Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence sen hiç yakınlaşmak için adım atma.Önce o elini tutsun veya sarılsın.
Bir de dikkat et bakalım herkesin yanında daha mı çok temas ediyor.
Yalnızken ve arkadaşlarla beraberken farklı mı davranıyor,bunlar önemli.

arkadaşım sayfalar ilerlemiş hala sizde bi tık yok mu pes diyorumm bence sen öp bakalım napacak.....

ya ben nişanlılıyken nişanlım yani şimdi eşim nişanlılık döneminde her bulduğu fırsatta maşşllah yapışmak isterdi ama ben senin sevgilini anlamadııımmm

bence sevgilinin ağzını ara bu tür ilişkilere nasıl bakıyor....bence kesinlikle konuşmalısın...konuşurken konuşurken bi bakarsın dudaklarınız birleşmiş abuuuuuu ne güzel baaaaakkk

bol öpüşmeli günler diliyorumm

bu konu kaç kere karşıma çıktı yazmadım
ama dayanamıyorum
yatın kalkın halinize şükredin
ne demek sevgilim bana dokumuyor
sanki kocanız
elbette dokunmayacak

ama dayanamıyorum
sanki kocanız
elbette dokunmayacak

mrb bende birseyler soylemek ıstedım arim hanıma katılıyorum sevgılınız sonucta kocanız degıl ne yapmasını beklıyosunuz

Bunlar sizce neden önemli? Tahmin ettiğim şeyden dolayı mı?

bır sey merak edıyorum arkadsım bu sevgılım bana dokunmuyor derken neyı kasdedıyorsun bılmıyorum ama evlenmeden bıseyler yasarsan evlendıkten sonra bu senın ıcın sorun olabılır canım

sevgilimi ilk gördüğüm zamanlar aşırı yakışıklı, popüler, kendine güvenen bir şekilde duruyordu ve elde etmek için 1 yıl uğraştım 1 yıl sonunda ilişkimiz başladı bu kezde senin gibi neden bana dokunmuyor neden öpmüyor şeklinde bende sıkıntı stres yaşadım. en sonunda ben kendim yakınlaşmaya başladım sonunda açtım çocuğu :) meğersem o kendine güvenen dediğim adam bir utangaçmış bir utangaçmış. bana eğer sen böyle rahat olmasaydın beni rahatlatmasaydın daha 3 yıl beklerdik dedi. şimdi sürekli el ele kol kola dudak dudağayız :) tamam belki ülkemizde hala bazı sınırlar var ve herkesin kendince ahlak kuralları var ama benim fikrim sevdiğin kişiyle bunları yaşamak, ona dokunmak, hissetmek vazgeçilmez bir duygu. umarım sizde yaşarsınız en kısa zamanda.

Bunlar sizce neden önemli? Tahmin ettiğim şeyden dolayı mı?

Eğer özellikle herkesin içindeyken yakınlaşıyorsa,göstermelik yapıyordur.
Arkadaş ortamına girecekler,başka çiftler varsa,onlar el ele,sarmaş dolaş olurlar.
Bakın herşey yolunda,biz de sizin gibiyiz mesajı vermek isteyebilir.
Bunun sebebi,tahmin ettiğin şey dahil,şüphelendiğimiz herşey olabilir.

hepsi boş kısa ve öz

ereksiyon problemi var. ya olmazsa diye korkuyor.sana rezil olmaktan ve onu terketmenden.

adam odun çıkmış siz hala gay muhabbetindesiniz ben de onu anlamıyorum. gayler nazik insanlar oluyo, ben böyleyim diye racon kesen adamdan gay olmaz. olsa olsa çapkın olur. benim şuanki fikrim bu adamın çapkın bişi olduğu yönünde, kardeşinin baldızı olduğu için de bu tarafı ağırdan alıyo, kışkırtma amaçlı biraz da. hadi bakalım sonunda kim haklı çıkcak merak ediyorum.

ama dayanamıyorum
sanki kocanız
elbette dokunmayacak

kırmızıyla kocaman yazdım di mi ilk mesaja?? ahlak dersi istemiyorum arim, sağol.
ahlaksız bulduğun topiğe girme okuma, geç. mecbur değilsin yorum yapmaya, kimse bu konudaki fikrinizi sormuyor. konuyu dağıtmayın, beni de germeyin!

yok kızlar, farklı değil. herkesleyken de başbaşayken de aynı.
seni uzaktan sevmeeeekkk aşkların en güzeliiiiii :))

bunu anlayamadan terketcem ben sanırım

ama işte anlattım ya, ben yakınlaşma namına bir şey yaptığımda da geriliyor, karşılık vermiyor. yok yok bi şey var benimkinde.. ya eşcinsel, ya aseksüel, ya cinsel bir problemi var, ya da psikolojik bir problemi var onu kadınlara yaklaşmaktan korkutan. ama normal değil, burası kesin.

