• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bakire olmadığım icin terk etti çok kötüyüm

Arkadaşlar 6 aydır cok güzel giden bi iliskim vardı bakire olmadığımı söylemeyecektim ama vicdanım rahat etmedi söyledim en sonunda ilk basta kabul etti unuttum ben bu konu bidaha acılmasın dedi ama 2 hafta sonra kendisinin bakir olduğunu böyle biseyi kabul edemeyeceğini ilerde evlenirsek sıkıntı olacağını söyleyerek ayrılmak istedi ayrıldıktan 1 hafta sonrada yeni sevgili yapmıs ben bu hatayı bi defa yaptım sonrasında pisman olup cok tevbe ettim insanlara güvenim kalmadı bu yüzden beni kimse istemeyecek hayatıma kimseyi alamayacağım diye cok korkuyorum çok kötü haldeyim lütfen yardım edin 😞
Bu adamın bakir oldugunu hiç sanmıyorum sallamıştır kesin 1haftaya sevgilide bulmuş.Boş ver üzme kendini iyiki böyle öküzden kurtulmuşsun hep yargılardi seni gereksizce.

Benim bu durumda suçum yok aslında değil mi ? bahane arıyormus kendisi
Evet. Sen sana yakışanı dürüstlükle söylemişsin. Evliyim, eşimden önce ilişkilerim olduve hiç pişman olmadım eşim de sormadı ben anlatmak istediğim için anlattım. Ve bir gün olsun konusu açılmadı bu arada evlilik öncesi beraberliğimizde oluyordu eşimle. Sizi yeter ki sevsin ve sahip çıksın. Siz de böyle bir adamdan kurtulduğunuz için şükür edin.

Evet. Sen sana yakışanı dürüstlükle söylemişsin. Evliyim, eşimden önce ilişkilerim olduve hiç pişman olmadım eşim de sormadı ben anlatmak istediğim için anlattım. Ve bir gün olsun konusu açılmadı bu arada evlilik öncesi beraberliğimizde oluyordu eşimle. Sizi yeter ki sevsin ve sahip çıksın. Siz de böyle bir adamdan kurtulduğunuz için şükür edin.
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için çok kötü hissediyodum kendimi

24 yaşında kadınsın Ayşenur mantığını kullan biraz. Hayat senin hayatin kimseyi ilgilendirmez. Insanlar pavyondan kons çıkarıp evleniyorlar.
Haklısın bu yüzden ayrılmak istemesi ve ayrıldıktan 1 hafta sonra sevgili yapması çok üzdü beni hayatına aldığı kisinin bakire olduğunu nerden bilebilir ki belki oda değil

Sordu evet sen benim ilkim olacaksın bende senin icin öylemiyim dedi bende söylemek zorunda kaldım kendisi doğuluydu böyle seylere çok önem verdiklerini söyledi ben erkek halimle böyle bisey yapmadım sen kendini koruyamamıssın dedi çok zoruma gitti
hayata bakış açılarınız aynı değilmiş demek ki iyi olmuş ayrıldığınız.

Arkadaşlar 6 aydır cok güzel giden bi iliskim vardı bakire olmadığımı söylemeyecektim ama vicdanım rahat etmedi söyledim en sonunda ilk basta kabul etti unuttum ben bu konu bidaha acılmasın dedi ama 2 hafta sonra kendisinin bakir olduğunu böyle biseyi kabul edemeyeceğini ilerde evlenirsek sıkıntı olacağını söyleyerek ayrılmak istedi ayrıldıktan 1 hafta sonrada yeni sevgili yapmıs ben bu hatayı bi defa yaptım sonrasında pisman olup cok tevbe ettim insanlara güvenim kalmadı bu yüzden beni kimse istemeyecek hayatıma kimseyi alamayacağım diye cok korkuyorum çok kötü haldeyim lütfen yardım edin 😞
Üzülme yavrucum zaten varmış o kız, 1 haftada kim kimi buluyor, yedek kulübesi boş değilmiş işte.

