Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadasım ben yorum yaparken ılıskıye gırme anlamında veya baska bır anlamda yazmadım bende yasadım bunları ama evlendıkten sonra ınsan bı tuaf oluyor evlenıcegın ınsanla keske ılklerı yasasaydım dıyosun ben o yuzden pısman olma dedım yoksa kımseyı yargıladım yok boyle bır hakkıda kendımde gormuyorum sadece gorusumu paylastım

anladım da canım yani kaç yaşında insanlar söz konusu,bu ilişkilerinden geçtim şimdiye kadar kimseyle sarılmamış öpüşmemiş olmaları mümkün mü sence

Ben konuya yorum yazmasam da başından beri takip ediyorum zaten arkadaş sevgilisiyle cinsel ilişkiye falan girme derdinde değil hatta yanlış hatırlamıyorsam mesajların birinde kendisinin de öyle kolay kolay evlilik öncesi ilişki yaşamayacağını yazmıştı.Burdaki çok farklı bir durum sevgilisinin beline kolunu dolayamayan gerginleşip uzaklaşan bir adamdan bahsediyoruz.Hangi erkek sevdiği kadının boynuna öpücük kondurmasıyla strese girer normal mi bu? Lütfen konuya yorum yaparken asıl sorunun ne olduğunu iyice anlayalım öyle yazalım düşüncemizi,konu sahibine sapık muamelesi yapmayalım.

şehir dışı gezisi iptal oldu! beyefendi kendini halsiz hissediyormuş, hasta olacakmışmış galiba. acaba geziyi ertelesek miymiş?.. ben de, zaten hiç gitmek istemiyodum, boşver dedim. yaa hediyelerini falan almıştım hep dedi. ben de nasılsa sonra gidersin, götürürsün elbet dedim. yani evet, muhakkak gideriz, götürürüz dedi. ben de hı hı, gidersin, götürürsün dedim. böyle biraz o "biz" ben de "sen" kısımlarını vurgulayarak konuştuk.

sonra dedi ki, dün şirkette patronun karıısyla tartışmışsın dedi. (yengesi olan arkadaşım söylemiş) evet dedim. neden bana söylemedin dedi. ben de gerek yok, senin vaktin yok seni sıkmam istemem dedim. saçmalama lütfen, ben senin sevgilinim dedi. pardon, farketmemişim dedim. lütfen böyle yapma dedi. ben de yarın seninle konuşmamız lazım ve bu ciddi bir konuşma olacak. daha önce yaptığın gibi duymamazlıktan gelmeye, konuyu değiştirmeye ya da kapatmaya çalışmadan beni dinleyeceksin, çünkü önemli dedim. sesi gitti resmen. aşkım, balım, çiçeğim diye kapattı telefonu.

yarın neler olacak bakalım... hakkımızda hayırlısı...

miskacim adama acik acik sormalisin bence bu hafta sonu. normal arkadas gibi takilcaksaniz sevgilinin ne anlami kaldi degil mi? sana ahlak dersi vermeye calisanlari da bosver takilsin onlar. bilincaltlarinda senin gibi olmak istiyolar aslinda

miskacim adama acik acik sormalisin bence bu hafta sonu. normal arkadas gibi takilcaksaniz sevgilinin ne anlami kaldi degil mi? sana ahlak dersi vermeye calisanlari da bosver takilsin onlar. bilincaltlarinda senin gibi olmak istiyolar aslinda
muhtemelen tepki alacağım ama çok fena katılasım ve gülesim geldi bu yorumaa

canım merhaba,

arada ortak yakın kişiler olduğu için ,sonuçta arkadaşının eşinin kardeşi,kendini daha fazla sorumlu hissediyodur.Bu yüzden olabilir belki

bu adam benim bile sinirlerimi bozuyo deli mi ne
yarın ayarı ver bakalm ne dicek
seni french kiss ile sustururmuş bi de ay ne utanırız dediklerimizden:)

şekerim alemsin ve de süpersin

hayırlısı miska...
iyi haberlerini bekliyoruz
valla bu denli sıkı takip ettiğim tek konusun 'bir derdim var' bölümünde:93:

bu adam benim bile sinirlerimi bozuyo deli mi ne
yarın ayarı ver bakalm ne dicek
seni french kiss ile sustururmuş bi de ay ne utanırız dediklerimizden:)

maries yemin ederim evde kendi kendime kahkaha attım, Allah da seni güldürsün

vaauuvvv miska masaya vurmuş yumruğu sonundaaa. demek senin oduna arada cila gerekiyomuş, sen ciddileşince hemen pıstı kaldı. cilala parlat, cilala parlat hadi bakalım

Son düzenleme:
vaauuvvv miska masaya vurmuş yumruğu sonundaaa. demek senin oduna arada cila gerekiyomuş, sen ciddileşince hemen pıstı kaldı. cilala parlat, cilala parlat hadi bakalım

december gelse de neler oldu görse diyodum ben de inan! büyük cilalama operasyonu yarınnnn

başından beri ara ara takipteyim konuyu bazen gelip ahlak dersi vermeye çalışanları görüp sinirlenip çıkıyorum konudan.. bugün erkek arkadaşımla konuşurken bana 'aklına sok erkek eğer gerçekten seviyosa her zaman kadından daha çok sever kadının ilerde nolucak mutlu olucak mıyım gibi endişeleri olur hep ama seven erkek sevdiği kadın yanında olsun da dünya dursun umrunda olmaz' dedi...
ben de kadınların önce aşka aşık olduğunu sonrasında kendilerine o aşkı veren erkeği sevdiklerini düşünüyorum... kadın aşka aşıktır..

ahlak bekçilerine şunu diyorum beden dili diye bir şey var bilmem bu konuda herhangi bir bilginiz var mı ama seven gerçekten seven insan toplulukta her zaman ilgilendiği(hoşlandığı) kişiye dönük oturur bilerek veya bilmeyerek her zaman o kişiye temas eder, etmeye çalışır.. ki burda platonik bi durumdan değil bir ilişkiden bahsediyoruz adam miskanın üstüne atlar demiyorum ama mutlaka yakınlaşmak istemesi lazım içgüdüsel olarak.. temas lazım...

eli elime dokunmayan gözü dudaklarımda olmayan adamın vururum bi tarafına tekmeyi hiç gelemem öyle buz dağı gibi sevgi ilgi beklerim ben bi yanağımı okşasın:97: bi elimi tutsun en çok da belimi sarsın isterim bunların hiç biri de sapıklık veya azgınlık gerektiren şeyler değildir... ahlaksızlıkla alakası yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…