Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Libidosu düşüktür :26:

Şaka bir yana,3 aylık bir ilişkiniz varmış.Sürekli yurtdışındaymış ve az görüşüyormuşsunuz.Yeteri kadar yakınlaşmamış olabilirsiniz.Eğer neden yapmıyor dediklerini yapsaydı,bu kez de çok erken,bana baskı yapıyor diyecektin.

Bir de arkadaşının eşinin kardeşi olması dolayısıyla tanıştırılmanız evlilik amaçlı olmuş sanırım.Baştan ciddi başlayınca,her adımını dikkatli atıyordur.Malum,evlenilecek kızlar,eğlenilecek kızlar durumu...

...Da tabii bu aynı yatak mevzusu işi bozuyor.Biraz açarsan,senin tabirinle neden "başka bir şehre gitmek durumunda kaldığınızı" ,belki daha iyi anlaşılır.Aynı otel odasında kalmış olmanız bütün ihtimalleri öldürüyor.

3 aylık ilişlki yeni diyen arkadaşlar 3 aylık ilişkinin neresi yeni? Hangi erkek 3 aylık sevgilisini öpmez ki ..
1 yıl mı bekleyecek?
Bu durumda 10. senenin sonunda çocuk yaparlar.
Tuhaf bir durum olduğu kesin ama bunun değer verip dokunmamayla alakası yok.Zamanla anlaşılır.
Gözlemlemeye devam

Üç aylık bir ilişki yeni değil. Erkekler daha ilk günden el tutmayla başlarlar bunun sınırını kadın belirler çoğu erkek için sınır yoktur. Seninle aynı yatakta yattığına göre muhafazakar biri olmaz bu ciddi bir sorun. Cinsel anlamda kendine güveni olmayabilir. Bence bir süre daha gözlemle sen ufak bir kaç adım at bakalım ne tepki verecek.

yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.

arkadasinin dugunu icin gittik baska sehre, oteli arkadasi ayarlamisti, bi gittik bize tek oda ayarlanmis. bu durumda ikimiz de ben senle ayni odada kalamam diyemeyecegimize gore, birlikte kaldik. ama tabi ki birbirimizin yaninda soyunup giyinmedik ve yatakta cok yakin olmadik, kolunu omzuma atti oyle uyuduk.

ama o gece bi istisnaydi, sonucta benim burda sorun ettigim `vay efendim gece birlikte uyuduk da neden uzerime atlamadi` degil ki! ben iliskinin icindeki genel mesafesini sorun ediyorum. bunun sebebinin bi cinsel problem ya da beni istememesi olacagindan korkuyorum cunku bu insana evlenilebilir biri gozuyle bakiyorum.

cinsel sorunlari olan ya da beni arzulamayan bi adamla evlilik yurur mu

insallah dediginiz gibi bana cok deger verdigi icin ya da terbiyeli oldugu icindir. ve umarim bi an once beni rahatlatacak bi yakinlik gosterir, cunku fena takildim bu konuya ((

bu arada sunu da ekleyim, oyle cok sik aramaz cunku gun icinde inanilmaz yogun calisiyo. ama ihmal de etmez, firsat buldukca mutlaka arar sorar, her problemimle ilgilenir ve her zaman her kosulda beni dinler.

Üzülme belkide sıkılgandır.Normal ilişkilerinde çok sosyal olup,Sevgilsinin yanında tutulan çok erkek var.Bu durum kadınlar içinde geçerli.

Çok üstüne gitmeden gözlemle bakalım.Seninle ilgileniyorsa seviyordur.

Son düzenleme:
bencede normal değil cnm valla. tmm cinsellik belki seni düşünerek yaşamak istemeyebilir ama öpüşmek çok doğal. ki birbirini seven kişiler kendini ne kadar frenlerse frenlesin öpüşür yani. onunla konuşmayı denedinmi hiç. belkide senin tepki vereceğinden çekiniyordur. zatende 3 ay daha çok yeni. ama aynı yatakta uyuyupta dokunmaması da ilginç.

3 ay çokta az değil acaba ilerde olurda ayrılırsınız diye mi acab aöpmek istemiyo samimiyet istemiyo :26: ya seni çok seviyo ya hiç birşey hissetmiyo yada...

Benim aklima iki ihtimalden baskasi gelmiyor, muhafazakar olmasini direkt cikardim. Muhafazakar adam koltukta uyurdu zannimca.

Ilk ihtimal sevgilinizin iktidar problemi olabilecegi. Evlenmeden bu yonunu gostermek istemiyor olabilir.
Eger opusme vs. diye baslasa is oraya varir ve sen istersin, o da beceremez diye korkmus olabilir.
Ikinci ihtimal ise erkeklere ilgi duyuyor olup kendine bunu itiraf edememesi olabilir. Ne hikayeler okudum evlendikten ve cocuk bile yaptiktan sonra karsi cinse ilgisini daha fazla saklayamayan adamlarla ilgili olarak.
Malesef belki karamsar bir yorum oldu benimki ama benim aklima bunlardan baska olasilik gelmiyor.

