bi de şey sormuştum ben görmedin sanırım,hiç mi öpücük olmadı şu güne kdr aranızda?
hımm evet canım kusura bakma sadece ilk bi kaç sayfayı okuyabildimoldu kontescim, tabii sayfalar cok biriktigi icin okumak zorlasti hak veriyorum, oper opmez kosturup buraya yazmistim :))
cadıı valla gecenin bu saati hiç giresim yoktu bugün dur dedim bu cadı naptı cumartesi buluşacaktı bir bakayım dedim:)) İnan çok sevindim..bu devirde gün görmüş sevebileceğin adam çok zor bulunuyor..kaldı ki sen evlenebileceğim bir eş adayı diyorsun..şimdilik durumun seyiri olumlu yönde:)) bu bile iyi bir haber bencee...gözün aydın şekerim:)))
yalnız şurda küççücük bir sıkıntı var:)) burda bunu yazdığım tamamen kendi görüşüm ve yorumumdur..sakın üstüme atlamayın kızlar baştan diyim:)))) Örf , adet, anane, gelenek ve göreneklerimiz olmasaydı gönül isterdi ki, bir bayan olsak bile sevdiğimiz bir adamla evlenebilmek için herşeyi tartıp biçerken uyumlu bir ten uyumumuz var mı yok mu diye tecrübe edebilelim. Ama malesef bu saydığım nedenlerle bu tip tinsel mevzular çok yüzeysel kalıyor..ve kadınlar genellikle bu konuda çekimsel ve kötümser yaklaşıyor..İşide şansa kalıyor..böyle görevlendirildik çünkü...Fakat toplumda erkeklere böyle bir görev asla yüklenmiyor , aksine teşvik bile ediliyor. Yani böyle bir durumda bu kadar çekimser durması cidden biraz soru işareti yaratıyor. Gayet sıradan(emrivaki durum olmadan) bir gecenin bitişinde aynı yatağı paylaşıyorsa bu kadar kendini geri çekmesi sıkıntılı..Kaldı ki Nasılki sen evliliği düşünüyorsan , ailelere kadar gitmiş olay o da düşünüyor olsa gerek..Bir erkek evleniceği kadının nasıl bir cinsel partner olacağını kesinlikle tartması gerek, hatta cinsel uyum erkekleri evliliğe evete götüren çok ciddi bir parametre..Nasıl olurda bu kadar ilişki ciddileşirken bunu sorgulamaya girmiyor , üstelik herşey müsaitken?
Aklıma bir soru geldi? Acaba diyorum artık sen hep o odaklı davrandığından hep o ne yapacak yaklaşıcakmı acabaa diye durmaktan yaa sap gibi duruyon adamın karşısında ya da istediğini hiç belli etmiyorsun. Oda bu durumdan seni zorlamaktan kaçınıyorda olabilir. Durum o kadar özel ve mahireme girmişki artık kendi etrafınızdaki olan çemberi çoktan delip tek merkezli olmuşsunuz..bundan sonra senin biraz daha free davranman hiçde basitlik durmaz bence..hatta o yapsın o etsin dedikçe soğukmuşsun gibi bir sinyalde yaratabilisin..Örneğin sana easy aesy dediğinde..Şirin muzipçe bir tavır takınarak Ne o kendine hakim olamayacağından mı korkuyorsun diyebilirdin?O durumda bu hiç de absürt olmazdı kanımca ama o ortam dışında sormak çok sığ olabilir tabii:))
Bence adam aseksüel...
Canım, benim bi arkadaş evlenip 3 ay sonra ayrılmıştı bu yüzden..Çok edepli bir çocuk olarak adlediyordu hep,meğer çocuğun sürekli devam eden bi edebi varmış..Takipte ol derim...
cunku bana yaklasmaya kalksa, ben de reddetsem ya da istemedigime dair bir sinyal yollasam, o zaman eyvallah, saygidan diyecegim. ama o hic denemedi bile, anliyo musunuz sorunu? iyi ya da kotu orasi tartisilir, ama normal olmadigi kesin.
Miskacım içimden bir his adamın günahını alıyoruz diyor
Benim eşim de nişanlanana kadar elimi bile tutmamıştı.Hatta nişandan sonra ben kızmıştım ona "nişanlandık artık elimi tutmayacak mısın?" diye :):26: belki de saygıdan size yaklaşmıyordur! herşeyi zamana bırakın derim ben size.
:)) Peki eşinizle evlenmeden evvel elinizi bile tutmazken aynı oynada geceyi geçirmişmiydiniz?
İşte Miska'nın asıl sorunu sorguladığı bu!! Keşke sizin durumunuz gibi olsun. Biz de burda yanlış düşünmüş olalım.Ben de sizin gibi düşünüyorum aslında bir sorun olmadığını düşünüyorum. Ama adam illaki sanki bir sorun varmış gibi davranıyor. Hiç elini tutmasa sevgilim bana çok soğuk diye topic açardı kanımca miska.. Ama aynı odayı paylaşmalarına rağmen yaklaşmıyor olması haliyle kızı şüphelendiriyor.Hayır bu tip örnekler olmasa hayatımızda belki yine şüphelenicez.. Ama erkekler bazen cidden paravan gibi olayhı kapatıp evlenince durumu açıyorlar... Bu sitedece buklelikedi vardı..tam tamına 1 yıl bu topicte savaş verdi bu sebepten dolayı 2 yıl evli kaldı fakat cinselliği sıfırdı. Adam kendisinde sorun olmadıgını idda ediyor fakat hiç cinsel anlamda yanaşmıyordu. Sonunda durumu kabullendı ve tedavi olacagını soyleyip eşini ikna etti..fakat tedavi yolunada zamanla yanaşmadı.İnanın sonunda kadıncagız boşandı.Belkide böyle şeylerle karşılaşmassak hiç aklımıza gelmiycek..Ne efendi adam diycektik hepimiz.. Bu nedenle bu konuda Miskanın durumu sorgulamasında sonuna kadar haklıdır diye düşünüyorum.
Amacım asla ve asla sizi eleştirmek değil sadece durumu anlamak için sizden alıntı yazdım. bilginiz olsun.
kizlar yok bu adam kesin aseksuel yaa! delircem... dun sinemaya gittik, yine beni gorunce mesafeli bi yankatan opucuk, ayrilirken de oyle. sinemadan cikarken (el eleydik) ozellikle sokulup boynundan optum kucucuk, gercekten gerildi, hissettim bunu. sonra da elimdeki elini alip belime doladim. direndi biliyo musunuz!!! doladi belime ama sonra bi kac dakika bile gecmeden indirip yine elimi tuttu.
o kadar sinirim bozuldu ki.. eve gelene kadar arabada agladim kendi kendime.
İnanmıyorum ya bu nasıl bir adam. Bence artık direk kendisine sor bana karşı niye mesafeli duruyorsun de en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?