- 13 Kasım 2022
- 2.146
- 4.751
- 63
Bence sen dürüst olmakla en iyisini yaptın. Bundan sonra onun ne düşündüğünü umursama..Ama gercekten seven insan bu durumu görmezden gelebilirdi değil mi ?
6 aydır konusuyoduk çok bağlanmıştım1 kere görüştüğün insan için mi üzülüyorsun?
Haklısınız çok üzgün olduğum icin sağlıklı düsünemiyorum şu andaKendi kararlarının sonucunu ve yaşanması en doğal şeyleri daha kendin hata olarak görürsen kendini böyle 5 para etmez adamların önünde ezdirirsin. Niye hesap veriyorsun niye kabullenilme bekliyorsun?
kimseye hesap vermen veya bahsetmen gereken bir şey değil bu.
Adamın zaten gözü dışarıdaymış başka arayışlardaymış bahane bulmuş sallamış seni esas sen bunun farkında değil misin?
Neden bakire misin değil misin diye soruyor?Ben istesem diktirir kandırırdım ama dürüst olmayı tercih ettim yarı yolda bıraktı beni
Kendisi doğuluydu böyle seylere cok onem verdigini soyluyodu sürekli ilk gece kan gelecek konusunu açıyodu sen benim ilkim olacaksın bende senin icin öylemiyim diye sorunca söyledim bende açıkcaPeki neden bu durumunuzu söylediniz? O kadar büyük bir hata ki bu yaptığınız! Yani kime ne? 1 kere gördüğünüz adama ne diye her şeyi anlatırsınızb Adamın sizinle evlenmeye niyeti yok zaten apaçık belli. Maşallah çok bakir kendisi hemen sevgili buluyor! Ki bence varmış o sevgili zaten. Siz de yedek.
Surekli bu konuyu açıyodu kendisi ben sormadım bile kimsenin gecmisi ilgilendirmez beni ama ben bakirim kendim gibi birini isterim dedi ve ayrıldıNeden bakire misin değil misin diye soruyor?
Önceki ilişkilerinizi mi konuşup sorguluyorsunuz anlamadım ki.
Sen ona daha önce ilişkin oldu mu diye sordun mu? Yok sormadıysan o senin geçmişini didikledi ise iyiki kurtulmuşsun şükür et.
1 haftada birini bulanın geçmişi, beğenmesi vs si vardır illa o kızla. Belki de aldatıldın kurtuldum diye birini sevindir
Ya bi sittirsin gitsin!Kendisi doğuluydu böyle seylere cok onem verdigini soyluyodu sürekli ilk gece kan gelecek konusunu açıyodu sen benim ilkim olacaksın bende senin icin öylemiyim diye sorunca söyledim bende açıkca
Çok ağır laflar etti sanki aldatmısım gibi konustu o yoktu ben iliski yasadığımda sonuctaAmaan ne üzülüyorsun? Bakir erkeği kim ne yapsın?
Bak 12 senedir beraber olduğum insan, eşim bir kere bile bana bu soruyu sormadı. Gayet seviştik ilişkin başında salak değiş anladı ama sormadı. Ben de sormadım. Olağan bir şeydi. Üç sene sonra evlendik. Şimdi altı yaşında oğlumuz var. Ne kavgada ne sohbette bir kere bile sormadı bana geçmiş hayatımı. Kaç kişi oldu bilmez. Ben de bilmem.Çok ağır laflar etti sanki aldatmısım gibi konustu o yoktu ben iliski yasadığımda sonucta
Demek ki gercekten seviyo sizi ve anlayıslı biri gercekleri anlattığıma cok pisman oluyodum ama iyi ki anlatmısım gercek yuzunu gosterdiBak 12 senedir beraber olduğum insan, eşim bir kere bile bana bu soruyu sormadı. Gayet seviştik ilişkin başında salak değiş anladı ama sormadı. Ben de sormadım. Olağan bir şeydi. Üç sene sonra evlendik. Şimdi altı yaşında oğlumuz var. Ne kavgada ne sohbette bir kere bile sormadı bana geçmiş hayatımı. Kaç kişi oldu bilmez. Ben de bilmem.
Abartma yani
Sen doğru olanı yapmışsın söylemek ile “ben bakirim sorun olur”nedir ayrıca ya ? Boşver iyi ki kurtulmuşsun:)Arkadaşlar 6 aydır cok güzel giden bi iliskim vardı bakire olmadığımı söylemeyecektim ama vicdanım rahat etmedi söyledim en sonunda ilk basta kabul etti unuttum ben bu konu bidaha acılmasın dedi ama 2 hafta sonra kendisinin bakir olduğunu böyle biseyi kabul edemeyeceğini ilerde evlenirsek sıkıntı olacağını söyleyerek ayrılmak istedi ayrıldıktan 1 hafta sonrada yeni sevgili yapmıs ben bu hatayı bi defa yaptım sonrasında pisman olup cok tevbe ettim insanlara güvenim kalmadı bu yüzden beni kimse istemeyecek hayatıma kimseyi alamayacağım diye cok korkuyorum çok kötü haldeyim lütfen yardım edin
Tamamen performansının kıyaslanmasından korkmuş aciz.Çok ağır laflar etti sanki aldatmısım gibi konustu o yoktu ben iliski yasadığımda sonucta
Kadınlar kulübünde hasret kaldık valla böyle eniştelereBak 12 senedir beraber olduğum insan, eşim bir kere bile bana bu soruyu sormadı. Gayet seviştik ilişkin başında salak değiş anladı ama sormadı. Ben de sormadım. Olağan bir şeydi. Üç sene sonra evlendik. Şimdi altı yaşında oğlumuz var. Ne kavgada ne sohbette bir kere bile sormadı bana geçmiş hayatımı. Kaç kişi oldu bilmez. Ben de bilmem.
Abartma yani
Beni yaptığım hata yuzunden sorunlu biri gibi göstermeye calısması cok zoruma gittiSen doğru olanı yapmışsın söylemek ile “ben bakirim sorun olur”nedir ayrıca ya ? Boşver iyi ki kurtulmuşsun:)
Burası doğru.Kadınlar kulübünde hasret kaldık valla böyle eniştelereAslında bu da biz kadınların nasıl bir erkek profili istediğimiz ile alakalı bir durum bence
Yaptığını hata olarak da görmeyebilirsin ki bu hakkındır. Sevmişsindir, yaşamak istemişsindir, anlaşamayıp ayrılmışsındır. Neyin cetelesini veriyorsunuz? Siz kendinizi suçlu olarak görürseniz karşınızdaki insan da öyle görürBeni yaptığım hata yuzunden sorunlu biri gibi göstermeye calısması cok zoruma gitti
Tamamen performansının kıyaslanmasından korkmuş aciz.
Benim bu durumda suçum yok aslında değil mi ? bahane arıyormus kendisiYaptığını hata olarak da görmeyebilirsin ki bu hakkındır. Sevmişsindir, yaşamak istemişsindir, anlaşamayıp ayrılmışsındır. Neyin cetelesini veriyorsunuz? Siz kendinizi suçlu olarak görürseniz karşınızdaki insan da öyle görür
24 yaşında kadınsın Ayşenur mantığını kullan biraz. Hayat senin hayatin kimseyi ilgilendirmez. Insanlar pavyondan kons çıkarıp evleniyorlar.Benim bu durumda suçum yok aslında değil mi ? bahane arıyormus kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?