Sevgilim bana dağınık dedi

Gayet olgun konuşuyor.
O beğenmiyor değil, sen fazla alıngansın.

Çocuğa kızanları hayretle okuyorum.
Arkadaşlar 5 yıllık bir ilişki.
Çocuk hakaret etmemiş, küfür etmemiş.
Belli ki odanın dağınıklılığı gözüne çarpmış, dile getirmiş.
Ne var bunda?
Ben anlayamıyorum, böyle bi olaya bile tepki veriyosanız, ilişkinizi nasıl yaşıyorsunuz?

Vallahi anneler olarak artık 2-3 yaşında ki çocukların dağıttığını toplamasını bekliyoruz. Uzmanlarda sorumluluk alma açısından zemini oluşturun diyor. Siz 2 yaştan küçük olmadığınıza göre “bu yaşta bunu konuşmayalım” demek çok komik.

Çocuk doğruyu söylemiş, hakaret etmemiş. 5 yıllık ilişkide böyle küçük şeylere takılırsanız zaten yakında bunalıp kaçar.

Ben böyleyim işine geliyorsa cicim derdim. Kime ne yaa sevgilimemi düşmüş derdi.

katılmıyorum. asıl bu kızın adamla işi var. bu adam varya evlenirlerse kızın burnundan getirir. "şurayı niye temizlemedin, burayı niye silmedin, burası neden dağınık kalmış, akşama kadar evde ne yapıyorsun sen, ne işe yarıyorsun, ananın evi değil burası, orda öyle alışmışsın burda yapamazsın"
geleceklerini şimdiden gördüm.

eşimde bana der dagınıksın diye dagınık değilim benim düzenim bu sen anlamıyosun diyorum

teyzenin söylediklerini sevgiline anlatarak hata yapmışsın ... bu sana ders olsun aile içinde konuşülanları yaşananları eşin dahi olsa anlatma gün gelir yüzüne vurur.... hem teyzeniz dağınık ve pis olduğunuzu söylüyorsa dikkate alın ... teyze eleştiri için değil dikkat etmeniz için söylüyordur

Eşimde bana dağınıksın der. Veririm eline süpürgeyı al temızle derim . Sende öyle de gel temızle de. Neden alınıyorsun ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…