Sevgilim bana abaza dedi

belki baskalari adina konu aciyorum olamaz mi? veya hayal dunyam genis acaba basima su su gelseydi nasil davranmam gerekir diye hikayeler uydurup kendimi baskalarinin yerine koyup konular acip insanlarin fikirlerini merak ediyorumdur, olamaz mi? Birdaha yapmayacagim zaten banlayabilirsiniz :KK43:

yani son mesajımdan anlaşıldığı üzere bir mutfak fantezin var ? Yanılıyor muyum ?

Dun aksam liseden beri arkadasim olan erkek arkadasimin evine gittim. Yeni evli sayilir ilk defa gittim ve karisiyla daha iyi tanisma firsati buldum. Arkadasim zaten biraz degisik davraniyordu yani rahat degildi nasil tarifli yazmam gerektiginide bilmiyorum ama rahat degildi iste. Sonra esi mutfaga gitti ardindan 20 saniye sonra bende yardim edeyim diyerek ....

bu konunu hatırlıyor musun ?

Bu arada tek tek yazıyorum kusura bakmayın ufak bir ayrıntı gelecek en sonda. Bir taraftan da zaman kazanıyorum.
Heyecanla bekliyoruuzzz:KK57:

Bu arada bir takım çıkacak genç bir kıza bu yaptığınız yapılır mı diyecek ? Kusura bakmayın bu manyakla özür dilerim (hangi nickinden özür dileyim onu da bilemedim.) tam 1 senedir uğraşıyoruz.

Öyle değil mi hollandanın gülü ?

belki baskalari adina konu aciyorum olamaz mi? veya hayal dunyam genis acaba basima su su gelseydi nasil davranmam gerekir diye hikayeler uydurup kendimi baskalarinin yerine koyup konular acip insanlarin fikirlerini merak ediyorumdur, olamaz mi? Birdaha yapmayacagim zaten banlayabilirsiniz :KK43:
Nolur gitme ufak tefek seylere kızıp gitme ne yapmadik ki sen çok istedinde :KK49::KK49:

Dun aksam liseden beri arkadasim olan erkek arkadasimin evine gittim. Yeni evli sayilir ilk defa gittim ve karisiyla daha iyi tanisma firsati buldum. Arkadasim zaten biraz degisik davraniyordu yani rahat degildi nasil tarifli yazmam gerektiginide bilmiyorum ama rahat degildi iste. Sonra esi mutfaga gitti ardindan 20 saniye sonra bende yardim edeyim diyerek ....

Bu arada tek tek yazıyorum kusura bakmayın ufak bir ayrıntı gelecek en sonda. Bir taraftan da zaman kazanıyorum.
Aaa bu konuyu hatirliyorum. Bunun muymus, gercek sanmistik.

vowwww

4 ay önce evlendik. Esimin 7 senedir tanidigi ve cok samimi oldugu bir kiz arkadasi var. Onu arkadasliktanda öte dostu olarak görüyor. Evlenmeden önce yani biz sevgiliyken bana bir iki defa o kizdan bahsetmisti. Çok deger verdigim bir insan çok iyi bir kiz gibi seyler demisti ve bende maalesef çok asiri kiskanç oldugum icin sevgilimin benim disimdaki hic bir kadina öyle laflar etmesini istemedigim icin baya bir bozulmustum ve tepkimi belli etmistim.

o arada evlendin de !

Allaaaaah birazdan IP adresinden evinin adresini tespit edecekler, onun için seni burda oyalayip zaman kazanıyor adminler.. bence bavulunu toplayıp meksika sınırına kacmak için hala vaktin var :D

vowwww

4 ay önce evlendik. Esimin 7 senedir tanidigi ve cok samimi oldugu bir kiz arkadasi var. Onu arkadasliktanda öte dostu olarak görüyor. Evlenmeden önce yani biz sevgiliyken bana bir iki defa o kizdan bahsetmisti. Çok deger verdigim bir insan çok iyi bir kiz gibi seyler demisti ve bende maalesef çok asiri kiskanç oldugum icin sevgilimin benim disimdaki hic bir kadina öyle laflar etmesini istemedigim icin baya bir bozulmustum ve tepkimi belli etmistim.

o arada evlendin de !
bu konuyudamı o açmış eeee yuhhhh yani,çokmu safım ne?

ama bu yarim kalmiss
sonunu merak ettim ben nolmus sonraa mutfakdaa:KK51::KK51:

vowwww

o arada evlendin de !
Kazen nicki deşifre edilecek mi resmen kandırılmışız ya bu konuların hepsini hatırlıyorum

vowwww

o arada evlendin de !
Bu da mı bunu hatırlıyorum yorum yaptimdi sanki bak yaa

2.üyelik alıp konu açmaya da ifritim ben mesela, cok cok cok özel bir durum olmadıkça açılmamalı 2.üyelik, samimî değil, ben bu nickimle esip gürlüyorum sonra kocasınınkedisi diye 2.üyelik alıp kocam beni dövüyo diye konu açıyorum misal, üyeler bilse noldu AOK o atarlar boşa mıydı der hakları da

Back
X