Olan olmuş, değiştirme şansın yok. Önüne bakacaksın mecburen ama birlikte oldun diye bu adama mecbur değilsin. İstediğini elde edip sonra g.tü başı ayrı oynayan adamdan zaten koca olmaz. Bir şekilde evlenirsin yarın çocuğunla sefil eder seni. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Amin tüm kadınları Allah gerçekten iyi insanlarla karşılaştırsin erkekler çok kötü bız çok duygusaliZ

Amin tüm kadınları Allah gerçekten iyi insanlarla karşılaştırsin erkekler çok kötü bız çok duygusaliZ
Sadece erkekler değil, insanlar genel anlamda gücünün yettiğine kötü. Sen kendi değerini bilirsen kimse seni ezemez, mutlu olursun. Ne olmuşsa olmuş, ucunda ölüm yok.

Yahu ALLAH size bir sürü örnekle gerçek yüzlerini gösteriyor niye hala diretiyorsunuz bir insan evlendikten sonra birey olarak sorumluluk alamayıp ana baba kardeş ortaya atıyor ise o işten hayır gelmez herşeyin herkesin yeri ayrıdır .Ev ev üstüne olmaz sende bence yol yakınken sil hayatindan yoksa bütün ömrün zehir olur oturur kendini yersin bekarsin Elbet Allah karşına daha anlayışlı akla karayı seçebilecek insanlar nasip eder
Ama ben niye tüm bunlara rağmen seviyorum onun gibi olamıyorum bı kerede bitiremiyorum birazcık olsun üzülmüyor müdür😔😥

Ay ben hiç üzülmüyorum 😂 evlendim, 6 yaşında oğlum var. Mutluyum ❤️ maddi, manevi rahatım yerinde.
Daim olsun inşallah.benim durumumda biri kolay kolay nasıl birini hayatına dahil eder düşünemiyorum bile artık,bı kere bu halimle de artık Zor bı de bu sorun olur sonra bu de onla uğraşamam ki 😓

7 yıllık uniden beri devam eden ilişkimiz vardı bı kere kızgınlıkla mesajda anneni istemiyorum onunla yaşamak istemiyorum dedim diye defalarca pişman olup ozur dilememe rağmen benden ayrılmak istiyor seven insan ayrılır mı hiç mı oluru yok , zaten nişan ya da evlilik için sürekli atanmayı öne süren de biri şimdi de ayrılmak istiyor
İyi ki ayrılmış. Deli misin sen ?

Doğru belki de ama ben bunu İlk kez deneyimledim beni bu konuda yargılamayin olur mu karşıma başkası çıkarsa benim icim rahat etmez ki böyle. bilmiyorum ya

Ne kadar kadin bakire olmadan evlendigini bilseniz bu kadar karamsar düsünmezdiniz. Bu konu ile ilgili size tek demek istedigim: Sizde en büyük sorun net cizgilerinizin olmamasi. Fazla vericisiniz iliskiyi yürütmek icin nerdeyse kendinizden vazgececeksiniz. Ve bu bu adamda degilse baska bir adamda sonunzu getirir. Kafanizi kullanin: Sizinde Kriterleriniz olmazsa olmazlariniz olabilir.

Ne kadar kadin bakire olmadan evlendigini bilseniz bu kadar karamsar düsünmezdiniz. Bu konu ile ilgili size tek demek istedigim: Sizde en büyük sorun net cizgilerinizin olmamasi. Fazla vericisiniz iliskiyi yürütmek icin nerdeyse kendinizden vazgececeksiniz. Ve bu bu adamda degilse baska bir adamda sonunzu getirir. Kafanizi kullanin: Sizinde Kriterleriniz olmazsa olmazlariniz olabilir.
Sevince ben öyle yapamıyorum işte sevmeden başkasına karşı belki olurum öyle

Sevince ben öyle yapamıyorum işte sevmeden başkasına karşı belki olurum öyle

O zaman psikolojik destek almalisiniz. sevmek kendini yok etmek degildir. Karsiliksiz herseyini vermek degildir. Sevmek beraber bir yolda yürüyüp, beraber birseyleri besleyip büyütmektir. Siz yalnis kisye verici olup dursaniz ortada yok olursunuz sadece. O kisi alir alir, ama size geri vermez. Seven insan öyle olmuyor. Siz sevgi vermeyi normallestirmissiniz, ama sevgi bekleyip kabul etmeyi degil. Bu bir sorun. Cözmeden baska bir iliski düsünmeyin zaten

Kafami da karıştıran yine o kendisi bı seviyorum.diyip.yemin ediyor zamanı.gelince evlenicez diyor 7yildir gelmeyen zaman aniden gelecek sanki, üstüne gidince.de sevmiyorum diyor ayrıl diyor

Bence birlikte oldunuz diye bu durumu size karsi kullanmaya kalkmis. Annesi ile yasamak zorunda degilsiniz. Bir birliktelik yasamissiniz ve bu saatten sonra da onun her istedigine evet demek zorunda da degilsiniz. Sizi terk etmekle terbiye ediyor su an bana gore. Defolsun gitsin anasiyla yasayacak baska bir enayi bulsun
Bence asla tekrar barismayin. Cok vicdansiz bir insanmis bana gore.
Ve emin olun ki sizi seven bir baskasini bulacaksiniz.

Back
X