- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi tiramisusevdalisi
-
Ama lütfen, asil duygularimla gülerek dalga geçmeyinOkurken gulme krizine girdim cocuk hakli abaza misin kizim sen sakaa sakaaa cocuk bisey anlatiyor dinlesene opmenin de bi zamani var demi
yok olmaz. evlenince geçermerhaba hanimlar
ya benim bi sevgilim var ona hastayim deliriyorum resmen. adam acayip bisey hayallerimi susluyor bir an bile aklimdan cikmiyor 1 yildir birlikteyiz her saniye aklimda o var ona deli gibi tutkunum. onu her gordugumde ustune atliyorum öpmekten bogulacak çocuk ama hiç sesini çikarmazdi. bugün yine bulustuk bana isi ile ilgili önemli bir sey anlatiyor ama tabi benim aklim fikrim yine baska seyde aklimi tam ona veremedim ben yine tam ona sarilip öperken sinirlendi ve eliyle beni itip 'abaza misin kizim sen bi rahat dur' dedineden kizdin be deyince bisey anlatiyorum dinlemiyorsun bile dedi. bende küstüm birdaha öpmedim ama simdi trip attim diye benden ayrilir mi sizce? birdaha ona dokunamamak onu öpememek beni delirtiyor. bisey olmaz dimi?
Dikkatimi çekti. 'Aynen John Waynen' gibi bir sey yapmak istemissin belli. Takdir ettim ama tam olmamis sankiKonu senin abazaligindi saniyorum benim nickim ne alaka???
Evli degiliz be canisiAyy keske olsak, geceleride öperdim
merhaba hanimlar
ya benim bi sevgilim var ona hastayim deliriyorum resmen. adam acayip bisey hayallerimi susluyor bir an bile aklimdan cikmiyor 1 yildir birlikteyiz her saniye aklimda o var ona deli gibi tutkunum. onu her gordugumde ustune atliyorum öpmekten bogulacak çocuk ama hiç sesini çikarmazdi. bugün yine bulustuk bana isi ile ilgili önemli bir sey anlatiyor ama tabi benim aklim fikrim yine baska seyde aklimi tam ona veremedim ben yine tam ona sarilip öperken sinirlendi ve eliyle beni itip 'abaza misin kizim sen bi rahat dur' dedineden kizdin be deyince bisey anlatiyorum dinlemiyorsun bile dedi. bende küstüm birdaha öpmedim ama simdi trip attim diye benden ayrilir mi sizce? birdaha ona dokunamamak onu öpememek beni delirtiyor. bisey olmaz dimi?
Dildo al idare eder, ettiği yere kadar en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?