Sevgilim... Bana bir fikir verin hanımlar

tatlikedicikcik

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
142
118
18
30
Kızlar sevgilimin bana karşı hislerinden eminim sevgisini ilgisini hissettiren biri. Ama gelin görün ki çok egoist biri. Sürekli kendini üstün görüp beni küçük düşürme peşinde. Söylediğimde ise alınmamın yersin olduğunu şaka amaçlı yaptığını kişiliğinin bu olduğunu söylüyor. Ne yapmam lazım

Gerçekten merak ediyorum,seni küçük düşüren biri nasıl seviyor oluyor,bu sevgiyi nasıl hissediyorsun?

1 - Şaka olması için sizi eğlendiriyor olması gerekiyor. Demek ki sevgilinizin yaptıkları şaka değil, hadsizlik. Önce bunu söyleyin, bir daha böyle şeyler istemediğinizi kesin bir dille belirtin. Akıllanıyorsa ne ala...
2 - Siz de her fırsatta kendisini ezin, aşağılayın, saydırın. Bozulunca da "ama şaka" deyip geçin.
3 - Ayrılın.
Hangisi hoşunuza giderse o seçenekten yürüyün bence.

uzun bir süfe peşimdd koştu Sürekli güzel sözler de söyler herşeyimle ilgilenir
Küçük düşürürken mi güzel sözler söylüyor?
Peşinden koşma meselesi beni pek etkilemez. Biz kızlar da sadece tipini beğenip nasıl tanışacağımızı araştırmıyor muyuz?

Evet Aslan burcu
Bak kendini beğenmiş biri olabilir ama seni yeriyorsa yani küçük görüyorsa sana saygı duymuyor demektir
Yani kafasına göre başkası çıksa senden çok kolay ayrılır o yüzden "sen beni böyle eleştiremezsin. Önce kendine bak kendini mükemmel sanıyorsun" diyip ayrıl egosunu kır onun

Günümüz erkeklerinde sorunlu olanların hepsi aynı sanırım.Ciddi psikolojik problem olsa gerek, toplumda yetişme tarzından olduğunu düşünüyorum. İlerde geçimsiz, her istediğini söyleyebileceği hadsiz bireyler ortaya çıkıyor. Ben de 4 yıl geçti, ilgisine sevgisine inanarak devam ettim 4 yıl boyunca ve sonunda ayrıldım. Bakalım sonumuz nolacak. Kendini yıpratma arkadaşım. 4 yıl sonra senden bir şeyler kopup gitmiş olacak. Sakın çok bağlanma.

Aşağılık kompleksi olan insanlar kendini över. Kendine bu şekilde savunma yöntemi bulmuş. Siz de onu yerin dibine sokacak kadar konuşun sonra şaka yaptım dersiniz

Her ikisini de yapıyor Aşkından bahsederken göklere çıkarır Kendinden bahsederken gömer

Her şeyini eleştirir, sonra gelip sana övgüler yağdırır. Ne kadar aşık olduğundan bahseder. Sonra bir şey söyler en olmadık yerde eee dersin biraz önce çok aşıktık. Kırılırsın. Sonra kırıldığını belli edersen, seni üzdüm özür dilerim der. O özürler hiç bitmez. Yine yapar yine kırar yine özür diler. Sevgisi bitmez, eleştriside bitmez aşağılaması da bitmez. Ama nankör olan sen olursun.

İnanamıyorum aynı biz hem eleştiriyor hem aşkından göklere çıkarıyor Herşeyi abartıyor sonra açıklama yapıp gönül almak zorunda kalıyor yoruldum artık

Çok sinir bozucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…