- 14 Mayıs 2024
- 155
- 10
- 13
- 28
- Konu Sahibi qwertyplus
Ben ne istediğimi bilmiyorum ki istedim de noldu o beni bırakıp gittiArtik yasamak istiyo musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ne istediğimi bilmiyorum ki istedim de noldu o beni bırakıp gittiArtik yasamak istiyo musun?
Şu dünyada bir annem derim, gerisi Faso fiso...Di mi yani, başkasının annesine ne bu hürmet telaş, evde kendi annen dururken?
Sürekli mesaj attım aradim baya usteledim daha benden ne bekliyor sadece gitmemiYani 27 yaşında olduğunuz yazıyor. Adam da muhtemelen o yaşlarda. İşi gücü sanırım sıkıntılı, 7 yıllık ilişkide söz dahi yok. Nereden tutsak elimizde kalıyor. Yalvaracak haliniz de yok. Bırakın bir gitsin, belki de blöf yapıp sizin yalvarmanızı falan bekliyor, egosunu okşatmak istiyor. Bir bırakın, zaten olacağı varsa gelir. Hayırlısı olsun hakkınızda. Bir de ne olursa olsun kv ile yaşamayı asla kabul etmeyin. Aşırı pişman olursunuz.
Keşke eskisi gib olsak o zaman yaparım bunu çünkü gerçekten kötü biri değilim benim zaten hayalimdi annesinin kizİ gibi olmayı çünkü hiç kızı yok ,ve hayal ederdim hatta ona da derdim bız annenle çok iyi anlasicaz sen kıskanıcaksin derdim.insanin üstüne titrediği en çok korktuğu.en önem verdiği şeyin başına gelmesi çok kötü
Valla kimse kimsenin anasina yapisik, onun duzeninde yasamak istemez. Aşk cabuk bitiyo evlenince, sevginin oturmasi kök kalmasi lazim. Bunun icinde basbasa tatiller, planlar, aksam birlikte yenen yemek, izlenen tv, birlikte sosyallesmek. Siz bunlari 3 kisilik yasayacaksiniz. Pisman olursaniz evlilikten geriye anasi ve ogluyla 4 duvar kalir, iyi dusunun.Ben ne istediğimi bilmiyorum ki istedim de noldu o beni bırakıp gitti
Adamla evleneyim de her yol mübah herseye raziKizim sen biraz safsin galiba. Fazla iyimser düsünüyorsun, sonu hüsran olur. Burda kac konu var senin gibi saf düsünüp hayal kirikligina ugrayip bazen cocukla bosanan. Önce kendine deger ver
Gidip bı arkadaşına da danismis psikologa gitmiş hepsi demis simdden diyorsa anneni istemiyorum diye evlenincedw der ayrı demişler onu da bahane ediyor ,ben o kadar sevdigim için orta yolunu bulmaya çalışırken ona göre ona takintili biriyim onun gibi yüreksiz değilim ya takıntılı oldum bana psikologa git psikolojin bozulmus diyor ,sen bozdun bozuksa da dedim kendi kendime bu hale gelmedim ki,o 5 6 ay içinde yaşadı kafası nda bitirdi bana da gelip.kolauca ayrılmayı teklif edebildi , sevmeseydim umrumda olmaz çabalamazdim ama sevdiğim için uğraşıyorum bunda anormal olan neBöyle olduğum.icn başıma geldi bunlar haklısınız kötü biri olsaydım daha Mutlu olurdum pesimden o koşardı
Öyle olsa 7 senede evlenmedik diye başkasıyla evlenirdim siz tek sorun evlilik mi zannediyorsunuzAdamla evleneyim de her yol mübah herseye razi
Gidip bı arkadaşına da danismis psikologa gitmiş hepsi demis simdden diyorsa anneni istemiyorum diye evlenincedw der ayrı demişler onu da bahane ediyor ,ben o kadar sevdigim için orta yolunu bulmaya çalışırken ona göre ona takintili biriyim onun gibi yüreksiz değilim ya takıntılı oldum bana psikologa git psikolojin bozulmus diyor ,sen bozdun bozuksa da dedim kendi kendime bu hale gelmedim ki,o 5 6 ay içinde yaşadı kafası nda bitirdi bana da gelip.kolauca ayrılmayı teklif edebildi , sevmeseydim umrumda olmaz çabalamazdim ama sevdiğim için uğraşıyorum bunda anormal olan ne
bu kadar çok üstüne gitmeyin biraz onu kendi halinde bırakın olursa olur olmazsa yaapcak bişey yok7 yıllık uniden beri devam eden ilişkimiz vardı bı kere kızgınlıkla mesajda anneni istemiyorum onunla yaşamak istemiyorum dedim diye defalarca pişman olup ozur dilememe rağmen benden ayrılmak istiyor seven insan ayrılır mı hiç mı oluru yok , zaten nişan ya da evlilik için sürekli atanmayı öne süren de biri şimdi de ayrılmak istiyor
benimde uzun ilişkim var anlıyorum seniÖyle olsa 7 senede evlenmedik diye başkasıyla evlenirdim siz tek sorun evlilik mi zannediyorsunuz
sıkılmış işte bebegim sen üstüne düştükçe o senden kaçarYuzune ya da telefonla hiç bir şekilde demedim sadce mesaj da kavga sirasina
Ben de artık öyle düşünüyorum millt neler neler yapıyor da sevdiği ixn ayrılmıyor benim bu anlık düşünmeden ettiğim lafla ayrılmak çok yanlış.geliyor bana da, zaten artık ben de ondan soguyum diye beni aldattığını bile söyledi ben nerede hata yaptım bilmiyorum bı kaç ay öncesine kadar her şey iyiydi
Sadece bunu evlenince de der demis psikolog,her yerden herkesten duydum yeterince kv ile yaşayanların sorunlarını Emin olun ondan korktum da mesajda söyledim annenle yaşamak istemiyorum diye sadece kavgada kızgınlıklaPsikoloğu getir'den mi çağırmış? Psikologlar böyle durumlarda taraf tutmazlar veya "ayrıl kanka, ben arkandayım" demezler.
Bakın yaşınız çok genç. Kısa bir tatile çıkın imkanınız varsa. 3-4 gün bile olur. Kafayı toparlayın. Burada kayınvalidesiyle yaşayanların (hatta aynı binada yaşayanların) açtığı konuları okuyun ve nasıl bir felaketin eşiğinden döndüğünüzü idrak edin. Şu birkaç ayı atlattıktan sonra geriye dönüp baktığınızda "ben ne yaşamışım öyle" diyeceksiniz.
Artık yazıp aramicam hep diyodu Zamana ihtiyacım var diye bende bikratim zamanı onasıkılmış işte bebegim sen üstüne düştükçe o senden kaçar
Annesiyle yasama motivasyonun nedir peki? Kara kaşi mi?Öyle olsa 7 senede evlenmedik diye başkasıyla evlenirdim siz tek sorun evlilik mi zannediyorsunuz
Adamla evleneyim de her yol mübah herseye razi
Yaşamamak için sebebim yoktu ki kendi işinde gücünde çalışan insan yanı,bana kötülüğü de olmadı ama artık olur istemiyorum dedim ya oğlunu artık etkiler bı sekilde benle olmasın diye,gidp demiş ben millet anasi ayırdı demesin diye şans verdim sen bilirsin demis oğlunaAnnesiyle yasama motivasyonun nedir peki? Kara kaşi mi?