arkadasım ben yorum yaparken ılıskıye gırme anlamında veya baska bır anlamda yazmadım bende yasadım bunları ama evlendıkten sonra ınsan bı tuaf oluyor evlenıcegın ınsanla keske ılklerı yasasaydım dıyosun ben o yuzden pısman olma dedım yoksa kımseyı yargıladım yok boyle bır hakkıda kendımde gormuyorum sadece gorusumu paylastım
muhtemelen tepki alacağım ama çok fena katılasım ve gülesim geldi bu yorumaamiskacim adama acik acik sormalisin bence bu hafta sonu. normal arkadas gibi takilcaksaniz sevgilinin ne anlami kaldi degil mi? sana ahlak dersi vermeye calisanlari da bosver takilsin onlar. bilincaltlarinda senin gibi olmak istiyolar aslinda
muhtemelen tepki alacağım ama çok fena katılasım ve gülesim geldi bu yorumaa
miskacim adama acik acik sormalisin bence bu hafta sonu. normal arkadas gibi takilcaksaniz sevgilinin ne anlami kaldi degil mi? sana ahlak dersi vermeye calisanlari da bosver takilsin onlar. bilincaltlarinda senin gibi olmak istiyolar aslinda
bu adam benim bile sinirlerimi bozuyo deli mi ne
yarın ayarı ver bakalm ne dicek
seni french kiss ile sustururmuş bi de ay ne utanırız dediklerimizden:)
bu adam benim bile sinirlerimi bozuyo deli mi ne
yarın ayarı ver bakalm ne dicek
seni french kiss ile sustururmuş bi de ay ne utanırız dediklerimizden:)
şekerim alemsin ve de süpersin
hayırlısı miska...
iyi haberlerini bekliyoruz
valla bu denli sıkı takip ettiğim tek konusun 'bir derdim var' bölümünde:93:
sagol canim :) mesajlarindan okumus, kulturlu ve cagdas bir insan oldugun anlasilior, zaten o yorumlara kulak asmayacagini biliyorum :)
vaauuvvv miska masaya vurmuş yumruğu sonundaaa.demek senin oduna arada cila gerekiyomuş, sen ciddileşince hemen pıstı kaldı. cilala parlat, cilala parlat hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?