Yanlış kişiye denk gelmissin,herkes böyle değil.Arkadaşlar 6 aydır cok güzel giden bi iliskim vardı bakire olmadığımı söylemeyecektim ama vicdanım rahat etmedi söyledim en sonunda ilk basta kabul etti unuttum ben bu konu bidaha acılmasın dedi ama 2 hafta sonra kendisinin bakir olduğunu böyle biseyi kabul edemeyeceğini ilerde evlenirsek sıkıntı olacağını söyleyerek ayrılmak istedi ayrıldıktan 1 hafta sonrada yeni sevgili yapmıs ben bu hatayı bi defa yaptım sonrasında pisman olup cok tevbe ettim insanlara güvenim kalmadı bu yüzden beni kimse istemeyecek hayatıma kimseyi alamayacağım diye cok korkuyorum çok kötü haldeyim lütfen yardım edin
Ama gercekten seven insan icin bu ayrılık sebebi olmamalıydı değil mi ? İstesem gizlerdim ondan diktirirdim ama ben dürüst olmayı tercih ettim oda beni yarı yolda bıraktıYanlış kişiye denk gelmissin,herkes böyle değil.
Ben istesem diktirir kandırırdım ama dürüst olmayı tercih ettim yarı yolda bıraktı beniBahane olarak kullanmış.
Düşünsene gerçekten sevse ve sana değer verseydi ayrılmazdı ve 1 hafta içinde sevgili de yapmazdı. 6 ay uzun bir zaman değil, böyle bir insandan kurtulduğuna şükret. Eminim karşına sana sen olduğun için kıymet veren biri çıkacaktır.
Ya hu neden diktiriyorsun ? Sen istedin , sen yaşadın sana saygı duymayan insanlarla neden birlikte olasın ki ?Ama gercekten seven insan icin bu ayrılık sebebi olmamalıydı değil mi ? İstesem gizlerdim ondan diktirirdim ama ben dürüst olmayı tercih ettim oda beni yarı yolda bıraktı
Simdi beni bu yuzden terk etti ilerdede bu sorunla karşılaşırım diye cok korkuyorumYa hu neden diktiriyorsun ? Sen istedin , sen yaşadın sana saygı duymayan insanlarla neden birlikte olasın ki ?
Evlilik düsünüyoduk istemeye gelecekleri bende seviyoruz birbirimizi kabul eder diye anlattım dürüst oldum ama yanıldım sevse yaptıgım hatayla beni yargılayıp terk etmezdi sanırımBunun için ezilecek büzülecek bir şey yoktu. Ayrıca sevgilerinize niye bu kadar dökülüyorsunuz? Evlenmeyi düşünüyorsunuzdur o ayrı ama sevgiliyken bu kadar detay, vicdan yapmalar saçmalık.
Neyse, seni sen olduğun için sevecek biri değilmiş 1 haftada sevgiliyi nereden bulmuş ? Asıl buna takıl. Bence değmez önüne bak.
Ha işte bu erkek sana ders olsun, artık hayatına birini aldığımda senin tercihlerine saygı duyan seni sen olduğun için seveni özenle seç al.Simdi beni bu yuzden terk etti ilerdede bu sorunla karşılaşırım diye cok korkuyorum
Seven insan bunun icin terk etmezdi değil mi ?Kendin bu “hatayı” karşı tarafa ezile büzüle söylersen karşındaki insan tabi ki seni bundan vurur. Yaptığın şeyin arkasında dur. Bu bir hata değil. Değerini düşüren bir şey değil. Bunun farkındalığına önce bir kendin eriş çevrendeki erkekler zaten ona göre şekillenecek
Evet aslında mesele bakire olmaman değil.Evlilik düsünüyoduk istemeye gelecekleri bende seviyoruz birbirimizi kabul eder diye anlattım dürüst oldum ama yanıldım sevse yaptıgım hatayla beni yargılayıp terk etmezdi sanırım
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin umarım sorun etmeyecek kisiler cıkar karsımaHa işte bu erkek sana ders olsun, artık hayatına birini aldığımda senin tercihlerine saygı duyan seni sen olduğun için seveni özenle seç al.
O kızı bulmuş sana bunu bahane olarak sunup gitmişSeven insan bunun icin terk etmezdi değil mi ?
Haklısınız bugün sevgili yaptığını görünce cok üzüldüm sabahtan beri ağlıyorumO kızı bulmuş sana bunu bahane olarak sunup gitmiş
24 yaşındayım çalısmıyorumKaç yaşındasınız? Çalışıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?