Bu kadar çabuk sevgili yaptığına göre üzülmemelisin.Haklısınız bugün sevgili yaptığını görünce cok üzüldüm sabahtan beri ağlıyorum
Sordu evet sen benim ilkim olacaksın bende senin icin öylemiyim dedi bende söylemek zorunda kaldım kendisi doğuluydu böyle seylere çok önem verdiklerini söyledi ben erkek halimle böyle bisey yapmadım sen kendini koruyamamıssın dedi çok zoruma gittitercihleriniz hakkında neden başkalarıyla sanki onun kabul etmesi gereken üstü kapatılması gereken birşeymiş gibi konuşuyorsunuz?
neden söylüyorsunuz?
soruldumu size diyelim ki soruldu bunun cevabı bir hataydı tövbe ettim değil, sanane benim tercihlerimden geçmişimden olacak.
bakire olsanız bile bunun cevabını tam olarak evet bakireyim diyerek vermeyeceksiniz.
tek cevap SANANE
Evet haklısınız ama elimde değil çok alısmıstım ona ve yaptığım hata yüzünden ayrılmıs olmamız beni cok üzüyoBu kadar çabuk sevgili yaptığına göre üzülmemelisin.
Ayrı sehirlerde olduğumuz icin sadece telefonda konusunu açıyoduPeki bunu öğrendikten sonra sizden cinsellik istedi mi?
Yani bu durum evlilikte sorun edilecek bisey değil mi her erkek sorun eder diye düsünüyorum terk eden sevgilim yuzunden çünkü cok ağır laflar etti bu durumu hic bir erkek kaldıramaz ben erkek halimle kendimi esime sakladım sen kendini koruyamamıssın bile dediBence bakire olmamanın en büyük avantajı zaten baştan zar kafalı tipleri elemek. Ne güzel işte baştan bir öküzü elemişsiniz.
Ben de bakire olmadan evlendim. Bu konuyu konuşmadım da. 12 senedir bir sorun olmadı aramızda
Uzak mesafe ilişkisi miydi? Hiç birbirinizi gördünüz mü?Ayrı sehirlerde olduğumuz icin sadece telefonda konusunu açıyodu
Kendisinin bakir olduğunu söyledi ve hic bir erkek kabul etmezmis böyle birini kendimi koruyamamısım öyle söylediseni bakire olmadığın için terk etmemiş ki başkasını bulmuş. Ya da halihazırda birsi varmış zaten, yoksa 1 haftada kim bulur hemen birini? İlk anlattığında kabul etmiş zaten, ayrılmak icin kendince onu bahane olarak kullanmıs simdi de.
Uzak mesafe iliskisiydi benim yasadığım sehire 1 defa geldiUzak mesafe ilişkisi miydi? Hiç birbirinizi gördünüz mü?
Yarı yolda bırakmamış seni, bence sen dürüst olarak iyi yapmışsın. Onun da tercihlerine saygı duymalısın. Demek ki duyguları her koşulda senin yanında olmaya uygun değilmiş. Bence sessiz sedasız hayatından çekip gitmesi senin için bir şans.Ben istesem diktirir kandırırdım ama dürüst olmayı tercih ettim yarı yolda bıraktı beni
Ama gercekten seven insan bu durumu görmezden gelebilirdi değil mi ?Yarı yolda bırakmamış seni, bence sen dürüst olarak iyi yapmışsın. Onun da tercihlerine saygı duymalısın. Demek ki duyguları her koşulda senin yanında olmaya uygun değilmiş. Bence sessiz sedasız hayatından çekip gitmesi senin için bir şans.
Tamam ama ilk anlattığında bunu gayet kabul etmiş. Ayrılmak icin bahanesi bakire olmaman olmus iste. Ayrıca bunu insanlara ezilerek anlatmamalısın, hatta bence bahsetmemelisin de. Kime ne senin geçmişinden?Kendisinin bakir olduğunu söyledi ve hic bir erkek kabul etmezmis böyle birini kendimi koruyamamısım öyle söyledi
1 kere görüştüğün insan için mi üzülüyorsun?Uzak mesafe iliskisiydi benim yasadığım sehire 1 defa geldi
Amaan salla o ayıyı sen. Kendi gibi sanmasın herkesi. Gayet aklı başında medeni erkekler de var. Sen böyle ezik büzük durma ama geçmişe kimse karışamaz.Yani bu durum evlilikte sorun edilecek bisey değil mi her erkek sorun eder diye düsünüyorum terk eden sevgilim yuzunden çünkü cok ağır laflar etti bu durumu hic bir erkek kaldıramaz ben erkek halimle kendimi esime sakladım sen kendini koruyamamıssın bile dedi
Bu kişi doğuluydu ilk gece kan gelmesi şartmış gibi konusuyodu bende mecbur söyledimTamam ama ilk anlattığında bunu gayet kabul etmiş. Ayrılmak icin bahanesi bakire olmaman olmus iste. Ayrıca bunu insanlara ezilerek anlatmamalısın, hatta bence bahsetmemelisin de. Kime ne senin geçmişinden?
Peki neden bu durumunuzu söylediniz? O kadar büyük bir hata ki bu yaptığınız! Yani kime ne? 1 kere gördüğünüz adama ne diye her şeyi anlatırsınızb Adamın sizinle evlenmeye niyeti yok zaten apaçık belli. Maşallah çok bakir kendisi hemen sevgili buluyor! Ki bence varmış o sevgili zaten. Siz de yedek.Uzak mesafe iliskisiydi benim yasadığım sehire 1 defa geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?