Sevgilim bana abaza dedi

Konulari tamamen uydurulmus degil. Bir sekilde actigi konularda kendisi de var, bazense tam tersi rollere burunmus. Genelde hakaret edilen degil de , hakaret yiyen taraf olmayi tercih etmis.

Yok yok yaşlanmıyorsunuz. O kadar konusu var ki birine denk gelmemeniz imkansız geçenlerde hakaret mi ettim ?? Üvey babasının kızının disleksi oldugunu yazdığı konuda sizde yazmıştınız hatırlıyorum. :KK53:
aaa bu o mu

orasını kacirmisim tanıyorum canım zeka puanı 160 mi neydi iç mimarlık pedagogluktan üstün de üstün diye epey emek harcamisti rahmetli

Bisey diil de bu konu kapanmasin, geyigin dibine vurduk aksamdan beri, bu konuda yorum yaparken ban da yemiyelim. Bu konu ozgurlugun adi olsun, ornek olsun tum fakelere bdv de sabitlensin hatta:KK49::KK76:

Peki bu konu neden hala açık bence yeterince geyik yapıldı üyelerin enerjisini daha önemli konulara aktarma vakti gelmedi mi ?

bölümün altlarında boşanmak istiyorum yarım edin, boşanmak istiyorum 18 aylık bebeğim var ya da annem çok hasta diye çok daha önemli konular varken ben de dahil hepimiz buradayız.

50 üyelik farklı icerikli de bilmem kaç konu rahatsız mi değil mi derdi nedir bilemeyiz zaten hiç birimiz psikolog ya da psikiyatrist değiliz öyle olsak bile buradan teşhis koyabilecek yetide değiliz.

ay yazık demek ki sorunları varmış ya da utan be kaç konu açıp milleti kandırmışsin gibi cevapların kime ne faydası olacak bilemedim.

Halaybasi olacakken cocuk sahibi olan gorumce konusunu okuyordum baska bir sitede :KK70: bu konuda bdvnin Allah dusman basina vermesin konularindan birine aday :KK53:vay be tutkunsun demek sevgiline troll dostum.Bosver abaza demis, dememis isine bak ye bitir cocugu:kk77:
Hatirliyorum o konuyu ya baslik komediydi:KK53:

Back
X