• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bakire olmadığım icin terk etti çok kötüyüm

1 kere yüzyüze görüşmüşsünüz ya, duygu bu kadar kolay oluşmaz. Sizinki hazır bulunuşluk. Eş olma ihtiyacı bu, zamanım geldi neden olmasın olayı. Aşk değil.
Böyle birine verebileceğin en iyi cevap hayatına devam etmektir. Asla onunla bir daha iletime geçmeyin.
Engelledim her yerden hayatıma bakcam umarım ilerde karsıma bu konuya önem vermeyen biri cıkar karsıma tek korkum bu

1 kere yüzyüze görüşmüşsünüz ya, duygu bu kadar kolay oluşmaz. Sizinki hazır bulunuşluk. Eş olma ihtiyacı bu, zamanım geldi neden olmasın olayı. Aşk değil.
Haklısınız cok ilgili davranıyodu alıskanlık galiba sadece bitincede bosluğa düstüm o yüzden bu kadar üzüldüm

Bakir filan değilmiş. Bahane arıyormuş, bulmuş. Bakir adam bir haftada yeni sevgili yapmaz. Ayrıca bu yaptığı ona fena dönecek. Neyi kınarsa insan onunla sınanır. Gerçek sevgi böyle bir şey değil. Gerçi bir kere görüşmeyle öyle çok aşık da olmasını beklememeliydin. Ağzı laf yapana değil icraate bakacasın.

Bakir filan değilmiş. Bahane arıyormuş, bulmuş. Bakir adam bir haftada yeni sevgili yapmaz. Ayrıca bu yaptığı ona fena dönecek. Neyi kınarsa insan onunla sınanır. Gerçek sevgi böyle bir şey değil. Gerçi bir kere görüşmeyle öyle çok aşık da olmasını beklememeliydin. Ağzı laf yapana değil icraate bakacasın.
Haklısınız ağzı cok güzel laf yapıyodu o yüzden cok cabuk bağlandım ama umarım bakire olup zarı yerinde duran ama her haltı yemis biriyle karşılaşır ona ders olur

Dürüst davranmak bu kadar mahrem bir konuyu açmak mı?ona ne ,kime ne...boşver kurtulmuşsun o salaktan..

Ben istesem diktirir kandırırdım ama dürüst olmayı tercih ettim yarı yolda bıraktı beni 😞
Kandirsaniz kendinizi kandiracaktiniz çünkü o yüzden değer veriyorsa hayatınizda yeri olmamalı. İyi ki soylemissiniz ve iyi ki çıkmış hayatınizdan. Size değer veren ve gerçekten seven biri çıkar elbet.

Bakir bir erkeğin bakire birini istemesi çok doğal. O konuda bir şey diyemem. Herkes neden bu kadar sallamış anlamadım.
Bu konudaki kişiye kızılması gereken nokta seni zaten aldattığı. 1 haftada kimse kimseyi bulmaz. 🤷🏻‍♀️
Aynısını yazmaya geldim. Her haltı yiyip bakire kız peşinde koşan erkeklerden iğreniyorum ve çok iki yüzlü buluyorum. Ancak bakir bir erkek bakire bir kız isteyebilir. Gayet normal bir şey bu. Konu sahibini oyalamamış bir şey yapmamış. Açık ve net sınırını çizip ayrılmış.

Kandirsaniz kendinizi kandiracaktiniz çünkü o yüzden değer veriyorsa hayatınizda yeri olmamalı. İyi ki soylemissiniz ve iyi ki çıkmış hayatınizdan. Size değer veren ve gerçekten seven biri çıkar elbet.
Umarım ama bu insan yüzünden herkese olan güvenimi kaybettim

Engelledim her yerden hayatıma bakcam umarım ilerde karsıma bu konuya önem vermeyen biri cıkar karsıma tek korkum bu
Bazı kadınlar bu konu hakkında eksiklik görüp sırf kendini psikolojik olarak cezalandırmak için (bana kalırsa) bilinçaltında atlatamayıp saçma sapan evlilikler, ilişkiler yapıyor lütfen onlardan olma,seni seven her halinle sevicek doğru kişiyi bulduğunda bunu önemsemicek,sen kendini sev ve değer ver yeterli, sadece laf olsun diye yazmıyorum sana bi ablan olarak söylüyorum,tüm iyi niyetin ile duanı et gerisi Rabbime kalmış

Aynısını yazmaya geldim. Her haltı yiyip bakire kız peşinde koşan erkeklerden iğreniyorum ve çok iki yüzlü buluyorum. Ancak bakir bir erkek bakire bir kız isteyebilir. Gayet normal bir şey bu. Konu sahibini oyalamamış bir şey yapmamış. Açık ve net sınırını çizip ayrılmış.
Ona rağmen adama bir sürü laf edilmiş 😆

Bazı kadınlar bu konu hakkında eksiklik görüp sırf kendini psikolojik olarak cezalandırmak için (bana kalırsa) bilinçaltında atlatamayıp saçma sapan evlilikler, ilişkiler yapıyor lütfen onlardan olma,seni seven her halinle sevicek doğru kişiyi bulduğunda bunu önemsemicek,sen kendini sev ve değer ver yeterli, sadece laf olsun diye yazmıyorum sana bi ablan olarak söylüyorum,tüm iyi niyetin ile duanı et gerisi Rabbime kalmış
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin ama bu insan yüzünden kimseye güvenim kalmadı kimse istemeyecek beni diye düsünüyorum

Ama hayatına aldığı kisinin bakire olduğunu nerden bilecek ki belkide her seyi yasamıs ama bakire olan biriyle karsılasacak bu yuzden terk etmek cok sacma değilmi sizcede ?
Değil onun zihninde, onun dünyasında mantik bu kan geldi mi geldi baktığı o. Ben yine kendi dunyasi icinde tutarli buldum adami. Bakire olmadiginizi duyup atlayadabilirdi ustunuze. Sonra kaçabilirdi. Kendine göre dürüst ve tutarlı.

1 kere görüştüğümüz adam istemeye gelelim diyor. Bu normal mi sizce? Sanki 24 değil de 18 yaşında gibisiniz.

Arkadaşlar 6 aydır cok güzel giden bi iliskim vardı bakire olmadığımı söylemeyecektim ama vicdanım rahat etmedi söyledim en sonunda ilk basta kabul etti unuttum ben bu konu bidaha acılmasın dedi ama 2 hafta sonra kendisinin bakir olduğunu böyle biseyi kabul edemeyeceğini ilerde evlenirsek sıkıntı olacağını söyleyerek ayrılmak istedi ayrıldıktan 1 hafta sonrada yeni sevgili yapmıs ben bu hatayı bi defa yaptım sonrasında pisman olup cok tevbe ettim insanlara güvenim kalmadı bu yüzden beni kimse istemeyecek hayatıma kimseyi alamayacağım diye cok korkuyorum çok kötü haldeyim lütfen yardım edin 😞
Kurtulmuşsun geçmiş olsun hiç dert etme
Zamana bırak karşına şahane biri mutlaka çıkacaktır

Ama dilerim ki dediğim gibi biri olur kınadığıyla sınanır
Ya böyle beddua etmek de hoş değil bence.
Adamın en doğal hakkı bakire birini istemek.
Oyalasa, kandırsa ya da bu durumdan istifade etmek istese amenna ama gayet net sınırlarını belirtmiş ve gitmiş.
Ha aldattıysa eğer ve aynısını yaşasın dersen anlarım ama bakire istiyor diye böyle söylemek... Ne bilim olmadı bence🤷🏻‍♀️

Back
X