Sevgilim bana dağınık dedi

Teyzenlerle yasadiklarni anlattgn halde bu sekilde konusmasi yanlis olmus cunku sen ona kirildigini anlatmissinidr.ama teyzenle yasadigini bilmeden konussaydi normal cokta buyutme derdim

Bence bu daginikliktan siz de rahatsizsiniz ki zorunuza gitmis. Herseyi de sevgilinizle paylasmayin. Boyle ilk firsatta yuzunuze vurur. Aile icinde olan biten hicbir seyi anlatmayin. Olay gereksiz yere buyumus bence.

Bu çocuk evlenince benim kocam gibi olur :) çok dağınıksın, evimiz bekar evi gibi, evde pil var mıydı, mavi gömleğim nerde, ne yaptın bu gün yattın mı bütün gün.... gelecekte duyacağın cümleler bunlar hazır ol!

Eşimle abisi telefonda konuşurken de eltim eşime eviniz ne kadar dağınık dedi ki bizde çocuk var düşün topluyorsun anında dağılıyor.
Ben bu tarz insanlarda art niyet arıyorum sevgilin de dahil fotoyu yaklaştırıp dağınık demek hiç hoş değil ona mı bakıyorsun yani sen bir de yüzüne vurmuş düzenli olmak var düzenli görünmek var ben ne insanlar biliyorum evleri düzenli ama elinden bir kap yemek yenemeyecek kadar da pis.

Iste erkek milletine duygusala baglayip laf vermeyeceksin.Teyzen olayini soylemesi kirici demek ki bi sey anlatilmaz ama bunu demeseydi cok da buyutulecek bi sey yok.Bende de oyle resim gorsem ay ne daginiksin felan derim.

sana değil çarşafa odaklanmışsa o adam seni sevmiyor.net.
umarım bu yorum ironidir
sevdiğinin fotoğrafına uzunca baktıktan sonra etraf da dikkatini çeker ya hani. ki uzunca bakmadan bile dikkatini çekmiş olabilir ne var bunda. hemen aklını fikrini cinselliğe getirdiniz pes doğrusu

İnsanların doğru ya da yanlışın farkında olmasına rağmen görmezden gelip illa tavır, alınganlık yapmaları....

değil,
cinsellik derken?
ne münasebet
nereden çıkarttın cinselliği?
senin aklına gelmiş o ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…