- 24 Ağustos 2012
- 1.936
- 2.007
- 108
- Konu Sahibi tiramisusevdalisi
hoppp heyacanla bekleme qqqeyfii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahatsızmerhaba hanimlar
ya benim bi sevgilim var ona hastayim deliriyorum resmen. adam acayip bisey hayallerimi susluyor bir an bile aklimdan cikmiyor 1 yildir birlikteyiz her saniye aklimda o var ona deli gibi tutkunum. onu her gordugumde ustune atliyorum öpmekten bogulacak çocuk ama hiç sesini çikarmazdi. bugün yine bulustuk bana isi ile ilgili önemli bir sey anlatiyor ama tabi benim aklim fikrim yine baska seyde aklimi tam ona veremedim ben yine tam ona sarilip öperken sinirlendi ve eliyle beni itip 'abaza misin kizim sen bi rahat dur' dedineden kizdin be deyince bisey anlatiyorum dinlemiyorsun bile dedi. bende küstüm birdaha öpmedim
ama simdi trip attim diye benden ayrilir mi sizce? birdaha ona dokunamamak onu öpememek beni delirtiyor. bisey olmaz dimi?
![]()
yhhh ter basti abow :)Mutfak fantazisi falan abowww konu çok ısındı
yaniliyorsun oyle bir fantezim yok
sendeede ne hafiza varmis arkadasim maasalah :))Kazen nicki deşifre edilecek mi resmen kandırılmışız ya bu konuların hepsini hatırlıyorum
Anaaaaam burada noluyor böyleAllaaaaah birazdan IP adresinden evinin adresini tespit edecekler, onun için seni burda oyalayip zaman kazanıyor adminler.. bence bavulunu toplayıp meksika sınırına kacmak için hala vaktin var![]()
yaniliyorsun oyle bir fantezim yok
Offf telefonum titresime aldi kendini yorumuna yansiyan titrekliginin etkisiyle.belki baskalari adina konu aciyorum olamaz mi? veya hayal dunyam genis acaba basima su su gelseydi nasil davranmam gerekir diye hikayeler uydurup kendimi baskalarinin yerine koyup konular acip insanlarin fikirlerini merak ediyorumdur, olamaz mi? Birdaha yapmayacagim zaten banlayabilirsiniz![]()
bu çokk uzun olan konu deilmii yaavowwww
4 ay önce evlendik. Esimin 7 senedir tanidigi ve cok samimi oldugu bir kiz arkadasi var. Onu arkadasliktanda öte dostu olarak görüyor. Evlenmeden önce yani biz sevgiliyken bana bir iki defa o kizdan bahsetmisti. Çok deger verdigim bir insan çok iyi bir kiz gibi seyler demisti ve bende maalesef çok asiri kiskanç oldugum icin sevgilimin benim disimdaki hic bir kadina öyle laflar etmesini istemedigim icin baya bir bozulmustum ve tepkimi belli etmistim.
o arada evlendin de !
TöbeeeeeYaw bi git mutfak fantazisi olmayan mı var![]()
Niye şimdi hafizama yorum yapıyosun kisendeede ne hafiza varmis arkadasim maasalah :))
ortada onlarca uyelik var galibaa
hangi birini desifre edecek kii kazen
zipzip in hala kizi falanmikiiözür dilerim fantezin yok peki...
Gecen sene haziranda 6 aydir beraber oldugum sevgilim beni eski sevgilisi icin terk etmisti. Sevgilim o zaman 27 ben 21, ve eski sevgiliside 18 yasinda falandi
bu yaş takıntısı nereden geliyor ?
hoppala kabak benim basima patliycakNiye şimdi hafizama yorum yapıyosun ki
Yine erkek üye yine hayal dinlemeler mi![]()