Sevgilim bana abaza dedi

tiramisusevdalisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2016
22
12
38
33
merhaba hanimlar

ya benim bi sevgilim var ona hastayim deliriyorum resmen. adam acayip bisey hayallerimi susluyor bir an bile aklimdan cikmiyor 1 yildir birlikteyiz her saniye aklimda o var ona deli gibi tutkunum. onu her gordugumde ustune atliyorum öpmekten bogulacak çocuk ama hiç sesini çikarmazdi. bugün yine bulustuk bana isi ile ilgili önemli bir sey anlatiyor ama tabi benim aklim fikrim yine baska seyde aklimi tam ona veremedim ben yine tam ona sarilip öperken sinirlendi ve eliyle beni itip 'abaza misin kizim sen bi rahat dur' dedi neden kizdin be deyince bisey anlatiyorum dinlemiyorsun bile dedi. bende küstüm birdaha öpmedim ama simdi trip attim diye benden ayrilir mi sizce? birdaha ona dokunamamak onu öpememek beni delirtiyor. bisey olmaz dimi?

Hahah, büyük troll hissediyorum

Halaybasi olacakken cocuk sahibi olan gorumce konusunu okuyordum baska bir sitede bu konuda bdvnin Allah dusman basina vermesin konularindan birine aday vay be tutkunsun demek sevgiline troll dostum.Bosver abaza demis, dememis isine bak ye bitir cocugu

Ya resmen çildiriyorum onu görünce ama iste ayip etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…