Bi oyun var ordan bulmus benimlede o oyunda tanısmıstı zatenKendini kötü hissetme lütfen... bakireliği bahane etmiş senden bir hafta sonra yeni sevgili felan anında bulamaz sen varken vardır o baktı onunla ilerletince seni bıraktı kurtulduğuna sevin böyle bir insandan.
Zamanında sevdim güvendim yasadım ama ayrılınca cok pisman oldum ayrılma ihtimalini hic dusunmemistim o zamanlarTam olarak yaptığınız hata ne anlamadım.
İnsallahBakire olmamak bir ayıp yada kusur olarak değildir tercih meselesidir Ha din boyutuda var tabiki sen zaten tevbeni etmişsin Allahin Tevbe kapıları ölene kadar açiktir bunda vicdan yapılacak mesele yok sizin olduğu gibi kabul eden gecmisinizle yargilamayacak insanlar çikar insallh
Zamanında sevdim güvendim ve yasadım ama sonrasında cok pisman oldum tövbe ettim simdi gecmisin böyle yüzüme vurulması zoruma gidiyo kendimi cok kötü hissediyorumMutsuz olursun. Olayları analiz edemezsen böyle mutsuz olursun. Ben bakir ya da sürekli eskort peşinde dolaşan bir adam istemezdim. Adam bakire olmayan biriyle evlenmek istememiş. Aptalca mi olabilir. Ama adam bu. Düşmez kalkmaz diyeceğin bir durum yok.
Benim anladığım şu, sen muhafazakar bir cevredesin, yaşadığın tecrübeyi de hata olarak nitelendiriyorsun, pek de kendini gelistirmiyorsun, o zaman diktirebilirsin. O çevreye bu kadar dürüstlük
İki yol var. Ya çevreni değiştir açık görüşlü adamlarla ol ya da diktir. Boş yere yoruluyorsun. İğrenç ya klavyeden salyasi aka aka ilk gece öyle kan gelecek fantezisi olan adam terketti diye üzülüyorsaniz emin olun ana probleminiz bekaret değil.Zamanında sevdim güvendim ve yasadım ama sonrasında cok pisman oldum tövbe ettim simdi gecmisin böyle yüzüme vurulması zoruma gidiyo kendimi cok kötü hissediyorum
Bu hata değil canimcim. Pişman da olma yaşadın bitti önüne bakZamanında sevdim güvendim yasadım ama ayrılınca cok pisman oldum ayrılma ihtimalini hic dusunmemistim o zamanlar
Haklısınız demekki sevgi onun icin 2 damla kandan ibaretİki yol var. Ya çevreni değiştir açık görüşlü adamlarla ol ya da diktir. Boş yere yoruluyorsun. İğrenç ya klavyeden salyasi aka aka ilk gece öyle kan gelecek fantezisi olan adam terketti diye üzülüyorsaniz emin olun ana probleminiz bekaret değil.
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinBu hata değil canimcim. Pişman da olma yaşadın bitti önüne bak
Aynen oyle. Sevgi vs yalan. Kafasında şablon var. Böyle büyütülmüş bu kadar.Haklısınız demekki sevgi onun icin 2 damla kandan ibaret
Çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz kafayı yemek üzereydimAynen oyle. Sevgi vs yalan. Kafasında şablon var. Böyle büyütülmüş bu kadar.
Tevbe etmişsen inançlı birisin.Peki tevbenden sonra neden tekrar açıyorsun konuyu ? Bunun için tekrar tevbe etmen gerekiyor sonrasında kendin bile unut bunu ve kimselere anlatma. Onlara ne ?Arkadaşlar 6 aydır cok güzel giden bi iliskim vardı bakire olmadığımı söylemeyecektim ama vicdanım rahat etmedi söyledim en sonunda ilk basta kabul etti unuttum ben bu konu bidaha acılmasın dedi ama 2 hafta sonra kendisinin bakir olduğunu böyle biseyi kabul edemeyeceğini ilerde evlenirsek sıkıntı olacağını söyleyerek ayrılmak istedi ayrıldıktan 1 hafta sonrada yeni sevgili yapmıs ben bu hatayı bi defa yaptım sonrasında pisman olup cok tevbe ettim insanlara güvenim kalmadı bu yüzden beni kimse istemeyecek hayatıma kimseyi alamayacağım diye cok korkuyorum çok kötü haldeyim lütfen yardım edin
Şu cümleyi söyleyen birinin hayatından çıkmış olması o kadar büyüt bir nimet ki senin içinKendisinin bakir olduğunu söyledi ve hic bir erkek kabul etmezmis böyle birini kendimi koruyamamısım öyle söyledi
Şu cümleyi söyleyen birinin hayatından çıkmış olması o kadar büyüt bir nimet ki senin içinKendisinin bakir olduğunu söyledi ve hic bir erkek kabul etmezmis böyle birini kendimi koruyamamısım öyle söyledi
Bazı insanlar için önemli bazıları için önemsizdir. Sizinle aynı fikirde olan insanlarla mutlu olabilirsiniz.Arkadaşlar 6 aydır cok güzel giden bi iliskim vardı bakire olmadığımı söylemeyecektim ama vicdanım rahat etmedi söyledim en sonunda ilk basta kabul etti unuttum ben bu konu bidaha acılmasın dedi ama 2 hafta sonra kendisinin bakir olduğunu böyle biseyi kabul edemeyeceğini ilerde evlenirsek sıkıntı olacağını söyleyerek ayrılmak istedi ayrıldıktan 1 hafta sonrada yeni sevgili yapmıs ben bu hatayı bi defa yaptım sonrasında pisman olup cok tevbe ettim insanlara güvenim kalmadı bu yüzden beni kimse istemeyecek hayatıma kimseyi alamayacağım diye cok korkuyorum çok kötü haldeyim lütfen yardım edin
Haklısınız bugün sevgili yaptığını görünce cok üzüldüm sabahtan beri ağlıyorum
İlk birleşmede kesin kan geleceğini düşünen dağ ayılarının var oluşu çok garip şu zamanda. Salla gitsinBu kişi doğuluydu ilk gece kan gelmesi şartmış gibi konusuyodu bende mecbur söyledim
Yerinde olsam diyeceğim tek şey ; beceriksizliğinin kıyaslanacağından korkuyorum demiyorsun da gelmişsin ahkam kesiyorsun ağlayarak kendini tatmine devam der bir de tekmeyi vururdum. Ömür boyu cinsel hayatında travma yaratırdımYani bu durum evlilikte sorun edilecek bisey değil mi her erkek sorun eder diye düsünüyorum terk eden sevgilim yuzunden çünkü cok ağır laflar etti bu durumu hic bir erkek kaldıramaz ben erkek halimle kendimi esime sakladım sen kendini koruyamamıssın bile dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?