• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bakire olmadığım icin terk etti çok kötüyüm

Ona rağmen adama bir sürü laf edilmiş 😆
Evet okudum bir kısmını. Burda adama laf edilebilecek tek şey hemen 1 haftada yeni sevgili yapması. Ne ara tanıştın, flört ettin sevgili oldun? Aldatmış olabilir, olmayadabilir. Aldattıysa sallarsın adama. Ama bakir adam kendi gibi birini istiyor diye kimsenin de eleştirmeye hakkı yok.

Değil onun zihninde, onun dünyasında mantik bu kan geldi mi geldi baktığı o. Ben yine kendi dunyasi icinde tutarli buldum adami. Bakire olmadiginizi duyup atlayadabilirdi ustunuze. Sonra kaçabilirdi. Kendine göre dürüst ve tutarlı. 1 kere görüştüğümüz adam istemeye gelelim diyor. Bu normal mi sizce? Sanki 24 değil de 18 yaşında gibisiniz.
Ya böyle beddua etmek de hoş değil bence.
Adamın en doğal hakkı bakire birini istemek.
Oyalasa, kandırsa ya da bu durumdan istifade etmek istese amenna ama gayet net sınırlarını belirtmiş ve gitmiş.
Ha aldattıysa eğer ve aynısını yaşasın dersen anlarım ama bakire istiyor diye böyle söylemek... Ne bilim olmadı bence🤷🏻‍♀️
Yaa ama bi insanı gecmiste yaptığı hatayla yargılamak insanlık mı sizce düsmez kalkmaz bir Allah herkes hata yapabilir kendiside bakire olmadığımı bilmeden önce bulustugumuzda cinsellik yasamayı talep etti madem bu kadar önemli bekaret neden istiyo o zaman ?

Arkadaşlar 6 aydır cok güzel giden bi iliskim vardı bakire olmadığımı söylemeyecektim ama vicdanım rahat etmedi söyledim en sonunda ilk basta kabul etti unuttum ben bu konu bidaha acılmasın dedi ama 2 hafta sonra kendisinin bakir olduğunu böyle biseyi kabul edemeyeceğini ilerde evlenirsek sıkıntı olacağını söyleyerek ayrılmak istedi ayrıldıktan 1 hafta sonrada yeni sevgili yapmıs ben bu hatayı bi defa yaptım sonrasında pisman olup cok tevbe ettim insanlara güvenim kalmadı bu yüzden beni kimse istemeyecek hayatıma kimseyi alamayacağım diye cok korkuyorum çok kötü haldeyim lütfen yardım edin 😞

Ay Allahını seversen neye üzülüyorsun? Kurtulduğuna dua et.

Muhtemelen yaşın küçük,bu yüzden bu şekilde düşünüyorsundur.Daha fazla düşünüp piskolojini bozmana gerek yok.

Ben istesem diktirir kandırırdım ama dürüst olmayı tercih ettim yarı yolda bıraktı beni 😞
Türkiye erkeğine dürüstlük yaramıyor kuzum, kendi bakirliği de yalandır bence. Cehenneme kadar yolu var, üzme kendini, onun ayrılası varmış, hazırda biri de varmış fırsat bilmiş. Kendini kötü hissediyorsan git diktir. Bunlara dürüstlük değil bu layık.

Yaa ama bi insanı gecmiste yaptığı hatayla yargılamak insanlık mı sizce düsmez kalkmaz bir Allah herkes hata yapabilir kendiside bakire olmadığımı bilmeden önce bulustugumuzda cinsellik yasamayı talep etti madem bu kadar önemli bekaret neden istiyo o zaman ?
Ben bakireyim ama bakir olsun diye takıntım yok.
Ama olsaydı o şekilde birini isterdim.
Yani evet geçmişte yaşanmıştır ama ben yaşamadıysam ve karşımdaki insanda yaşamamış olsun istiyorsam ona göre davranırım.
Ben adama çok kızamadım o yüzden.
Herkes kendi şartlarında birini isteyebilir bu en doğal hak

Aynısını yazmaya geldim. Her haltı yiyip bakire kız peşinde koşan erkeklerden iğreniyorum ve çok iki yüzlü buluyorum. Ancak bakir bir erkek bakire bir kız isteyebilir. Gayet normal bir şey bu. Konu sahibini oyalamamış bir şey yapmamış. Açık ve net sınırını çizip ayrılmış.
Evet ve bunun içinde adama neden bu kadar hakaret edilmiş anlayamadım herkesin kendi seçimi kendi tercihleri sonuçta kendiside daha önce bir cinsellik yaşamamış ve karşındaki kişiyse böyle istiyor gayet normal bir durum .

