- 15 Haziran 2016
- 7.901
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.039
- 348
- 39
Önünüze gelene herşeyi anlatırsanız ezilip büzülür yaptığınızın sorumluluğunu almazsanız daha çok böyle durumlar yaşarsınızArkadaşlar 6 aydır cok güzel giden bi iliskim vardı bakire olmadığımı söylemeyecektim ama vicdanım rahat etmedi söyledim en sonunda ilk basta kabul etti unuttum ben bu konu bidaha acılmasın dedi ama 2 hafta sonra kendisinin bakir olduğunu böyle biseyi kabul edemeyeceğini ilerde evlenirsek sıkıntı olacağını söyleyerek ayrılmak istedi ayrıldıktan 1 hafta sonrada yeni sevgili yapmıs ben bu hatayı bi defa yaptım sonrasında pisman olup cok tevbe ettim insanlara güvenim kalmadı bu yüzden beni kimse istemeyecek hayatıma kimseyi alamayacağım diye cok korkuyorum çok kötü haldeyim lütfen yardım edin
Burda da kendinizle çelişiyorsunuz .. Kafa yapınız aynı maalesef.her haltı yemis biride olabilir
Offf öyle yapsaydı da bi sürü laf yerdi.Tabi ki kendi gibi (!) birini isteyebilir.O zaman ya ilişkinin en başında "daha önce karşı cinsle özel bir şeyler yaşamadım,ciddi düşüneceğim insanın da benim gibi olmasını tercih ederim " diye kibarca niyetini belli edecek.Ya da görücü usulü ile tanıdık,bildik,bakire olması yüksek ihtimal birini seçecek kendine.
Böyle 6 ay bir sene insanları oyalayıp, "Haa demek kan yok,püü sana koruyamamişsin kendini" deyip çirkinleşmeyecek.
Adamın bakir olduğuna inanan naif arkadaşlar için elimde temiz bir köprü var bu arada. Ben erkek halimle korundum diye bıdı bıdı eden, ağzına geleni sayan biri bakir falan değildir.
Ne ara 1 haftada buldu? Demekki o cocuk yollunun t*ki. Bahaneyle ayrildiArkadaşlar 6 aydır cok güzel giden bi iliskim vardı bakire olmadığımı söylemeyecektim ama vicdanım rahat etmedi söyledim en sonunda ilk basta kabul etti unuttum ben bu konu bidaha acılmasın dedi ama 2 hafta sonra kendisinin bakir olduğunu böyle biseyi kabul edemeyeceğini ilerde evlenirsek sıkıntı olacağını söyleyerek ayrılmak istedi ayrıldıktan 1 hafta sonrada yeni sevgili yapmıs ben bu hatayı bi defa yaptım sonrasında pisman olup cok tevbe ettim insanlara güvenim kalmadı bu yüzden beni kimse istemeyecek hayatıma kimseyi alamayacağım diye cok korkuyorum çok kötü haldeyim lütfen yardım edin
ablacım yavrum evladımEvet bakirse bakire birini isteyebilir ama hayatına aldığı kisi bakire olupta her haltı yemis biride olabilir cok sacma degil mi bu yuzden ayrılması ?