ama dayanamıyorum
sanki kocanız
elbette dokunmayacak
bır sey merak edıyorum arkadsım bu sevgılım bana dokunmuyor derken neyı kasdedıyorsun bılmıyorum ama evlenmeden bıseyler yasarsan evlendıkten sonra bu senın ıcın sorun olabılır canım

arkadaşımız sarılmaktan duygusal yakınlıktan söz ediyor
bunun kocalıkla sevgililikle alakası yok
sevgili olan insanlar gayet de elele,sarılarak gezebilir,öpüşebilir
bunlar doğal şeyler günümüzde
lise döneminde yaşanan şeyler hatta
ki burda söz konusu olan insanlar +25 yaş...

ayrıca konuyu okuyarak yorum yazılsa daha az kırıcı olunulur diye düşünüyorum
arkadaşımız sarıldığında irkilen bir erkeği anlatmış bu konuda ve yardım istiyor akıl danışıyor
kaba dilimden ötürü üzgünüm ama 3 aydır çıkıyoruz hala üstüme atlamadı vb laflar dememiş,mevzu o değil

kimsenin avukatı değilim yanlış anlaşılmasın ama olması gereken şeyler sapıklıkmış gibi yargılanınca rahatsız oldum.

her fikrin yer aldığı bir toplumda yaşıyoruz.
biz nasıl ki sevgiliyken samimi takılmayan kişilere laf etmiyorsak,herkesin kültürü farklı diyorsak
sizler de onaylamadığınız diğer kesime saygılı bi şekilde yaklaşmalısınız.

Bence tutucu bir adam falan değil zira tutucu birisi olsaydı zaten aynı odada hatta aynı yatakta yatmazdı bir de 3 ay gerçekten çok kısa bir süre bence zamana bırak...

sessiz atın tekmesi pek olur
bnm arkadaşım svgilisiyle bir yıl hiç öpüşmedi hatta bi kere çocuk yanlışlıkla öpmüş özür dilemişti
ama şmdi tam tersi dha fazla açmıym knuyu nyse bi kere açıldımı durmayablr
şaka bi yana eleştirenler olmuş pardon ama kim sevdigini öpmek koklamak istemez .. yda erkek ister kız naz yapar azck adam istemiyo sorun var tbiki

bunu anlayamadan terketcem ben sanırım

ya miska güzelim, şimdi benim kendimce yaptığım bi çıkarım var. böle etraftan göre göre de perçinledim bunu. ne dicem biliyonmu, bi adam daha ilişkinin başında her ne sebepten olursa olsun seni üzüyosa, bu işten hayır gelmiyo. bi şekilde bitiyo.

şimdi şöle diyim ya ben evlilik öncesi yakınlaşma bilmemne fikrine karşı bi insanım aslında. senin meselen öpüşüp koklaşmak falan deil artık bence. şu duruma bak, adam gay değil ultra erkek olsa bu saatten sonra kaç yazar. sana ettiği lafa bak. ben burda okuduklarımla seni azcık tanıdıysam, sen böyle öküzötesi maço bi adamla mutlu olamazsın. aslında aklı başında hiçbi kadını mutlu edemez bu ökzüler, bakma sen kimileri mutlu rolü oynar bu tiplerle.

yani bu adam gay olmamış olsa da sizin ilişkiyi yaşama tarzlarınız çok farklı. bi şekilde zaten bitireceksin bence bu ilişkiyi sen, aynen dediğin gibi. tekrarlıcam ama hakkaten mühim bi tespittir inanın bacılar. başta üzülüyosanız getirmeyin devamını. yok yanlış anladım da bilmemne de, e sen daha işin başında töleransını düşük tutmuşsun bu işin, bulutlarda uçman gerekirken cevapsız sorularla boğşuyosun. ferit edgünün bi kitabında geçer bak bi söz: mutluluk soruların bittiği yerde başlıyor öyle mi? diye sorar adam kendi kendine. kafanı kurcalayan şeyler arttıkça mutsuzluğun da artacak. olmuyo bacım olmuyooo offf.

sana yazıyom ama bi taraftan kendime yazıyorum avutma baabında. takılma fazla uzunluğuna yani olurmu :)

haklısın december haklısın haklısın yüzbin kere haklısın!!!
iki tane uzun ilişkim oldu, ikisi de gerçekten uzun sürdü. ikisinde de ilk aylarda bir sebepten dolayı ayrılığı düşündüm ama ayrılmadım. yıllar sonra yine aynı sebepten ayrıldım! boşuna kendimi üzdüm vs vs... vel hasıl-ı kelam, tespitin önünde saygıyla eğiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…