Sevgilim... Bana bir fikir verin hanımlar

Kızlar sevgilimin bana karşı hislerinden eminim sevgisini ilgisini hissettiren biri. Ama gelin görün ki çok egoist biri. Sürekli kendini üstün görüp beni küçük düşürme peşinde. Söylediğimde ise alınmamın yersin olduğunu şaka amaçlı yaptığını kişiliğinin bu olduğunu söylüyor. Ne yapmam lazım:kızgın::KK43:
Ay en sevmediğim insan türü bu benim kişiliğim ben böyleyim

Evet Aslan burcu:110:
Aslan burcu erkeği kadar yalancı bir erkek hayatım da görmedim ben 1 tanesi de değil bir çok aslan burcu erkeği aynı benim eski sevgili daha sevgili olduktan 1 hafta sonra teline aşkım diye kaydetmişti beni gelinliğim kucağımda kaldı ayrıldı benden sonra sakın öyle seviyorum aşığım demelerine inanma benimkinin öyle dalga geçme huyu yoktu ama her hareketleri söyledikleri her söz yalan 4 yıl oldu ayrılalı hala peşimde bide şerefsiz şişko

Hep bu tip insanlar yüzünden lekelendi canım burcum. Neyse bir aslan burcu olarak diyeceğim şu ki, egomun sevdiğim insana zararı dokunmaz çünkü önceliğim egom değildir sevdiğimdir. (tabi gerçekten seviyorsam) Size bu şekilde bir zararı olduğunu fark ettiği halde huyum bu, kişiliğim bu diyorsa sizi sevdiğine inandırarak bir av gibi pençesinin içine almış, sizinle oynuyor demektir. Bunu çözmeninde bir yolu yok karşınızdaki kişiyi değiştiremezsiniz. Sizde boyun eğmek istemiyorsanız ya ona bunun karşılığını verip, haddini bildirirsiniz ya da hayatınızdan çıkartırsınız, yerinizde olsam böyle biriyle uğraşmaz çıkartırdım.

Hep bu tip insanlar yüzünden lekelendi canım burcum. Neyse bir aslan burcu olarak diyeceğim şu ki, egomun sevdiğim insana zararı dokunmaz çünkü önceliğim egom değildir sevdiğimdir. (tabi gerçekten seviyorsam) Size bu şekilde bir zararı olduğunu fark ettiği halde huyum bu, kişiliğim bu diyorsa sizi sevdiğine inandırarak bir av gibi pençesinin içine almış, sizinle oynuyor demektir. Bunu çözmeninde bir yolu yok karşınızdaki kişiyi değiştiremezsiniz. Sizde boyun eğmek istemiyorsanız ya ona bunun karşılığını verip, haddini bildirirsiniz ya da hayatınızdan çıkartırsınız, yerinizde olsam böyle biriyle uğraşmaz çıkartırdım.
Aslan burcu kadınları süperdir yalnız onu belirteyim en yakın 2 arkadaşım aslan burcu aşırı esprili dürüst tam dosttan öte kardeş ikisi de ama aslan burcu erkeği çok farklı gerçi erkeklerin hepsi aynı burç filan farketmiyor bunlara burçlarında içine ettiler :KK53:

Hanımlar merhaba
Evlilik için görüştüğüm biri var. Kendisinin herşeyi bana uygun. Karakteri, yaşam tarzı, düşünceleri, hobileri vs. Bana sevgisini gösteren değer veren çok iyi kalpli biri.. Tek sorun benim onun yanında daha güzel kalmam😟 O çirkin birisi değil ama ben ondan daha güzel duruyorum. Ve insanlar bana sen daha yakışıklı biriyle olmalısın bence vs tarzında yorum yapıyorlar.. Sizce ne yapmalıyım? Eşinden daha güzel olan hanımlar keşke kocam daha yakışıklı olsaydı vs diyor mu ? Bundan dolayı ilişkimi sonlandrsam pişman olır muyum? Bana akıl verin..
Bu kişiye aşık değilim zaten. Mantık evliliği yapmaya çalışıyorum. 😀
Kızlar sevgilimin bana karşı hislerinden eminim sevgisini ilgisini hissettiren biri. Ama gelin görün ki çok egoist biri. Sürekli kendini üstün görüp beni küçük düşürme peşinde. Söylediğimde ise alınmamın yersin olduğunu şaka amaçlı yaptığını kişiliğinin bu olduğunu söylüyor. Ne yapmam lazım:kızgın::KK43:
Şu mesajlara bakılırsa tam tencere kapaksınız.

