Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haklısınız, bu önemli bir durum sonuçta, sorun olmaz diyen varsa yalan söylüyordur.
umarım düşündüğümüz gibi değildir demekten ve beklemekten başka bir şey gelmiyor elimden...
bekliyoruz :)

miska bence daha düşünmene gerek yok tatlım bence yanlış mı düşünüyorum kedisini tutmuş resmen daha erken olduğunu ve senden tepki alacağını düşünüyordun o yüzden böyle davranıyordur diye düşünüyorum

kuzucum, kendisini tuttuğunu anladık ama sıra ikinci soruda:

nedennn tutuyor

=))) bakalım biraz daha zaman...

bu durum sadece otelde kaldığınız geceye ait birşeyse belki kişisel hijyeni açısından müsait olmadığından kaynaklanıyorda olabilir.. dişlerini fırçalamamış olabilir, ağzında çürük olabilir ya da başka bir rahatsızlık :44: bu hiçte olmayacak acayip bir durum değil yani söyliyimmm sarılmanın , bakışmanın devamında öpmenin geleceğini 31 yaşındaki bir adam olarak gayet iyi biliyordur o da sonuçta o yüzden sırtını dönüp yatmış olabilir
ama genele yayılan bir durumsa, her zaman bu şekilde davranıyorsa yakınlaşmaya farklı anlamlar yüklüyor olabilir erkek arkadaşın.. çok sosyal olması, arkadaşlar arasında popüler bir adam olması falanı filanı sizin ilişkinizdeki "o"nu yansıtmaz.. normal hayatının aksine bir tutum içerisinde yaşıyor olabilir ilişkilerini. daha içine kapanık, daha mesafeli ve daha utangaç
öyle tanıdığım adamlar var ki normalde özgüveni tavan yapmış koca koca adamlar sevgililerinin yüzüne "aşkım" demeye çekinirler zamana ve oluruna bırakkk

cinsel sorunu olabilir gibime gelmişti ilk başlarda.. ama emin olamıyorum, kimse olamaz sanırım..
allah sabır versin canım, insanlar ne dertlerle uğraşıyor bu da bişey mi gelir geçer

haklısın. yakınlaşmaya farklı anlamlar yüklüyor olması hiç de düşük bir ihtimal değil aslında. elimi de çok geç tutmuştu, kendi kafasında her şeyin olması gerektiğini düşündüğü uygun zamanları belirlemiş olabilir. ben en kötüsünü düşünüyorum farkındayım, sadece tedbirli olmak istiyorum açıkçası, evliliğimin böyle bir sebepten bitmesi ihtimali bile ürkütücü. biliyorum evlilik planı programı yapmak için daha çok erken, o yüzden bekliyorum işte...

beraber kaldığınız geceyi geçtim, 3 ay boyunca hiç mi öpüşmediniz yani?
cinsellikten ziyade bir sevgi gösterisidir öpmek,sarılmak.
belki çekim olmadı aranızda vb tarzı yorumlar olmuş,bunu en iyi siz bilirsiniz.
bi erkeğin gözünden bile anlaşılır sizi isteyip istemediği,şehvetli hali...
tamam utangaç olabilir ama yine de hissedersiniz,bakışından anlarsınız kendine hakim olmak için mi geri planda yoksa istemediği için mi yoksa sorunu olduğu için mi...
istemese kayıtsız olur,sorunu varsa sıkılgan - çekingen olur , kendini zor dizginliyorsa ne bileyim gözü parlar insanın ya:90: anlatamam ki yani sizin hissetmeniz lazım sevgilinizde bunları.

adlandıramadım ama garip geldi bana.
bekleyin diyeceğim ama bu bekleme süresi evlilik öncesine kadar olsun bence.
lakin bu konular evliliğin temelini oluşturan etmenlerden.
yarın bir gün kötü şeylere sebebiyet vermesin

cinsel sorunu olabilir gibime gelmişti ilk başlarda.. ama emin olamıyorum, kimse olamaz sanırım..
allah sabır versin canım, insanlar ne dertlerle uğraşıyor bu da bişey mi gelir geçer

gelip geçiciyse sorun yok da şekerim, aman kalıcı olmasın

biz 1 sene sonra öpüşmüştük canım belkide senin tepkinden korkmuş olabilir 3 ay olmuş daha verceğin tepkiden çekinmiş olabilir

aman 1 sene mi, ne diyosun sen! :) ne sabırmış arkadaş :)

valla canım senin durum biraz ilginç adamla aynı yatakta yatıcan ve tık yok hiç bir erkek dayanamaz ama eyer sorun olmadığına emin olursan sakın bu adamı bırakma bu kadar nefsine hakim olan erkek bulmak zor kaçırma derim

sadece nefsine hakim olabiliyor olması yetmez ki güzel bir birliktelik için. benim önemsediğim pek çok farklı konu var, incelik severim, sıcaklık severim, aşk severim, arkadaş olabilmeyi severim... bunları yakalayabilirsem, asıl o zaman kaçırmam :)

kesinlikle katılıyorum
neden açık açık sormuyorsun kendisine?

