oleeeeey miska öpüşmüş
canım senin ve tüm kk kızları adına çok mutu oldum..bi rahat oh çektim..adamda sorun yok, uçuş takımları çalışıyorama helal olsun ne iradeymiş arkadaş yaa...evlen sen bu adamla!
vay vay vay bı gezmeye gıdıyım dedım neler olmus yav ,oh oh gozumuz aydın dans ederken opmus yatakta da bı seyler olcakmıs ama kendını durdurmak ıstemıs vay be tebrık edıyorum valla ,neyse hobaaa
kızlaarr geldimm :)))
siz sabırsız, ben sizden sabırsızdım eve gitsem de kızlara yazsam diye
Olayları anlatıyorum: Cumartesi günü buluştuk, buluşunca öptü (yine küçük)
Sonra bayağı yoğun bi gün oldu, Amerikalı arkadaşlarıyla buluşup İstanbul'u gezdirdik, gece de sabaha kadar gezindik farklı mekanlarda, bi yerde dansederken gelip -ilk defa!- gerçek bir öpüşme diyebileceğim şekilde öptü! Şoka girdim
Ama asıl olayı anlatmak istiyorum size: Bu sabah da erkenden kalkcaktık, işimiz vardı, zaten saat 4'ü geçmişti. Evi çok uzak onun, zaten bi kaç saat uyuyup kalkcaktık, ben de eve gitme bana gel, o kadar yolu gittiğine değmez dedim. Tamam dedi, geldi. Birlikte uyuduk, bu sırada çok tuhaf bi şey oldu. Öptü beni yine, sonra tansiyon yükseldi sanırım, bi anda aniden kendini çekti, kendi kendine "easy..easy.."dedi (İngilizce'de yavaşla, sakin ol manasında kullanılır). sonra da iyi geceler canım dedi uyudukGaliba bi sorun yok, ne dersiniz??
nuuurrr gördün di mi neler olduuuu
kendini tutma sebebi iyi niyetlidir di miii
evet canım ıyı nıyetınden bana da bu anlattıklarından sonra oyle geldı ,demek kı oyle yetıstırılmıs ya da bu konu da agzı sütten yanmıs olabılır,ne guzel artık keyfıne bak ama genede ıyıce emın ol
gözün aydın miska her şey yolunda bencede
bu işin sonunu bırakmam merak etme :))) sinsi sinsi iz sürmeye devam
evet bence deama bıze de haber eyle tatlım
oley oley oley
yalnız öle bi sevindik ki sanki sevgililerimiz hepimizi öptü...
ama sen yine de tedbirli dur adama gnderdiğimiz bu pozitif enerjiyle bi gün fena atlıcak üstüne:)
Adam yaklaşacak olsa sapıkmı ,yaklaşmasa cinsel problemımı var .Biz kadınlarada yaranılmaz valla.3 ay aslında kısa bir süre değil ama adam seni tam daha tanımadığından sonrasını düşünerekten sana çok yaklaşmıyordur belkide..Düğün günü evlilikten vaz geçenler var..Ne güzelki sonradan ayrılık olur sa ki olur demiyorum olursa ...Şunu yaşadık bunu yaptık sonrada bıraktı gitti diye üzüleceğin fazladan bir konun olmaz...Tanışmanız nasıl oldu...Şu da var senden önceki insana hala bir hissiyatı varsa bundanda yaklaşamayabilir...Zaman bırak derim..Önce seni gercekten sevdiğine emin ol.
sunu yasadik birakti gitti diyecegim bi iliski olsa, burda bu topigi acmazdim. ne o oyle bir insan, ne de ben istemedigim bir seyi yasayacak kadar körüm. yetiskin iki insanin, kendi istekleriyle yasadiklari seyden sonra, kadinlarin erkekleri suclamasini da anlamam ben zaten, sanki adam kafasina silah dayiyo! nedense namus ahkami kesmeyi pek seviyo kadinlar, kendi isteklerinin ve kararlarinin arkasinda duramadiklari icin erkekleri sucluyolar.
benim bu konuyu acma sebebim belli, mesajlarin hepsini okuyan herkes anlar, lutfen artik isin ahlaki boyutunu konusmayin, cunku bu kismini sormuyorum kimseye, bu konudaki fikirleri merak etsem, o konuda bi topik acardim.
tanismamiz, o benim en yakin arkadasimin kocasinin kardesi.. onlar bizi birbirimize yakistirmis sanirim, tesaduf gibi gosterip bi iki kere bizi ayni ortama sokmuslar. oyle olaylar gelisti :)
benden onceki en son iliskisi ne zaman bilmiyorum, tek bildigim izmir`de yasadigi son 4 yil boyunca hic kimseyle birlikte olmadigi. unutamadigi biri oldugunu sanmiyorum, olsa anlardim, hissederdim.
beni sevdigine, deger verdigine eminim. iliskimiz de gayet guzel gidiyor. zaten endiselenmemin tek sebebi de bu. iliski ciddi ve guzelken kendini neden cekiyor? bir problemi oldugu icin mi? cunku bana yaklasmaya kalksa, ben de reddetsem ya da istemedigime dair bir sinyal yollasam, o zaman eyvallah, saygidan diyecegim. ama o hic denemedi bile, anliyo musunuz sorunu? iyi ya da kotu orasi tartisilir, ama normal olmadigi kesin.
canim haftada kac kere gorusuyosunuz ki? sonucta haftada 1 kere gorusuyosaniz 3 ay kisa bi sure belki de,
yaklaşık 3 aydır biriyle birlikteyim. en yakın arkadaşımın kocasının kardeşi. çok düzgün bir insan ve ben ona gerçekten değer veriyorum. evlenmeyi düşünebileceğim bi insan. ama bi sorun var ki işin içinden çıkamıyorum. el ele tutuşuyoruz ya da sarılıyoruz ama beni hiç öpmüyor! hatta haftasonu başka bi şehre gitmek durumunda kaldık, aynı yatakta uyuduk otelde, yüzünü bile dönmedi bana, uyudu öyle!!!
ya sebebi ne olabilir, çok fena taktım bu duruma... ileri gitmeye kalksın demiyorum ama ben 26 yaşındayım, o 31, normal mi hiç öpmemesi bile? lütfen yorummm
ÖNEMLİ NOT: Sadece sorunun sebebiyle ve/veya çözümüyle ilgili bir fikri olan ve bunu paylaşmak isteyenler yazsın! Ahlak dersi vermeye kalkan kimseden ne fikir ne de yorum istemiyorum, lütfen topiği terketsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?