Yok yoook bu kadar kaba bir adam öyle edebiyat medebiyat yapmaz, direkt kalp kırar bırakır bana kalırsa. Gerek yok luzumsuz şeyler duymaya.
sabahtan beri okuyorum tek tek önce sorun var sonra sorun yok sonra evet ksesin sorun var diyorum malesef hiç bir erkek sevdiği ilgi duydugu kadına kayıtsız kalamaz saygı zarar verme meselesi degil bu bence öle olsa ozamanda en azından sarılır koklar seni incitmek istemem der nebiliyim farklı davranır ama istesede uzak duramaz yo begenmese zaten birlikte olmaz e kamuflaj olsa daha taktikçi davranır nebiliyim istemesede şüphelenmesin die kendini zorlar
yani ortada bi problem oldugu kesin bence fakat problemin ne oldugu göreceli cinsel bi sorunda olabilir psikolojikte kendince uyguladıgı belirledigi bi yol da ama hagi erkek sevgilisinin sarılmasından irkilir ki50:
miskacım umarım hikayen mutlu sonla biter uzun bi dönemde hayatında kimse olmamış belkide acı bir hikayesi vardır üzerinede bu ara suanki ilşkisinde temkinli olmaya gayret gösteriyodur bu gayretide onu senin gözünde bu konuma sokuyodur ilgisiz isteksiz gözükmesine sebep oluyodur ve en kısa zamanda sana da kendinede ilşkinizede güveni netleşir ve herşey düzelir aklıma yatan tek ihtimal bu
:26:
kusum sen de, tanufuk da haklisiniz. ama konusmadan da olmaz, cocukca olur.
Demek hafta sonunu birlikte geçireceksiniz. Bakalım hafta sonu neler olacak. Miskacım sen bize yazarsın pazartesi kritiğini yaparız. Bu arada Dranas'ın yayınladığı röportajı okudun mu?
gercekten eğişik bi yapı bakalım haftasonunun nasıl gecec ek ama yakınlaşma anında bence o geri cekilsede sen caktırmadan biraz üstele bakalım tepkisi ne olur belkide senden cekiniyodur yada hala diretiyorum kendince temkinli davranıyo hata yapmamaya calışıyo ama bu durum sana bu sekilde yansıdgının farkında degil umarım ileri gitmiyorumdur bu arda
Eh peki öyle olsun, büyüklük sende kalsın çocukluk bizde.
hayir hayir, lutfen rahatsiz olma, fikriniz benim icin onemli.
bu haftasonu arkadaslarin evinde gececegi icin bir yakinlasma falan olmaz sanmiyorum ama o kadar kirginim ki, elini bile tutasim yok, orasi da ayri...
haklısın gercek anlıyorum seni kaygılarında gayet normal mesfeli ol biraz tavır yap sorun oldugunu anlasın nebiliyim biraz korksun sende ilgisizliğinin seni üzdüğünü söle yada seni ceki bulup bulmadıgı konusunda seyler sor en azından sorun hakkında bilgi sahibi olmaya calış tabi ortada bi sorun varsa hem bukadar incelikli hem de bkadar ilgisiz yolculukta falan omzuna yatmak iste canının sıkkın oldugunu biraz seninle ilgilenmesini iste göğsüne yat sacımı okşa falan de nebiliyim bi şekilde seninle ilgilenmek zorunda bırak onu bakalım nolur belki bi işe yarar yakınlaşırsınız yada tavırlarından bi fikir edinirsin belki
Miska röportajdan da anladığın gibi bu adam seninle öpüşsede, sevişse de kusura bakma biraz açık yazıyorum sen bu adamın normal bir erkek olduğu kanısına varamazsın. Ben bu röportajı okuyunca şunu anladım şanslı evlilik yapan kişilerden biriyim diye düşündüm. Bizler avrupa ülkelerinde ki önceden test edip sonradan evlenme gibi bir şansımız yok daha doğrusu büyük çoğunluğumuzun böyle bir lüksü yok. Bence sen artık bu ufak aşk oyunlarını bırakıp adamla açık açık konuşmalısın.
Çok tuaf arkadaşım bu adam alkol alıyor mu hiçmi sohbet etmiyorsunuz kadın erkek ilişkisine nasıl bakıyor yanlış mı görüyor normal mi bence burdan bile fikir edinirsin ayrıca adam birlikte olsa olacak mısınız yoksa sonunu getirmeden geri mi çekileceksiniz belki özel ama madem konumuz bu merak ettim..
sen öpsene çocuğu ya. valla ben sevgili bulsam hiçç karşıdan beklemem.öperim dudaklarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?