• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bakire olmadığım icin terk etti çok kötüyüm

Kendini kötü hissetme lütfen... bakireliği bahane etmiş senden bir hafta sonra yeni sevgili felan anında bulamaz sen varken vardır o baktı onunla ilerletince seni bıraktı kurtulduğuna sevin böyle bir insandan.
Bi oyun var ordan bulmus benimlede o oyunda tanısmıstı zaten

Bakire olmamak bir ayıp yada kusur olarak değildir tercih meselesidir Ha din boyutuda var tabiki sen zaten tevbeni etmişsin Allahin Tevbe kapıları ölene kadar açiktir bunda vicdan yapılacak mesele yok sizin olduğu gibi kabul eden gecmisinizle yargilamayacak insanlar çikar insallh🤲
İnsallah 🙏🏻

Mutsuz olursun. Olayları analiz edemezsen böyle mutsuz olursun. Ben bakir ya da sürekli eskort peşinde dolaşan bir adam istemezdim. Adam bakire olmayan biriyle evlenmek istememiş. Aptalca mi olabilir. Ama adam bu. Düşmez kalkmaz diyeceğin bir durum yok.

Benim anladığım şu, sen muhafazakar bir cevredesin, yaşadığın tecrübeyi de hata olarak nitelendiriyorsun, pek de kendini gelistirmiyorsun, o zaman diktirebilirsin. O çevreye bu kadar dürüstlük
Zamanında sevdim güvendim ve yasadım ama sonrasında cok pisman oldum tövbe ettim simdi gecmisin böyle yüzüme vurulması zoruma gidiyo kendimi cok kötü hissediyorum

Zamanında sevdim güvendim ve yasadım ama sonrasında cok pisman oldum tövbe ettim simdi gecmisin böyle yüzüme vurulması zoruma gidiyo kendimi cok kötü hissediyorum
İki yol var. Ya çevreni değiştir açık görüşlü adamlarla ol ya da diktir. Boş yere yoruluyorsun. İğrenç ya klavyeden salyasi aka aka ilk gece öyle kan gelecek fantezisi olan adam terketti diye üzülüyorsaniz emin olun ana probleminiz bekaret değil.

İki yol var. Ya çevreni değiştir açık görüşlü adamlarla ol ya da diktir. Boş yere yoruluyorsun. İğrenç ya klavyeden salyasi aka aka ilk gece öyle kan gelecek fantezisi olan adam terketti diye üzülüyorsaniz emin olun ana probleminiz bekaret değil.
Haklısınız demekki sevgi onun icin 2 damla kandan ibaret

Arkadaşlar 6 aydır cok güzel giden bi iliskim vardı bakire olmadığımı söylemeyecektim ama vicdanım rahat etmedi söyledim en sonunda ilk basta kabul etti unuttum ben bu konu bidaha acılmasın dedi ama 2 hafta sonra kendisinin bakir olduğunu böyle biseyi kabul edemeyeceğini ilerde evlenirsek sıkıntı olacağını söyleyerek ayrılmak istedi ayrıldıktan 1 hafta sonrada yeni sevgili yapmıs ben bu hatayı bi defa yaptım sonrasında pisman olup cok tevbe ettim insanlara güvenim kalmadı bu yüzden beni kimse istemeyecek hayatıma kimseyi alamayacağım diye cok korkuyorum çok kötü haldeyim lütfen yardım edin 😞
Tevbe etmişsen inançlı birisin.Peki tevbenden sonra neden tekrar açıyorsun konuyu ? Bunun için tekrar tevbe etmen gerekiyor sonrasında kendin bile unut bunu ve kimselere anlatma. Onlara ne ?
Hayatına elbette birilerini alacaksın ama onlara pat diye anlatmayacaksın bu durumu.
Bu tarz hassasiyetleri olanlar varsa üstü kapalı şekilde eskiden hatalarım oldu tevbe ettim diyebilirsin iş ciddiye binecek gibi hissediyorsan
Sürekli diken üstünde hissetme kendini kimse dört dörtlük değil
Sakın bu durumdan dolayı beni kimse kabul etmez düşüncesiyle düşük standarttaki insanlarla görüşmeye kalkma
Ayaklarının üzerine sağlam bas,silkelen
Olan olmuş,tevbe etmişsin.Yoluna alnın açık başın dik devam et