Mutsuz olursun. Olayları analiz edemezsen böyle mutsuz olursun. Ben bakir ya da sürekli eskort peşinde dolaşan bir adam istemezdim. Adam bakire olmayan biriyle evlenmek istememiş. Aptalca mi olabilir. Ama adam bu. Düşmez kalkmaz diyeceğin bir durum yok.

Benim anladığım şu, sen muhafazakar bir cevredesin, yaşadığın tecrübeyi de hata olarak nitelendiriyorsun, pek de kendini gelistirmiyorsun, o zaman diktirebilirsin. O çevreye bu kadar dürüstlük

Bakire olmamak bir ayıp yada kusur olarak değildir tercih meselesidir Ha din boyutuda var tabiki sen zaten tevbeni etmişsin Allahin Tevbe kapıları ölene kadar açiktir bunda vicdan yapılacak mesele yok sizin olduğu gibi kabul eden gecmisinizle yargilamayacak insanlar çikar insallh🤲

Arkadaşlar 6 aydır cok güzel giden bi iliskim vardı bakire olmadığımı söylemeyecektim ama vicdanım rahat etmedi söyledim en sonunda ilk basta kabul etti unuttum ben bu konu bidaha acılmasın dedi ama 2 hafta sonra kendisinin bakir olduğunu böyle biseyi kabul edemeyeceğini ilerde evlenirsek sıkıntı olacağını söyleyerek ayrılmak istedi ayrıldıktan 1 hafta sonrada yeni sevgili yapmıs ben bu hatayı bi defa yaptım sonrasında pisman olup cok tevbe ettim insanlara güvenim kalmadı bu yüzden beni kimse istemeyecek hayatıma kimseyi alamayacağım diye cok korkuyorum çok kötü haldeyim lütfen yardım edin 😞
Tam olarak yaptığınız hata ne anlamadım.

Siz yaptığınızı hata olarak görüp bu kadar ezilip bükülcekseniz ne diye bunu yaşadınız simdi arkasında durmuyor sürekli hata diyip duruyorsunuz bide diktirip kandırabilirdim ama yapmadım fln demişsiniz böyle bir şeye ne gerek var ki zaten çok ezikce bir şey bunu yaptıranların asla kendisine saygısı yoktur ! Madem ki böyle bir talebi oldu siz yüzüne vurmadıniz mi ayrılırken ve bir kere görüşmüşsünüz onda da cinsellik talep etti diyorsunuz anormal bir durum tepki vermediniz mi hiç?

Kendini kötü hissetme lütfen... bakireliği bahane etmiş senden bir hafta sonra yeni sevgili felan anında bulamaz sen varken vardır o baktı onunla ilerletince seni bıraktı kurtulduğuna sevin böyle bir insandan.

Son düzenleme:
Ama gercekten seven insan icin bu ayrılık sebebi olmamalıydı değil mi ? İstesem gizlerdim ondan diktirirdim ama ben dürüst olmayı tercih ettim oda beni yarı yolda bıraktı 😞
Yaşadığınız şeylerden pişmanlık duymayın lütfen. Gerçekten seven kişi için bu ayrılık sebebi olmamalıydı demişsiniz ancak bu kişiden kişiye göre değişir. Benim de çok sevsem dahi kabul etmeyeceğim şeyler var. Diktirmeniz sürekli kendinizi suçlu hissetmenizi ve kendinizi kandırmanızı sağlar. Rahatlayın olan olmuş. Önünüze bakın. Korkulara kapılmayın sizin hayat görüşünüzde olan kişiler karşınıza çıkacaktır.

Ben bakireyim ama bakir olsun diye takıntım yok.
Ama olsaydı o şekilde birini isterdim.ü
Yani evet geçmişte yaşanmıştır ama ben yaşamadıysam ve karşımdaki insanda yaşamamış olsun istiyorsam ona göre davranırım.
Ben adama çok kızamadım o yüzden.
Herkes kendi şartlarında birini isteyebilir bu en doğal hak
En basta kabul etti ama bu konuda n
Siz yaptığınızı hata olarak görüp bu kadar ezilip bükülcekseniz ne diye bunu yaşadınız simdi arkasında durmuyor sürekli hata diyip duruyorsunuz bide diktirip kandırabilirdim ama yapmadım fln demişsiniz böyle bir şeye ne gerek var ki zaten çok ezikce bir şey bunu yaptıranların asla kendisine saygısı yoktur ! Madem ki böyle bir talebi oldu siz yüzüne vurmadıniz mi ayrılırken ve bir kere görüşmüşsünüz onda da cinsellik talep etti diyorsunuz anormal bir durum tepki vermediniz mi hiç?
Zamanında sevmistim birini yasadık biseyler ayrılınca pisman oldum gecmisin bu sekilde yüzüme vurulması zoruma gidiyo

Back
X