- 19 Şubat 2016
- 22
- 12
- 38
- 33
- Konu Sahibi tiramisusevdalisi
-
merhaba hanimlar
ya benim bi sevgilim var ona hastayim deliriyorum resmen. adam acayip bisey hayallerimi susluyor bir an bile aklimdan cikmiyor 1 yildir birlikteyiz her saniye aklimda o var ona deli gibi tutkunum. onu her gordugumde ustune atliyorum öpmekten bogulacak çocuk ama hiç sesini çikarmazdi. bugün yine bulustuk bana isi ile ilgili önemli bir sey anlatiyor ama tabi benim aklim fikrim yine baska seyde aklimi tam ona veremedim ben yine tam ona sarilip öperken sinirlendi ve eliyle beni itip 'abaza misin kizim sen bi rahat dur' dedineden kizdin be deyince bisey anlatiyorum dinlemiyorsun bile dedi. bende küstüm birdaha öpmedim ama simdi trip attim diye benden ayrilir mi sizce? birdaha ona dokunamamak onu öpememek beni delirtiyor. bisey olmaz dimi?
ama öptürmüyorKıhkıhkıhbir öp gönlünü al
Gulusune bayildim:))Kıhkıhkıhbir öp gönlünü al
TişikkirlirGulusune bayildim:))
Ama ben ayni seyi senin nickin hakkinda söyleyemeyecegim be canisiGulusune bayildim:))
nelerle kimlerle ugrasiyorsun?vay be.ben su hayatta nelerle kimlerle ugrasiyorum.bide sana bak
adaletin bu mu dunya
Konu senin abazaligindi saniyorum benim nickim ne alaka???Ama ben ayni seyi senin nickin hakkinda söyleyemeyecegim be canisi
Ya resmen çildiriyorum onu görünce ama iste ayip ettiHalaybasi olacakken cocuk sahibi olan gorumce konusunu okuyordum baska bir sitedebu konuda bdvnin Allah dusman basina vermesin konularindan birine aday vay be tutkunsun demek sevgiline troll dostum.Bosver abaza demis, dememis isine bak ye bitir cocugu
Evli degiliz be canisiBu lafı hiç haketmedin
kesinlikle boşanmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?