Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence adam aseksüel...
Canım, benim bi arkadaş evlenip 3 ay sonra ayrılmıştı bu yüzden..Çok edepli bir çocuk olarak adlediyordu hep,meğer çocuğun sürekli devam eden bi edebi varmış..Takipte ol derim...

dediklerine basindan sonuna kadar katiliyorum ve bundan emin olmadan evlenmeyecegimi biliyorum. umarim buyuk lafimdan bulup bir sanssizlik yasamam.

ben normalde cekingen ya da lafini esirgeyen biri degilimdir ama bu adam beni kitledi. cok ilginc, o yuzden ne yapicami bilemez oluyorum. bakalim neler yasanacak :)

Bence adam aseksüel...
Canım, benim bi arkadaş evlenip 3 ay sonra ayrılmıştı bu yüzden..Çok edepli bir çocuk olarak adlediyordu hep,meğer çocuğun sürekli devam eden bi edebi varmış..Takipte ol derim...

allah korusun! :) takipteyim :))

canım Allah kolaylık versin çok zor bir durum...
ben topiğini okurken nişanlım geldi bakim ne okuyorsun dedi ve fikrini alarak yazıyorum; ya kadın cezbetmiyordur erkeklik hormonları tavan yapmamıştır yada iktidar problemi vardır öğrenilsin istemiyordur dedi zaten hangi adam dayanabilirki seviyorum dediği kadına dokunmadan uyuyabilmeye

peki sen yaklaşımlarda bulunmuyormusun ne bileyim kendince taktik geliştir yani kasıtlı yapmıyormuş gibi yapıp birden burnunun dibine girsen veya sarılsan yinede ölece duracakmı acep??

bence erkek arkadasının sorunu öpmeye başladıktan sonra kendıne engel olamayıp devamını getırmekten korkuyor

ya da tam tersi senın daha fazlasını isteyip sana cevap weremıycegındende korkuyor olabılır nebiliyim sertleşme problemı yaşıyor ve bunu sana söyleyemıyo olabılır

bır dıger şıkta kı bence hepsınden kötüsü senle vakit geçiriyor ve senı incitmek ıstemıyodur :97:

miska bir sey soyleyecegim ama kizma lutfen
erkek arkadasinin bu kadar seyahat ediyor olmasi ve surekli baska sehirlerde, ulkelerde olmasi benim aklima farkli seyler getiriyor...
yani bir erkek bana gore daha cok isli disli olmadigi bir iliski yasiyorsa, havada karada gittigi yerlerde baska kadinlarla bir seyler yasiyordur...
hele ki yabanci kadinlardan bahsediyorsak...
sirilsiklam asik olsa iliskiniz farkli bir boyutta olsa tamam diyecegim, yapmaz guven cunku seni seviyor...
ama iliskinizin bu asamalarini dusunursek...
uzgunum

cunku bana yaklasmaya kalksa, ben de reddetsem ya da istemedigime dair bir sinyal yollasam, o zaman eyvallah, saygidan diyecegim. ama o hic denemedi bile, anliyo musunuz sorunu? iyi ya da kotu orasi tartisilir, ama normal olmadigi kesin.

Ben işin ahlaki boyutunu anlatmadım zaten..Senin merak ettiğin neden yaklaşmadığı sana..sen istesende istemesende bu karşındaki insanın ahlakı yönüyle ilgilidir.Neden ilk günden yakınlaşma derdinde olan erkeklere ahlaksız diyoruz ? Yani adam illa fiziksel yönde sorunlu dıyemı yakınlaşmıyor demeliyiz,belkide ahlaki yapısında bunu doğru bulmuyor olamazmı.Açıkcası bir erkek bir kadına bu kadar yakın olupta bir şey yaşamıyorsa , bunu zaten birileriyle yapıyordur gerek görmüyordur nasıl olsa evlenince onun olacaksın acalesi yoktur .İşin ahlaki yönü zaten bizi değil seni ilgilendirir..

