- 27 Mayıs 2019
- 142
- 118
- 18
- 30
- Konu Sahibi tatlikedicikcik
-
Kızlar sevgilimin bana karşı hislerinden eminim sevgisini ilgisini hissettiren biri. Ama gelin görün ki çok egoist biri. Sürekli kendini üstün görüp beni küçük düşürme peşinde. Söylediğimde ise alınmamın yersin olduğunu şaka amaçlı yaptığını kişiliğinin bu olduğunu söylüyor. Ne yapmam lazım
uzun bir süfe peşimdd koştu Sürekli güzel sözler de söyler herşeyimle ilgilenirGerçekten merak ediyorum,seni küçük düşüren biri nasıl seviyor oluyor,bu sevgiyi nasıl hissediyorsun?
Evet Aslan burcuAslan burcu mu ya da koç
Seni gömüp egosunu tatmin eden biri seni çok seviyordur emin ol
Küçük düşürürken mi güzel sözler söylüyor?uzun bir süfe peşimdd koştu Sürekli güzel sözler de söyler herşeyimle ilgilenir
Her ikisini de yapıyor Aşkından bahsederken göklere çıkarır Kendinden bahsederken gömerKüçük düşürürken mi güzel sözler söylüyor?
Peşinden koşma meselesi beni pek etkilemez. Biz kızlar da sadece tipini beğenip nasıl tanışacağımızı araştırmıyor muyuz?
Bak kendini beğenmiş biri olabilir ama seni yeriyorsa yani küçük görüyorsa sana saygı duymuyor demektirEvet Aslan burcu
İşte bu işte bir yanlışlık var.Her ikisini de yapıyor Aşkından bahsederken göklere çıkarır Kendinden bahsederken gömer
Aşkından bahsederken beni göklere çıkarıp kendini yeriyor. Ama kendi özelliklerinden bahsederken tam tersiİşte bu işte bir yanlışlık var.
Gerçekten seni sevse kendisini değil seni göklere çıkarması gerek.
Aşk benden önce sen demektir.
Neyse ben anlatamadım.Aşkından bahsederken beni göklere çıkarıp kendini yeriyor. Ama kendi özelliklerinden bahsederken tam tersi
Yok anlattınız ben de anladım zaten ama durum bu yani teşekkür ederimNeyse ben anlatamadım.
Hayırlısı olsun.
Kolay gelsin.
Her ikisini de yapıyor Aşkından bahsederken göklere çıkarır Kendinden bahsederken gömer
İnanamıyorum aynı bizHer şeyini eleştirir, sonra gelip sana övgüler yağdırır. Ne kadar aşık olduğundan bahseder. Sonra bir şey söyler en olmadık yerde eee dersin biraz önce çok aşıktık. Kırılırsın. Sonra kırıldığını belli edersen, seni üzdüm özür dilerim der. O özürler hiç bitmez. Yine yapar yine kırar yine özür diler. Sevgisi bitmez, eleştriside bitmez aşağılaması da bitmez. Ama nankör olan sen olursun.
Çok sinir bozucu.Kızlar sevgilimin bana karşı hislerinden eminim sevgisini ilgisini hissettiren biri. Ama gelin görün ki çok egoist biri. Sürekli kendini üstün görüp beni küçük düşürme peşinde. Söylediğimde ise alınmamın yersin olduğunu şaka amaçlı yaptığını kişiliğinin bu olduğunu söylüyor. Ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?