- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi tiramisusevdalisi
Demekki anlatamadığı için sinirlenmiş ay bana dese varsa yeri dibine girerim bence hiç arama üstüne düşme ikinizde haklısınız ama o laf çok ağır olmuş bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demekki anlatamadığı için sinirlenmiş ay bana dese varsa yeri dibine girerim bence hiç arama üstüne düşme ikinizde haklısınız ama o laf çok ağır olmuş bence
Ne paylaştınız?Bende merak ettim bu gün karen banada mesaj atmıştı valla çok iyi korunan bi site tek bir erkek sinek bile yoktur yasaklı birşey paylaşmışım ödüm kopuyor avukata gitçek diye ama bilmiyodum kiiiiiiiiiii
işte hain tiramusunun hain ağlarına takılan bir başka masum user daha :/Demekki anlatamadığı için sinirlenmiş ay bana dese varsa yeri dibine girerim bence hiç arama üstüne düşme ikinizde haklısınız ama o laf çok ağır olmuş bence
o ne ki fransada çalisyormuBu google street view Türkiye'de çalışsa var yaaaa
Canim biz cok baska seyler konusuyoruz amaDemekki anlatamadığı için sinirlenmiş ay bana dese varsa yeri dibine girerim bence hiç arama üstüne düşme ikinizde haklısınız ama o laf çok ağır olmuş bence
Canım ya olaylar karışık olay o değilDemekki anlatamadığı için sinirlenmiş ay bana dese varsa yeri dibine girerim bence hiç arama üstüne düşme ikinizde haklısınız ama o laf çok ağır olmuş bence
guzel bir dizi ama midenin de dayanmasi lazim, azicik zombili..Nasil guzelmiydi Önerirmisin konusu ne laf açılmışken sorayım izleyecek film bulamiyorumda![]()
işte hain tiramusunun hain ağlarına takılan bir başka masum user daha :/
Kk de kimse kalmazdı benceBu google street view Türkiye'de çalışsa var yaaaa
ay sen çok yaşa emi gece gece güldürdün benimerhaba hanimlar
ya benim bi sevgilim var ona hastayim deliriyorum resmen. adam acayip bisey hayallerimi susluyor bir an bile aklimdan cikmiyor 1 yildir birlikteyiz her saniye aklimda o var ona deli gibi tutkunum. onu her gordugumde ustune atliyorum öpmekten bogulacak çocuk ama hiç sesini çikarmazdi. bugün yine bulustuk bana isi ile ilgili önemli bir sey anlatiyor ama tabi benim aklim fikrim yine baska seyde aklimi tam ona veremedim ben yine tam ona sarilip öperken sinirlendi ve eliyle beni itip 'abaza misin kizim sen bi rahat dur' dedineden kizdin be deyince bisey anlatiyorum dinlemiyorsun bile dedi. bende küstüm birdaha öpmedim
ama simdi trip attim diye benden ayrilir mi sizce? birdaha ona dokunamamak onu öpememek beni delirtiyor. bisey olmaz dimi?
![]()
Bence gercek hikayesini anlatsin da ona gore yorum yapalim ama metres kelimesini kullanmak istemiyorum ikinci kadin oldugunu dusunuyorum. Ikinci kadinlar pek sevilmez konu sahibi. Bu konularinla nabiz olcuyorsun. Sen bizi birak kendini sevmiyorsun. Bu durumdan rahatsiz oldugun icin bu konulari aciyorsun.+ Baska psikolojik rahatsizliklarin olabilir. Burada pat pat diye konu acacagina bir uzmana gorunmen daha saglikli.
Eger ki erkeksen durum daha da vahim.![]()
Bi markayla alakalı birşey paylaştım reklam olduNe paylaştınız?
konuyu yazan vatandaşa iki laf atayım dedim fake çıkmış.
Hevesim kırıldı şimdi
![]()