Benim eşim de nişanlanana kadar elimi bile tutmamıştı.Hatta nişandan sonra ben kızmıştım ona "nişanlandık artık elimi tutmayacak mısın?" diye :):26: belki de saygıdan size yaklaşmıyordur! herşeyi zamana bırakın derim ben size.

:)) Peki eşinizle evlenmeden evvel elinizi bile tutmazken aynı oynada geceyi geçirmişmiydiniz?
İşte Miska'nın asıl sorunu sorguladığı bu!! Keşke sizin durumunuz gibi olsun. Biz de burda yanlış düşünmüş olalım.Ben de sizin gibi düşünüyorum aslında bir sorun olmadığını düşünüyorum. Ama adam illaki sanki bir sorun varmış gibi davranıyor. Hiç elini tutmasa sevgilim bana çok soğuk diye topic açardı kanımca miska.. Ama aynı odayı paylaşmalarına rağmen yaklaşmıyor olması haliyle kızı şüphelendiriyor.Hayır bu tip örnekler olmasa hayatımızda belki yine şüphelenicez.. Ama erkekler bazen cidden paravan gibi olayhı kapatıp evlenince durumu açıyorlar... Bu sitedece buklelikedi vardı..tam tamına 1 yıl bu topicte savaş verdi bu sebepten dolayı 2 yıl evli kaldı fakat cinselliği sıfırdı. Adam kendisinde sorun olmadıgını idda ediyor fakat hiç cinsel anlamda yanaşmıyordu. Sonunda durumu kabullendı ve tedavi olacagını soyleyip eşini ikna etti..fakat tedavi yolunada zamanla yanaşmadı.İnanın sonunda kadıncagız boşandı.Belkide böyle şeylerle karşılaşmassak hiç aklımıza gelmiycek..Ne efendi adam diycektik hepimiz.. Bu nedenle bu konuda Miskanın durumu sorgulamasında sonuna kadar haklıdır diye düşünüyorum.

Amacım asla ve asla sizi eleştirmek değil sadece durumu anlamak için sizden alıntı yazdım. bilginiz olsun.

canim evet sana katiliyorum.
ayrica bu ornek sadece buklelikedi'de degil bir baska baya da daha oldu...
o bayan da bakire olarak bosanmisti...

evet anlattığınız gibi bir durum yaşarsa tabiki çok kötü olur sonuçları.inşallah öyle değildir.bunu zaman gösterir bence.hani evlenmiş olsalar iş işten geçti diyebiliriz ama evlenmemişler daha.yani eninde sonunda ortaya çıkar gibi geliyor bana.yani arkadaş olayı çözer herhalde iş ciddiye binince.biz aynı odada kalmasak bile mesela arabada çok başbaşa kaldık.kesinlikle yaklaşmamıştı bana eşim.sonra nedenini sordum da saygıdanmış :)

kizlar yok bu adam kesin aseksuel yaa! delircem... dun sinemaya gittik, yine beni gorunce mesafeli bi yankatan opucuk, ayrilirken de oyle. sinemadan cikarken (el eleydik) ozellikle sokulup boynundan optum kucucuk, gercekten gerildi, hissettim bunu. sonra da elimdeki elini alip belime doladim. direndi biliyo musunuz!!! doladi belime ama sonra bi kac dakika bile gecmeden indirip yine elimi tuttu.

o kadar sinirim bozuldu ki.. eve gelene kadar arabada agladim kendi kendime.

İnanmıyorum ya bu nasıl bir adam. Bence artık direk kendisine sor bana karşı niye mesafeli duruyorsun de en azından.

İnanmıyorum ya bu nasıl bir adam. Bence artık direk kendisine sor bana karşı niye mesafeli duruyorsun de en azından.

Dranas hale bak (( sinirimden uyuyamadim gece! bence de artik yanlis anliyosa da anlasin, ben boyle bi iliskiyi nereye kadar yurutebilirim ki? bi sorunu olmasa bile tutku yok, ask yok, ilgi yok, bu ne yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…