Kendisinin bakir olduğunu söyledi ve hic bir erkek kabul etmezmis böyle birini kendimi koruyamamısım öyle söyledi
Şu cümleyi söyleyen birinin hayatından çıkmış olması o kadar büyüt bir nimet ki senin için
Gitsin yeni sevgilisiyle napıyosa yapsın
Senin üzüleceğin hiçbir durum yok

Kendisinin bakir olduğunu söyledi ve hic bir erkek kabul etmezmis böyle birini kendimi koruyamamısım öyle söyledi
Şu cümleyi söyleyen birinin hayatından çıkmış olması o kadar büyüt bir nimet ki senin için
Gitsin yeni sevgilisiyle napıyosa yapsın
Senin üzüleceğin hiçbir durum yok

Arkadaşlar 6 aydır cok güzel giden bi iliskim vardı bakire olmadığımı söylemeyecektim ama vicdanım rahat etmedi söyledim en sonunda ilk basta kabul etti unuttum ben bu konu bidaha acılmasın dedi ama 2 hafta sonra kendisinin bakir olduğunu böyle biseyi kabul edemeyeceğini ilerde evlenirsek sıkıntı olacağını söyleyerek ayrılmak istedi ayrıldıktan 1 hafta sonrada yeni sevgili yapmıs ben bu hatayı bi defa yaptım sonrasında pisman olup cok tevbe ettim insanlara güvenim kalmadı bu yüzden beni kimse istemeyecek hayatıma kimseyi alamayacağım diye cok korkuyorum çok kötü haldeyim lütfen yardım edin 😞
Bazı insanlar için önemli bazıları için önemsizdir. Sizinle aynı fikirde olan insanlarla mutlu olabilirsiniz.

Ay ne güzel bir kekodan kurtulmuşsun. Bunlara dürüst davranmak bile fazla. Kendisi bakirmiymiş acaba?

6 ayda 1 defa gordugun biriyle ilişki yasiyorum demek garip degil mi ya?
Bu ilişki degil bence sadece zaman öldürmüşsünüz birbirinizle.
Dogruu durust gormeden istemeye gelelim muhabbeti yapan biri çok aşik demek olmuyor.
Zaten sacma sapam konuşuyormuş bu kişi devamli yook istemeye gelelim yok gece kan gelecek vs yani leş leş muhabbbetler, akli basinda insanin yapacagi konusmalar degil.
Tiksinip kacacaginiza bi de aciklama yapip kabullenilmeyi bekliyorsunuz. Iyi ki kabul etmemiş o zaman, size kalsa başinizi yakacaksiniz zaten.

Yani bu durum evlilikte sorun edilecek bisey değil mi her erkek sorun eder diye düsünüyorum terk eden sevgilim yuzunden çünkü cok ağır laflar etti bu durumu hic bir erkek kaldıramaz ben erkek halimle kendimi esime sakladım sen kendini koruyamamıssın bile dedi 😞
Yerinde olsam diyeceğim tek şey ; beceriksizliğinin kıyaslanacağından korkuyorum demiyorsun da gelmişsin ahkam kesiyorsun ağlayarak kendini tatmine devam der bir de tekmeyi vururdum. Ömür boyu cinsel hayatında travma yaratırdım 😀 öylesine böylesi. Bana kocam bu mualemeyi yapamaz kıytırık insanlara kendinizi ezdirmeyin Allah aşkına

Ama bakir biriymiş ve bence bunu kafasına takacağını anlayınca uzatmadan bitirmiş
Hep diyoruz burada, sanki kendisi bakir miymiş diye
Adam öyle ise karşı tarafta da bunu arama isteği olması bana normal geldi

Yeni sevgilisi olması olayını bilemicem bence çok hızlı olmuş ama diğer konuda çok haksız bulmadım eğer bu konuda hassas biriyse

Back
X