Şu mesajlara bakılırsa tam tencere kapaksınız.
Bişey söyliyeyim mi aynı benim ilişkim bu benimkide şişkonun çirkinin önde gideniydi 2 sene de en az 6-7 kere işe girip çıktı çalışmaz tembel kimseyi beğenmez ama kendi g.tünden haberi yok ben normalde kendini beğenmiş biri değilim ama bana yaptıklarından sonra hem ona hem de herkese ağır konuşuorum elimde değil burda beni reelde tanıyan arkadaşlarım da var normal standartların üstünde güzel bir kadınım bankacıyım işim gücüm var hem benimle havasını attı çünkü aslan burcu erkeği öyledir ama kompleksi yüzünden ezildi yanımda benim durumum ise körkütük aşık durumuydu terkedildiğimde başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki yalvardım o adi pisliğe o kadar ağlattı ki beni ağır depresyon geçirdim sonra topladım kendimi şimdi yine aşığım seviliyorum çok şükür o ayı ayrılığın 3 cü ayında pişman oldu hala peşimde gözüme perde mi indi nedir o dönem basiretim bağlanmıştı bu burcun adamları çok tehlikeli manipüle etme de üstlerine yok konu sahibi tekmeyi bassın biran önce

Bişey söyliyeyim mi aynı benim ilişkim bu benimkide şişkonun çirkinin önde gideniydi 2 sene de en az 6-7 kere işe girip çıktı çalışmaz tembel kimseyi beğenmez ama kendi g.tünden haberi yok ben normalde kendini beğenmiş biri değilim ama bana yaptıklarından sonra hem ona hem de herkese ağır konuşuorum elimde değil burda beni reelde tanıyan arkadaşlarım da var normal standartların üstünde güzel bir kadınım bankacıyım işim gücüm var hem benimle havasını attı çünkü aslan burcu erkeği öyledir ama kompleksi yüzünden ezildi yanımda benim durumum ise körkütük aşık durumuydu terkedildiğimde başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki yalvardım o adi pisliğe o kadar ağlattı ki beni ağır depresyon geçirdim sonra topladım kendimi şimdi yine aşığım seviliyorum çok şükür o ayı ayrılığın 3 cü ayında pişman oldu hala peşimde gözüme perde mi indi nedir o dönem basiretim bağlanmıştı bu burcun adamları çok tehlikeli manipüle etme de üstlerine yok konu sahibi tekmeyi bassın biran önce
Konu sahibi okuyup ibret alsın

Konu sahibi okuyup ibret alsın
Konu sahibi bir zamanlar benim olduğum gibi çok saf ne yazık ki ben asla bir erkekte dış görünüşe bakmam aşıksam bana çok yakışıklı çok tatlı gelir bütün arkadaşlarım ailem bir türlü yakıştıramadılar hadi tipini geçtim bari insan olsaydı aslan burcu diyince anında uzaklaşıyrum ben çünkü erkekleri çok kompleksli oluyor ve karşısındakinden çıkarıyor acısını

Ben buyum diyene, sen buysan ben yokum şoku yaşatın bir kez görsün kalp kırmanın kisilik olmadigini.
Sevgılıyken lutfen bu derece terk edilmekten korkup susmayın
Kırıldıysanız kalkın gıdın, azcık korksun ve dikenli dilini torpulesın.

Bunu toplum içinde mi yapıyor kendi aranızda espri gibi mi yani niyeti sizi gerçekten yermek mi kendince komiklik mi ???

Back
X