Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

umarim diyecegim ama nedense cok umutsuz ve isteksizim iki gun oncesinden beri...

bugun aradi sabah, gunaydinn diye civil civil bir sesle
sanki bi gun once butun gun konusmayan biz degiliz! bu haftasonu icin sehirdisina kucuk bir tatil planimiz vardi, arkadaslarimizi ziyarete gidecektik. canim dedi arabayi servise biraktim, bu aksama yetismese bile yarin sabahtan yola cikariz... yani ne diyecegimi bilemedim, adam hiiic bi sey olmamis gibi. anlamamis bile benim tavir yaptigimi yaa. ya da anlamamazliktan geliyor, o da olabilir...

benim beyfendininde bi huyu var.
bişi söylüyorum bi konuda ben böyleyim! ölede bölede ben böyleyim!
Tepem attı bigün o zaman değişeceksin dedim ! Başka seçeneğin yok.
Benim uyuzla buluşursam bu yakınlarda bende bi sorayım ne yorum yapacak bakalım.

Demek hafta sonunu birlikte geçireceksiniz. Bakalım hafta sonu neler olacak. Miskacım sen bize yazarsın pazartesi kritiğini yaparız. Bu arada Dranas'ın yayınladığı röportajı okudun mu?

gercekten eğişik bi yapı bakalım haftasonunun nasıl gecec ek ama yakınlaşma anında bence o geri cekilsede sen caktırmadan biraz üstele bakalım tepkisi ne olur belkide senden cekiniyodur yada hala diretiyorum kendince temkinli davranıyo hata yapmamaya calışıyo ama bu durum sana bu sekilde yansıdgının farkında degil umarım ileri gitmiyorumdur bu arda

Demek hafta sonunu birlikte geçireceksiniz. Bakalım hafta sonu neler olacak. Miskacım sen bize yazarsın pazartesi kritiğini yaparız. Bu arada Dranas'ın yayınladığı röportajı okudun mu?

evet, hatta az once tekrar aradi. arabayi servisten alamadim ama sirketten araba istedim dedi, illa gidicez yani. yakinlasacagimiz bir ortam degil ama, arkadaslarimizi ziyarete gidiyoruz, onlarin evinde kalacagiz zaten. biz kendi evimizde bas basayken bile yakilasmiyoruz, bi de baskalarinin evinde siz dusunun... ama yolda konusucam, cani sikilcak biliyorum tadi kacacak ama kacsin bana ne.

roportaji da okudum ve de tahtalara vurdum, Allah korusun...
emin olmadan evlenmemek lazim ama kadinin da gozu donmus asktan

hayir hayir, lutfen rahatsiz olma, fikriniz benim icin onemli.
bu haftasonu arkadaslarin evinde gececegi icin bir yakinlasma falan olmaz sanmiyorum ama o kadar kirginim ki, elini bile tutasim yok, orasi da ayri...

Eh peki öyle olsun, büyüklük sende kalsın çocukluk bizde.

yanlis anlama rapunzel :) arada baska insanlar oldugu, ayrilsak da farkli ortamlarda illa ki karsilasacagimiz icin konusmamak cocukca olur dedim.
yoksa bi daha gormeyecegim bi adam olsa, bence de su durumda basip gitmek en keyiflisi olurdu :)

hayir hayir, lutfen rahatsiz olma, fikriniz benim icin onemli.
bu haftasonu arkadaslarin evinde gececegi icin bir yakinlasma falan olmaz sanmiyorum ama o kadar kirginim ki, elini bile tutasim yok, orasi da ayri...

haklısın gercek anlıyorum seni kaygılarında gayet normal mesfeli ol biraz tavır yap sorun oldugunu anlasın nebiliyim biraz korksun sende ilgisizliğinin seni üzdüğünü söle yada seni ceki bulup bulmadıgı konusunda seyler sor en azından sorun hakkında bilgi sahibi olmaya calış tabi ortada bi sorun varsa hem bukadar incelikli hem de bkadar ilgisiz yolculukta falan omzuna yatmak iste canının sıkkın oldugunu biraz seninle ilgilenmesini iste göğsüne yat sacımı okşa falan de nebiliyim bi şekilde seninle ilgilenmek zorunda bırak onu bakalım nolur belki bi işe yarar yakınlaşırsınız yada tavırlarından bi fikir edinirsin belki

adam duvar anacim duvar. ben bunlari yapsam şöyle garip garip bi suzer beni gibime geliyo :)) roportajdaki kadin gibi oldum ayy

hımmm sanırım en iyisi incitmeden acık acık mutsuzlugunu ifade etmen olucak ozaman
ikinizde yetişkin insanlarsınız anlıycaktır umuyorum umarım hersey guzel olur bol sans cıkmak zorundayım pazartesi iyi haberlerini bekliyorum

Miska röportajdan da anladığın gibi bu adam seninle öpüşsede, sevişse de kusura bakma biraz açık yazıyorum sen bu adamın normal bir erkek olduğu kanısına varamazsın. Ben bu röportajı okuyunca şunu anladım şanslı evlilik yapan kişilerden biriyim diye düşündüm. Bizler avrupa ülkelerinde ki önceden test edip sonradan evlenme gibi bir şansımız yok daha doğrusu büyük çoğunluğumuzun böyle bir lüksü yok. Bence sen artık bu ufak aşk oyunlarını bırakıp adamla açık açık konuşmalısın.

evet, konusmak farz oldu. duygusal mesafe hakkinda yolda konusacagim. onunla ilgili bir orta yol bulabilirsek, bir daha beraber kaldigimizda da fiziksel mesafe hakkinda konusurum. muhtemelen dogru ve kesin bir bilgi alamayacagim ama en azindan huzursuzlandigimi bilir.

sen öpsene çocuğu ya. valla ben sevgili bulsam hiçç karşıdan beklemem.öperim dudaklarından

Çok tuaf arkadaşım bu adam alkol alıyor mu hiçmi sohbet etmiyorsunuz kadın erkek ilişkisine nasıl bakıyor yanlış mı görüyor normal mi bence burdan bile fikir edinirsin ayrıca adam birlikte olsa olacak mısınız yoksa sonunu getirmeden geri mi çekileceksiniz belki özel ama madem konumuz bu merak ettim..

alkol aliyor. hic cinsel icerikli bi sohbetimiz olmadi, tabi bu kadar mesafeli olunca bu tarz bi konusma da gecmiyor.

evlilik oncesi ilskiye karsi olmadigim gibi, bunun ancak cok ama cok ozel biriyle yasanmasi gerektigini dusunuyorum. bu adam da henuz benim icin cok ama cok ozel biri olmadigi icin birlikte olmam. ama en azindan yeltendigi icin bir sorunu oldugunu dusunmezdim.

tatlım inşallah düşündüğümüz gibi değildir

hakkında hayırlısını diliyorum

Kusura bakmasın ama alkol alıyorsa bir sorun var hadi dindar diycem ama alkol alıyor şöyle yapsanız hafta sonu birlikte aynı odada kalmak istemdiğinizi söyleyin bakalım tepkisi ne olacak belki cevresine böyle bir tablomu çizmeye çalışıyor anlamış oluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…