Sevgilim bakire olmadığım icin terk etti çok kötüyüm

Sordu evet sen benim ilkim olacaksın bende senin icin öylemiyim dedi bende söylemek zorunda kaldım kendisi doğuluydu böyle seylere çok önem verdiklerini söyledi ben erkek halimle böyle bisey yapmadım sen kendini koruyamamıssın dedi çok zoruma gitti

Peki bunu öğrendikten sonra sizden cinsellik istedi mi?

Yani bu durum evlilikte sorun edilecek bisey değil mi her erkek sorun eder diye düsünüyorum terk eden sevgilim yuzunden çünkü cok ağır laflar etti bu durumu hic bir erkek kaldıramaz ben erkek halimle kendimi esime sakladım sen kendini koruyamamıssın bile dedi

Kendisinin bakir olduğunu söyledi ve hic bir erkek kabul etmezmis böyle birini kendimi koruyamamısım öyle söyledi

Ben istesem diktirir kandırırdım ama dürüst olmayı tercih ettim yarı yolda bıraktı beni
Yarı yolda bırakmamış seni, bence sen dürüst olarak iyi yapmışsın. Onun da tercihlerine saygı duymalısın. Demek ki duyguları her koşulda senin yanında olmaya uygun değilmiş. Bence sessiz sedasız hayatından çekip gitmesi senin için bir şans.

Ama gercekten seven insan bu durumu görmezden gelebilirdi değil mi ?

Kendisinin bakir olduğunu söyledi ve hic bir erkek kabul etmezmis böyle birini kendimi koruyamamısım öyle söyledi
Tamam ama ilk anlattığında bunu gayet kabul etmiş. Ayrılmak icin bahanesi bakire olmaman olmus iste. Ayrıca bunu insanlara ezilerek anlatmamalısın, hatta bence bahsetmemelisin de. Kime ne senin geçmişinden?

ya sevse bunun için terk etmez kaldı ki 1 haftada yeni birini nasıl buluyor bir düşün?

Amaan salla o ayıyı sen. Kendi gibi sanmasın herkesi. Gayet aklı başında medeni erkekler de var. Sen böyle ezik büzük durma ama geçmişe kimse karışamaz.

Uzak mesafe iliskisiydi benim yasadığım sehire 1 defa geldi
Peki neden bu durumunuzu söylediniz? O kadar büyük bir hata ki bu yaptığınız! Yani kime ne? 1 kere gördüğünüz adama ne diye her şeyi anlatırsınızb Adamın sizinle evlenmeye niyeti yok zaten apaçık belli. Maşallah çok bakir kendisi hemen sevgili buluyor! Ki bence varmış o sevgili zaten. Siz de yedek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…