bu konu kaç kere karşıma çıktı yazmadım
ama dayanamıyorum
yatın kalkın halinize şükredin
ne demek sevgilim bana dokumuyor
sanki kocanız
elbette dokunmayacak
Bence sen hiç yakınlaşmak için adım atma.Önce o elini tutsun veya sarılsın.
Bir de dikkat et bakalım herkesin yanında daha mı çok temas ediyor.
Yalnızken ve arkadaşlarla beraberken farklı mı davranıyor,bunlar önemli.
Bunlar sizce neden önemli? Tahmin ettiğim şeyden dolayı mı?
ama dayanamıyorum
sanki kocanız
elbette dokunmayacak
Eğer özellikle herkesin içindeyken yakınlaşıyorsa,göstermelik yapıyordur.
Arkadaş ortamına girecekler,başka çiftler varsa,onlar el ele,sarmaş dolaş olurlar.
Bakın herşey yolunda,biz de sizin gibiyiz mesajı vermek isteyebilir.
Bunun sebebi,tahmin ettiğin şey dahil,şüphelendiğimiz herşey olabilir.
adam odun çıkmış siz hala gay muhabbetindesiniz ben de onu anlamıyorum. gayler nazik insanlar oluyo, ben böyleyim diye racon kesen adamdan gay olmaz. olsa olsa çapkın olur. benim şuanki fikrim bu adamın çapkın bişi olduğu yönünde, kardeşinin baldızı olduğu için de bu tarafı ağırdan alıyo, kışkırtma amaçlı biraz da. hadi bakalım sonunda kim haklı çıkcak merak ediyorum.
sevgilimi ilk gördüğüm zamanlar aşırı yakışıklı, popüler, kendine güvenen bir şekilde duruyordu ve elde etmek için 1 yıl uğraştım 1 yıl sonunda ilişkimiz başladı bu kezde senin gibi neden bana dokunmuyor neden öpmüyor şeklinde bende sıkıntı stres yaşadım. en sonunda ben kendim yakınlaşmaya başladım sonunda açtım çocuğu :) meğersem o kendine güvenen dediğim adam bir utangaçmış bir utangaçmış. bana eğer sen böyle rahat olmasaydın beni rahatlatmasaydın daha 3 yıl beklerdik dedi. şimdi sürekli el ele kol kola dudak dudağayız :) tamam belki ülkemizde hala bazı sınırlar var ve herkesin kendince ahlak kuralları var ama benim fikrim sevdiğin kişiyle bunları yaşamak, ona dokunmak, hissetmek vazgeçilmez bir duygu. umarım sizde yaşarsınız en kısa zamanda.
ama dayanamıyorum
sanki kocanız
elbette dokunmayacak
bır sey merak edıyorum arkadsım bu sevgılım bana dokunmuyor derken neyı kasdedıyorsun bılmıyorum ama evlenmeden bıseyler yasarsan evlendıkten sonra bu senın ıcın sorun olabılır canım
bunu anlayamadan terketcem ben sanırım
ya miska güzelim, şimdi benim kendimce yaptığım bi çıkarım var. böle etraftan göre göre de perçinledim bunu. ne dicem biliyonmu, bi adam daha ilişkinin başında her ne sebepten olursa olsun seni üzüyosa, bu işten hayır gelmiyo. bi şekilde bitiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?