Siz benim dediğimi yanlış anlamışsınız. Kendi de terk edilip bir hafta sonra başkasıyla aldatılır veya hiçbir konuda dürüst olmayan, yalancı bir insanla sınanır.Haklısınız ağzı cok güzel laf yapıyodu o yüzden cok cabuk bağlandım ama umarım bakire olup zarı yerinde duran ama her haltı yemis biriyle karşılaşır ona ders olur
Bu devirde buna takam kaldı mı gerçekten ben şokArkadaşlar 6 aydır cok güzel giden bi iliskim vardı bakire olmadığımı söylemeyecektim ama vicdanım rahat etmedi söyledim en sonunda ilk basta kabul etti unuttum ben bu konu bidaha acılmasın dedi ama 2 hafta sonra kendisinin bakir olduğunu böyle biseyi kabul edemeyeceğini ilerde evlenirsek sıkıntı olacağını söyleyerek ayrılmak istedi ayrıldıktan 1 hafta sonrada yeni sevgili yapmıs ben bu hatayı bi defa yaptım sonrasında pisman olup cok tevbe ettim insanlara güvenim kalmadı bu yüzden beni kimse istemeyecek hayatıma kimseyi alamayacağım diye cok korkuyorum çok kötü haldeyim lütfen yardım edin
kız hazırmış adam önce okey vermiş sonra güzel kızı görünce seni postalamış canı cehenneme neyine üzülüyorsun sümsük için .Arkadaşlar 6 aydır cok güzel giden bi iliskim vardı bakire olmadığımı söylemeyecektim ama vicdanım rahat etmedi söyledim en sonunda ilk basta kabul etti unuttum ben bu konu bidaha acılmasın dedi ama 2 hafta sonra kendisinin bakir olduğunu böyle biseyi kabul edemeyeceğini ilerde evlenirsek sıkıntı olacağını söyleyerek ayrılmak istedi ayrıldıktan 1 hafta sonrada yeni sevgili yapmıs ben bu hatayı bi defa yaptım sonrasında pisman olup cok tevbe ettim insanlara güvenim kalmadı bu yüzden beni kimse istemeyecek hayatıma kimseyi alamayacağım diye cok korkuyorum çok kötü haldeyim lütfen yardım edin
Bu nasıl bir avamlıktır ilkelliktirYani bu durum evlilikte sorun edilecek bisey değil mi her erkek sorun eder diye düsünüyorum terk eden sevgilim yuzunden çünkü cok ağır laflar etti bu durumu hic bir erkek kaldıramaz ben erkek halimle kendimi esime sakladım sen kendini koruyamamıssın bile dedi
Bu kişi doğuluydu ilk gece kan gelmesi şartmış gibi konusuyodu bende mecbur söyledim
Böyle bjr çevren varsa bence de diktir. Ve bir daha böyle bir soru ile karşılaştığın vakit daha neler bana böyle soru sorabiliyorsan ayrılalım falan dersin üste çıkarsın. Belli ki doğulu değilsin ama modern bir çevren de yok. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Dürüstlük falan boş hikaye. Adını unuttum televizyonda ramazan programı yapan bir hocaya bu konu soruldu yani bakir değilim eşim olacak kişiye bu durumu aciklamadim günahı var mı dedi o da açıklamak zorunda değilsin günah zaten Allahla kul arasında kalmalı demişti. Sen günah dediğin için böyle bir açıklama yapmak istedim. Dini tartisma açmak değil amacım böyle bir alıntı yapan olursa da cevap vermeyeceğim bilginiz olsun
Bu mesajları yanlış başlığa yazmışım. Ay bı an delirdim sandimAyrıca ayrıldığınız iyi olmuş. Zira sürekli bu muhabbeti açan kişi ataerkilligini belli etmis zaten. Benim eşim de dogulu hatta en dibinden ama bir kere bu soruyu sormadı. Böyle tipler seni zorla kapatır da. Hatta ona diyorlardir ki ( eşime de demişler kardeşleri) batılı kızlara güven olmaz bak namus bilmez onlar falan deyip sevgilini gazlamislardir o da ondan sürekli soruyordur. Buradan da ailesinin ya da etrafın lafi ile hareket eden biri olduğu sonucu çıkar zaten.
Bunda üzülecek vicdan yapılacak birşey yok. Geçmişinde ilişkin, iliskilerin tabiki olacak. Öyle ezile buzule açıklaman da gerekmiyor. Ben şahsen ne karşımdaki insana geçmişini sorarım ne o bana, birşeyi açıklamak veya bunun hakkında konuşmak zorunda değilsiniz. Kendini asla sıkma, böyle bir lavukdan kurtulmussun işte ... Seni seven senin geçmişine bakmaz. Lütfen bu insan için üzülme kendini yorma iyi yönden bak. Senin için hayırlı değilmiş demekki. İyi olmuş.Arkadaşlar 6 aydır cok güzel giden bi iliskim vardı bakire olmadığımı söylemeyecektim ama vicdanım rahat etmedi söyledim en sonunda ilk basta kabul etti unuttum ben bu konu bidaha acılmasın dedi ama 2 hafta sonra kendisinin bakir olduğunu böyle biseyi kabul edemeyeceğini ilerde evlenirsek sıkıntı olacağını söyleyerek ayrılmak istedi ayrıldıktan 1 hafta sonrada yeni sevgili yapmıs ben bu hatayı bi defa yaptım sonrasında pisman olup cok tevbe ettim insanlara güvenim kalmadı bu yüzden beni kimse istemeyecek hayatıma kimseyi alamayacağım diye cok korkuyorum çok kötü haldeyim lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?