Sevgilim bana abaza dedi

Varya uykuduz kaldım o kadar.
Ben aslında çok çokk tanıdık bi pro üye falan çıkıcak diye bekliyordum. Sınra herkez şaşıracak aaa olucak diye bekliyordum. Neyse size iyi geceler. Tiramusu sanada iyi geceler bu arada gerçekten zevkli olmalı konu açıp yorum beklemk. İçimde bi fake mi yatıyor ne.
( şaka kazen şakaa)

cidden hiçte şaşırcak bi hikayesi yokmuş.
biz burda neler okuduk :KK14: hangileri gerçekti artık orasından emin değilim tabi.

ilk böyle anlatıp kendini rahatlatabilirdi alacağı cevaplarla kendine gelirdi zaten.
aman ne bileyim. beklediğim kadar etkileyici olmadı bu son. :KK47:

Azmettim her sayfayi okudum.
İnsan hayatta yapmam dediklerine gün geliyor öyle bir yapiyorki burdaki çoğu bayan da bunu biliyor.
Evli bir erkekle asla beraber olmazdım tuu sana kaka sana demiyorum hersey insanoğlu için. Ama insan hata yapıyor ve bunu ustelemeye devam ediyorsa işte sorun ordadir.
Evet gerçek kisiliginizle bunu burda böyle yazmış olsaydınız eminim çok daha tepki alirdiniz. Herkesin karşı olduğu bir durum
Velhasıl kelam inşallah eskiyi unutur geleceğe öyle devam edersiniz.
Yalniz ben bi noktaya daha takıldım niye her konunuzun hemen hemen hepsi yaşla alakali bunda da bilmediğimiz bişey var mı?

30mayıstaki konusunda Mune bunu yazmış sevgili ozamanlarki nickiyle sarıpencereye
" S saripencere , neden yapıyorsunuz bunu, sürekli üyelikler Alıp, ki son zamanlarda aldığınız diğer üyelikleri de yakaladım şimdi, neden ya metres olduğunuz ya aldatıldığınız vs konular açıyorsunuz? Maksat ne? Dalga geçmekse burası yanlış yer, bana değilde site sahibine denk gelirseniz kötü olur haberiniz olsun."

derken derrkeennn aylar sonra denk geldi ve kötü oldu :KK48:
gerçi daha cok bize kötü oldu da neyse.

yarın giremem buraya, pazar gününe kadar da çoktan konu kapanmış olur herhalde :KK14:
herkese iyi geceler o halde, iyi atraksiyon yaptık gece gece :-):-)

peki ya şu konuyu ?

Dün 5 aylik sevgilimle cinsel iliskiye girdim. Ilk defa. Bekaretim bozuldu. Aslinda evlenmeden önce böyle bir seyi asla yapmayacagimi düsünüyordum ama oldu iste.

ah canım kıyamam olmuş işte...

sorumu yeniliyorum bundan ne keyif alıyorsun ?

Ya abi cok afedersiniz konunun sonuna yetistim okurken ne farkettim? Ben ne zaman kazen ismini ve resmini gorsem vay be adam da yakisikli adammis diyodum icimden kiii su dk ne farkettim allahim o george clooney mis:KK57:

Bütün sayfaları okudum en son konu sahibinin açıklamasına kadar heyecanlı gidiyordu ama geriye kalan pskolojisi bozulmuş bir arkadaşın sıradan açıklaması.
Tamam sorunların olabilir ama 43 üyelik almak nedir?
Kendini iyi hissetmek için yaşadıklarını öyle anlatıp insanları kandırmış olabilirsin ve bundan pişman da olabilirsin ama kusura bakma ben bu yeni üyelik alıp tekrar başka konular açmayı alışkanlık haline getirdiğini düşünüyorum.
Sadece kendi yaşadıklarını farklı kişiliklerde anlatsan anlarım da çok tuhaf konuların var, uçlarda düşünüyorsun, burdaki insanları duygusal denek yaptın gayette.
Umarım iyileşirsin.

Bende önemli bi konu actığımda kimse yazmadığında sitede cok insan yok demekki diyordum kendime .
Şu gereksiz yere herkes yorum yazıyor ulan çıkın şurdan da gidin milletin esas derdine yazın
Sana mı sorcaz nereye yazacağımızı dergibisinz evet bana sorucaksınız..En cok bana

teşekkür ederim, yazdıklarından zaten bu çıkıyordu.

Sizler üyelikleri incelediniz mi ? açtığı konuları gördünüz mü ? bilmiyorum ama bu durum ciddi bir hasar yaratmış. Kendisini esas kadın yerine koyup hayali bir 2. kadın yaratıp gerçek kimliğe de onu koymuş.

İnsanlar neler yaşar, yaşam önüne neler getirir bilemeyiz. Farkındayım kızgınsınız fakat kimsede konuyu böyle anlatsaydın seni pamuklara sarardık ta demesin. Gelecek tepkileri az çok biliyorum. kalkın ayakta alkışlayın demiyorum yaptıklarını ama ciddi sorunları olmasa böyle saplantı yapmazdı.
Yapma kazen inanma şuna bir hikaye biter biri başlar bunda,şuanda da atıyor..aman haklıymış bilmem ne moduna sokacağını sanıyor.
Bugün gider yarın bambaşka bi konuyla gelir,
Yalancı için yalan ekmek gibidir onsuz olamaz....

pfff:/ ya arkadas erken yatıcam bi kk ya bakıp çıkim dedim başıma gelene bak 62 sayfa süprüzlü, ekşınlı konuya denk geldik ii mi:mad: o kadar bekledim, tüm sayfaları heycanla okudum :KK17:da sonu böyle olmamalıydı yaaa, hani 3 saatlik film izlersin pat die biter de bu ne yeaaa nası bitti die sinir olursun, o moddayım yani şuan:KK34:
olmadı bu son hiç olmadı:KK12:

Şuan Kazen Kazen hayranlikla takip ettim. Nasılda buldu hepsinii...
Bende bilgisayar üzerine okuyorum ama pratikte yapabildigim fazla birsey yok. Suan konunun içeriğinden çok teknik-yetenege hayran oldum :)

Benim garibime giden ne 50 üyeliği olması ne bunlarla farklı farklı konular açıp sonra da psikolojim bozuktu vb...açıklanma yapması.bunlari cok gördük burada. bütün sayfaları da okumadım o kadar sabrim ya da zamanım yok yorumlardan bunları çıkardım.

benim asıl sasirdigim sey kaç yıllık üyeyim genelde bdv ye yazarım ve bakarım bu üyenin hiç bir konusuna hiç bir üyeliğine denk gelmemiş olmam.galiba yaşlanıyorum:KK53:

Back
X