Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hehehe kuşum sağol
bi müddet sonra açarım bi topik, "nikah masasına nasıl oturtucam?" diye

vay vay vay bı gezmeye gıdıyım dedım neler olmus yav ,oh oh gozumuz aydın dans ederken opmus yatakta da bı seyler olcakmıs ama kendını durdurmak ıstemıs vay be tebrık edıyorum valla ,neyse hobaaa

nuuurrr gördün di mi neler olduuuu
kendini tutma sebebi iyi niyetlidir di miii

gözün aydın miska her şey yolunda bencede

nuuurrr gördün di mi neler olduuuu
kendini tutma sebebi iyi niyetlidir di miii

evet canım ıyı nıyetınden bana da bu anlattıklarından sonra oyle geldı ,demek kı oyle yetıstırılmıs ya da bu konu da agzı sütten yanmıs olabılır,ne guzel artık keyfıne bak ama genede ıyıce emın ol

bu işin sonunu bırakmam merak etme :))) sinsi sinsi iz sürmeye devam

oley oley oley
yalnız öle bi sevindik ki sanki sevgililerimiz hepimizi öptü...
ama sen yine de tedbirli dur adama gnderdiğimiz bu pozitif enerjiyle bi gün fena atlıcak üstüne:)

Adam yaklaşacak olsa sapıkmı ,yaklaşmasa cinsel problemımı var .Biz kadınlarada yaranılmaz valla.3 ay aslında kısa bir süre değil ama adam seni tam daha tanımadığından sonrasını düşünerekten sana çok yaklaşmıyordur belkide..Düğün günü evlilikten vaz geçenler var..Ne güzelki sonradan ayrılık olur sa ki olur demiyorum olursa ...Şunu yaşadık bunu yaptık sonrada bıraktı gitti diye üzüleceğin fazladan bir konun olmaz...Tanışmanız nasıl oldu...Şu da var senden önceki insana hala bir hissiyatı varsa bundanda yaklaşamayabilir...Zaman bırak derim..Önce seni gercekten sevdiğine emin ol.

oley oley oley
yalnız öle bi sevindik ki sanki sevgililerimiz hepimizi öptü...
ama sen yine de tedbirli dur adama gnderdiğimiz bu pozitif enerjiyle bi gün fena atlıcak üstüne:)

heheheh maries o bi atlasin da, ben ona "easy" derim

sunu yasadik birakti gitti diyecegim bi iliski olsa, burda bu topigi acmazdim. ne o oyle bir insan, ne de ben istemedigim bir seyi yasayacak kadar körüm. yetiskin iki insanin, kendi istekleriyle yasadiklari seyden sonra, kadinlarin erkekleri suclamasini da anlamam ben zaten, sanki adam kafasina silah dayiyo! nedense namus ahkami kesmeyi pek seviyo kadinlar, kendi isteklerinin ve kararlarinin arkasinda duramadiklari icin erkekleri sucluyolar.

benim bu konuyu acma sebebim belli, mesajlarin hepsini okuyan herkes anlar, lutfen artik isin ahlaki boyutunu konusmayin, cunku bu kismini sormuyorum kimseye, bu konudaki fikirleri merak etsem, o konuda bi topik acardim.

tanismamiz, o benim en yakin arkadasimin kocasinin kardesi.. onlar bizi birbirimize yakistirmis sanirim, tesaduf gibi gosterip bi iki kere bizi ayni ortama sokmuslar. oyle olaylar gelisti :)
benden onceki en son iliskisi ne zaman bilmiyorum, tek bildigim izmir`de yasadigi son 4 yil boyunca hic kimseyle birlikte olmadigi. unutamadigi biri oldugunu sanmiyorum, olsa anlardim, hissederdim.

beni sevdigine, deger verdigine eminim. iliskimiz de gayet guzel gidiyor. zaten endiselenmemin tek sebebi de bu. iliski ciddi ve guzelken kendini neden cekiyor? bir problemi oldugu icin mi? cunku bana yaklasmaya kalksa, ben de reddetsem ya da istemedigime dair bir sinyal yollasam, o zaman eyvallah, saygidan diyecegim. ama o hic denemedi bile, anliyo musunuz sorunu? iyi ya da kotu orasi tartisilir, ama normal olmadigi kesin.

canim haftada kac kere gorusuyosunuz ki? sonucta haftada 1 kere gorusuyosaniz 3 ay kisa bi sure belki de,

canim haftada kac kere gorusuyosunuz ki? sonucta haftada 1 kere gorusuyosaniz 3 ay kisa bi sure belki de,

haftada en fazla 2-3 kere gorusebiliyoruz. Ama iliskinin seyrine bakinca kisa degil, cunku aileler biliyor, tum arkadas cevremiz kaynasti, sehir disina gittik-gidecegiz birlikte... gelecek konusuluyor bir sekilde.. valla cozemedim sekerim, bekliyoruz oyle...

cnm belki ilişkiniz yeni daha ya ondan seni inciltmek istemiyodur belki senn hazır olmadığını düşünüyodur kötü düşünme bence

Normal şartlarda hiç bişi yapmasa bile en azından öperdi diye düşünüyorum çünkü yaşını başını almış insanlarsınız. Ben olayı iki türlü yorumluyorum. Ya seni tabir yerindeyse ürkütmek istememiş yada o gün gününde değildi :) Bi ihtimal daha var ama umarım değildir (Cinsel problemi olması)

Bir tanıdığımızın yaşadığını anımsattı bu konu bana..
Arkadaşımız hiç evlenmmiş 32 yaşlarındaydı.
Tanıştığı adam yine o civarlarda 2 yıl öne boşanmış.
4 ay kadar çıktılar ve aralarında kesinlikle cinsel bir çekim olmamış.
Sonra adam uzaklaştı soğuduğunu bahane etti ve ayrıldılar.
Ama daha sonra ortaya çıktı ki damın cinsel açıdan sorunu varmış evliliği de anlaşmazlıktan değil bu sorunu yüzünden bitmiş,tedaviye de utandığından yanaşmıyormuş.
Sevgilinizin size değer verdiği belli ama ne olduğunu bilmediğimiz bi tuhaflık da söz konusu.
Yolunuz doğru, emin olmakta fayda ver bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…