kesinlikle katılıyorum
neden açık açık sormuyorsun kendisine?

soramam, bana o cesareti vermiyor. geçenlerde aşk mektubuyla ilgili bi muhabbet oldu, aşk mektubu yaz bana falan dedim, tamam dedi ama dalga geçiyoruz, şakalaşıyoruz. ben sana 10 derste aşk mektubu nasıl yazılır öğretirim dedim. birden ciddileşti, çok yazdın herhalde dedi ben şoklara girdim. sonra güldü, şaka yaptım dedi ama o lafı da sokuşturdu yani... şimdi bunu sorsam, benim önceki ilişkilerimle ilgili itham edici bir şey falan söylerse valla kafasına ayakkabının topuğunu geçirdiğim gibi kalkar giderim. o yüzden cesaret edemiyorum =)

ama bak ciddi düşünüyorsunuz ve ne güzel de demişsin ' benim önemsediğim pek çok farklı konu var, incelik severim, sıcaklık severim, aşk severim, arkadaş olabilmeyi severim..' diye
evlilik planlarınızı konuşurken bunları da gündeme getir derim.
dediğin gibi yeniden laf sokarsa,ortam yumuşatıcı şekilde cevap verirsin
yani ne bileyim bi şekilde öğrenmen gerek sebebini...
bi de şey sormuştum ben görmedin sanırım,hiç mi öpücük olmadı şu güne kdr aranızda?

cadıı valla gecenin bu saati hiç giresim yoktu bugün dur dedim bu cadı naptı cumartesi buluşacaktı bir bakayım dedim:)) İnan çok sevindim..bu devirde gün görmüş sevebileceğin adam çok zor bulunuyor..kaldı ki sen evlenebileceğim bir eş adayı diyorsun..şimdilik durumun seyiri olumlu yönde:)) bu bile iyi bir haber bencee...gözün aydın şekerim:)))

yalnız şurda küççücük bir sıkıntı var:)) burda bunu yazdığım tamamen kendi görüşüm ve yorumumdur..sakın üstüme atlamayın kızlar baştan diyim:)))) Örf , adet, anane, gelenek ve göreneklerimiz olmasaydı gönül isterdi ki, bir bayan olsak bile sevdiğimiz bir adamla evlenebilmek için herşeyi tartıp biçerken uyumlu bir ten uyumumuz var mı yok mu diye tecrübe edebilelim. Ama malesef bu saydığım nedenlerle bu tip tinsel mevzular çok yüzeysel kalıyor..ve kadınlar genellikle bu konuda çekimsel ve kötümser yaklaşıyor..İşide şansa kalıyor..böyle görevlendirildik çünkü...Fakat toplumda erkeklere böyle bir görev asla yüklenmiyor , aksine teşvik bile ediliyor. Yani böyle bir durumda bu kadar çekimser durması cidden biraz soru işareti yaratıyor. Gayet sıradan(emrivaki durum olmadan) bir gecenin bitişinde aynı yatağı paylaşıyorsa bu kadar kendini geri çekmesi sıkıntılı..Kaldı ki Nasılki sen evliliği düşünüyorsan , ailelere kadar gitmiş olay o da düşünüyor olsa gerek..Bir erkek evleniceği kadının nasıl bir cinsel partner olacağını kesinlikle tartması gerek, hatta cinsel uyum erkekleri evliliğe evete götüren çok ciddi bir parametre..Nasıl olurda bu kadar ilişki ciddileşirken bunu sorgulamaya girmiyor , üstelik herşey müsaitken?

Aklıma bir soru geldi? Acaba diyorum artık sen hep o odaklı davrandığından hep o ne yapacak yaklaşıcakmı acabaa diye durmaktan yaa sap gibi duruyon adamın karşısında ya da istediğini hiç belli etmiyorsun. Oda bu durumdan seni zorlamaktan kaçınıyorda olabilir. Durum o kadar özel ve mahireme girmişki artık kendi etrafınızdaki olan çemberi çoktan delip tek merkezli olmuşsunuz..bundan sonra senin biraz daha free davranman hiçde basitlik durmaz bence..hatta o yapsın o etsin dedikçe soğukmuşsun gibi bir sinyalde yaratabilisin..Örneğin sana easy aesy dediğinde..Şirin muzipçe bir tavır takınarak Ne o kendine hakim olamayacağından mı korkuyorsun diyebilirdin?O durumda bu hiç de absürt olmazdı kanımca ama o ortam dışında sormak çok sığ olabilir tabii:))

ay başından sonuna kadar oku oku bitmiyoatlaya atlaya okudum ama sayfalarca sürdüne meraklıyız bi bayanlar ya:):)kaçıncı sayfada öpüyo diye çatladım
bu arada hakkında hayırlısı olurda inşallah ewlenirsiniz adayın maşallah çok edepli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…