Sen tövbe etmiş birisin, kendi doğrularını ve yanlışlarını biliyorsun. Seni sevmeyen, değer vermeyen bir erkek için belli bir süre üzüleceksin. Merak etme geçecek atlatacaksın. Büyük bir yanlıştan dönmüşsün, o doğru kişi değilmiş. Allah seni sevmeyen birinden, seni kurtarmış öyle bak olaya. Sen değerli bir bireysin, kendini sev ve doğru insanı bekle. Senin için doğru olan kişiyi bulacaksın merak etme. Ayrıca 1 hafta içinde nasıl başka biriyle sevgili oluyor? bence bu durumu bir düşünün aldatılmışsınız baya zaten planlı bir ayrılık olabilir açığınızı kovalamıştır.

Ayşenur ben daha farklı yorum yapacağım. Biraz mantıklı mı olsan? Adamla ilişkin yokmuş, 1 kere gorusmussunuz yuzyuze, adam bangır bangır ben bakire istiyorum( sipariş de vermiş kaniyanindan diye) demiş. Ne bekliyordun o adama söyleyince? Neyin dürüstlüğü anlamıyorum ki? Adam belli.
Hem benim için de geçmiş önemli. Bence kadın ya da erkek bakire evlenmemeli. Ama sürekli eskort peşinde bir adamı da istemezdim.

Ayşenur ben daha farklı yorum yapacağım. Biraz mantıklı mı olsan? Adamla ilişkin yokmuş, 1 kere gorusmussunuz yuzyuze, adam bangır bangır ben bakire istiyorum( sipariş de vermiş kaniyanindan diye) demiş. Ne bekliyordun o adama söyleyince? Neyin dürüstlüğü anlamıyorum ki? Adam belli.
Hem benim için de geçmiş önemli. Bence kadın ya da erkek bakire evlenmemeli. Ama sürekli eskort peşinde bir adamı da istemezdim.
1 kere mi? E sanki 6 ayda fırtınalı aşk yaşamış gibi yazmış ama. Heralde sosyal ağ üzerinden bir tanışma olmuş. 1 kerede hemen evlilik mi konuşmuşlar.? Ne kadar enteresan. Bu kadar anlam yüklenir mi bir kere görüşmeye?

Ama hayatına aldığı kisinin bakire olduğunu nerden bilecek ki belkide her seyi yasamıs ama bakire olan biriyle karsılasacak bu yuzden terk etmek cok sacma değilmi sizcede ?

1 kere mi? E sanki 6 ayda fırtınalı aşk yaşamış gibi yazmış ama. Heralde sosyal ağ üzerinden bir tanışma olmuş. 1 kerede hemen evlilik mi konuşmuşlar.? Ne kadar enteresan. Bu kadar anlam yüklenir mi bir kere görüşmeye?
Evet sosyal ağdan tanıstık zaten tanıstıktan 2 ay sonra istemeye gelelim diyip duruyodu ama ben istemiyodum erken diye

Bakir bir erkeğin bakire birini istemesi çok doğal. O konuda bir şey diyemem. Herkes neden bu kadar sallamış anlamadım.
Bu konudaki kişiye kızılması gereken nokta seni zaten aldattığı. 1 haftada kimse kimseyi bulmaz. 🤷🏻‍♀️
Evet bakirse bakire birini isteyebilir ama hayatına aldığı kisi bakire olupta her haltı yemis biride olabilir cok sacma degil mi bu yuzden ayrılması ?

Bir hafta içinde sevgili yapan birinin bakir olduğuna pek inanasım gelmiyor. Bakir olsa bile büyük ihtimalle yokluktan dolayı yada beceriksizlikten dolayı bakir kalmıştır.

Evet sosyal ağdan tanıstık zaten tanıstıktan 2 ay sonra istemeye gelelim diyip duruyodu ama ben istemiyodum erken diye
1 kere yüzyüze görüşmüşsünüz ya, duygu bu kadar kolay oluşmaz. Sizinki hazır bulunuşluk. Eş olma ihtiyacı bu, zamanım geldi neden olmasın olayı. Aşk değil.

Back
X