Bir tanıdığımızın yaşadığını anımsattı bu konu bana..
Arkadaşımız hiç evlenmmiş 32 yaşlarındaydı.
Tanıştığı adam yine o civarlarda 2 yıl öne boşanmış.
4 ay kadar çıktılar ve aralarında kesinlikle cinsel bir çekim olmamış.
Sonra adam uzaklaştı soğuduğunu bahane etti ve ayrıldılar.
Ama daha sonra ortaya çıktı ki damın cinsel açıdan sorunu varmış evliliği de anlaşmazlıktan değil bu sorunu yüzünden bitmiş,tedaviye de utandığından yanaşmıyormuş.
Sevgilinizin size değer verdiği belli ama ne olduğunu bilmediğimiz bi tuhaflık da söz konusu.
Yolunuz doğru, emin olmakta fayda ver bence.
miska bence daha düşünmene gerek yok tatlım bence yanlış mı düşünüyorum kedisini tutmuş resmen daha erken olduğunu ve senden tepki alacağını düşünüyordun o yüzden böyle davranıyordur diye düşünüyorum
kuzucum, kendisini tuttuğunu anladık ama sıra ikinci soruda:
nedennn tutuyor
=))) bakalım biraz daha zaman...
bu durum sadece otelde kaldığınız geceye ait birşeyse belki kişisel hijyeni açısından müsait olmadığından kaynaklanıyorda olabilir.. dişlerini fırçalamamış olabilir, ağzında çürük olabilir ya da başka bir rahatsızlık :44: bu hiçte olmayacak acayip bir durum değil yani söyliyimmmsarılmanın , bakışmanın devamında öpmenin geleceğini 31 yaşındaki bir adam olarak gayet iyi biliyordur o da sonuçta o yüzden sırtını dönüp yatmış olabilir
ama genele yayılan bir durumsa, her zaman bu şekilde davranıyorsa yakınlaşmaya farklı anlamlar yüklüyor olabilir erkek arkadaşın.. çok sosyal olması, arkadaşlar arasında popüler bir adam olması falanı filanı sizin ilişkinizdeki "o"nu yansıtmaz.. normal hayatının aksine bir tutum içerisinde yaşıyor olabilir ilişkilerini. daha içine kapanık, daha mesafeli ve daha utangaç
öyle tanıdığım adamlar var ki normalde özgüveni tavan yapmış koca koca adamlar sevgililerinin yüzüne "aşkım" demeye çekinirlerzamana ve oluruna bırakkk
cinsel sorunu olabilir gibime gelmişti ilk başlarda.. ama emin olamıyorum, kimse olamaz sanırım..
allah sabır versin canım, insanlar ne dertlerle uğraşıyor bu da bişey mi gelir geçer
gelip geçiciyse sorun yok da şekerim, aman kalıcı olmasın
biz 1 sene sonra öpüşmüştük canım belkide senin tepkinden korkmuş olabilir 3 ay olmuş daha verceğin tepkiden çekinmiş olabilir
aman 1 sene mi, ne diyosun sen! :) ne sabırmış arkadaş :)
valla canım senin durum biraz ilginç adamla aynı yatakta yatıcan ve tık yokhiç bir erkek dayanamaz ama eyer sorun olmadığına emin olursan sakın bu adamı bırakma bu kadar nefsine hakim olan erkek bulmak zor kaçırma derim
sadece nefsine hakim olabiliyor olması yetmez ki güzel bir birliktelik için. benim önemsediğim pek çok farklı konu var, incelik severim, sıcaklık severim, aşk severim, arkadaş olabilmeyi severim... bunları yakalayabilirsem, asıl o zaman kaçırmam :)
kesinlikle katılıyorum
neden açık açık sormuyorsun kendisine?
soramam, bana o cesareti vermiyor. geçenlerde aşk mektubuyla ilgili bi muhabbet oldu, aşk mektubu yaz bana falan dedim, tamam dedi ama dalga geçiyoruz, şakalaşıyoruz. ben sana 10 derste aşk mektubu nasıl yazılır öğretirim dedim. birden ciddileşti, çok yazdın herhalde dediben şoklara girdim. sonra güldü, şaka yaptım dedi ama o lafı da sokuşturdu yani... şimdi bunu sorsam, benim önceki ilişkilerimle ilgili itham edici bir şey falan söylerse valla kafasına ayakkabının topuğunu geçirdiğim gibi kalkar giderim. o yüzden cesaret edemiyorum =)
belki erken olduğunu düşünüyordur çünkü muhafazakar erkek çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?