biz eşimle sevgiliyken eşimde beni 3-4 ay sonra öpmüştü...elimi tutmaya bile çekinirdi...ama ben hiç sizin düşündüğünüz şekilde neden beni öpmüyor acaba diye düşünmemiştim...çünkü bana verdiği değeri gözlerinde,konuşurken sesiniz titremesinde, heyecanında hissediyordum...beni incitmek istemediğini biliyordum... bunu hissettiriyordu bana...bence sizin sıkıntınız sizi öpmemesi değil sanıyorum bunun dışında tavırlarıyla da ilgisini belli etmiyor öylemi??...

başımızdan geçen söyle bir durum da var...

kuzenim evlendi...evlenmeden önce 1 yıl flört etmişlerdi...sonra söz nişan dönemleri de 5-6 aylarını aldı yani toplamda 1,5 yıl gibi bir süre sonra evlendiler...evlendikten 2 ay sonra boşandılar...eşinde sertleşme ve cinsel soğukluk problemi varmış...defalarca tedaviye gitmesini istemiş kuzenim fakat o halinden memnun olduğunu söylemiş sen memnun değilsen ayrıl benden demiş...olan kuzenime oldu...2 ay içinde ayrıldılar...birsürü tantana yaşandı...tedaviyi reddeden kendi olmasına rağmen hep üste çıkmaya çalıştı...ayrıldıktan sonra sormuştum ona böyle bir problemi olduğunu nasıl anlamadın bunca zaman diye...bana çok fazla yaklaşmazdı,öpmezdi dedi ama ben buna yormadım beni incitmek istemediği için evliliği beklediği için yaklaşmadığını düşünmüştüm dedi...bunu yaşayan bir öğretmen...

yani demem o kiiii...bence iki şıktan biri var bu adamda ama hangisi ??? zamanla göreceksiniz sabredin...

Son düzenleme:

alki$ alki$ alki$ !!

Sen onu yanağından öpüyor, sarılıyormuşsun. Bunları yaptıktan sonra, halen sana karşı böyle soğuk durması ilginç. Hele aynı yatağı paylaşıp, sana nerdeyse hiç dokunmaması. Yani bu cinsellik açısından da değil, seni gögsüne alıp yatırması, sımsıkı sarılması felan gerekirdi, diye düşünüyorum. Bu kişinin muhafazakar olduğunu düşünmüyorum, aklıma iki seçenek geliyor? ya cinsel sorunları var, yada seni cinsel olarak arzulamıyor, onda istek uyandırmıyorsun:26:

1. si arkadaşı otel odasını ayarlıyor ve tek oda iki kişilik
ben olsam orda bi kavga koparırdım senin arkadşın niye böyle bişey yaptı diye.

ve 2. si denemek için olabilir bakalım aynı odada kalmayı kabul etçekmi diye seni denemiş olabilir çünkü erkeklerin geneli ilk zamanlarda böyle deneme yoluna girerler sen kabul edincede aklına soru işaretleri düşmüş olabilir..

Son düzenleme:
ben ona guvendigim icin ayni yatakta yattim, bu konuyu bu kadar buyutup bana kendimi kotu hissettirmeyin.

beni denedigini sanmiyorum, oyle bir adam degil.

su iktidarsizlikla ilgili yorum bence de dogru olabilir. benim biraz daha ileri gitmek isteyecegimi, onun da bu durumunun ortaya cikacagini ihtimalini goze alamayip bastan hic yaklasmiyo olabilir. evlenmeden bunu goremem ve evlendikten sonra da her sey icin cok gec olur...

hemcinslerine ilgi duyuyo olmasi ihtimali icin de sadece Allaaahhhh korusunnnnn diyebiliyorum 59:

Bencede bu durumda muhafazakarlik söz konusu bile olamaz.

sevinmen lazım güvenilir bi adamla berabersin işte negüzel senden faydalansa dahamı hoşuna giderdi canım elini tutuyo sarılıyo seviyo hissediyorum diyosun daha ne istiyosunki sen rahatsız olma korkma diye yaklaşmamıştır merak etme.

ask sadece arzulamakmi,sevmek öpmekmi illaki dokunmakmi illaki....ozaman platonik ask yasayanlar gercekden sevmiyorlarmi,ne garip.ne güzel iste demmeki sen özelsin onun icin ondan sana öpmek icin bekliyordur,belki seni eglenecek kiz degilde evlenecek kiz olarak görüyor....31 yasinda diyorsun illaki iliskileri olmusdurki senlede baslamaya cesaret ettine göre.ayni yatakda yatmisiniz ,dönüp öpseydi ileriye gitmeyecegi ne maglum,ondan sonrada 3 aylik iliskiye bayagi bayagi bir yol gitmis olcaktiniz....benim bildigim erkek öpmek isterdi kiz daha erken diye cekilirdi ,bu tam tam tersi:26:

ilk 3 ayda ayni yatakta yatip neden bana dokunmuyor bi rahatsizligimi var diye dusunen bir arkadas yasanabileceklerden sonra da senin bahsettin sekilde konular acmazdi heralde.
simdi bazi seyler yazicam eminim bazi arkadaslar ustume atliycak hemen.
oncelikle sunu soyliyeyim cinselligi tabu olarak gormeyenlerdenim.
ama ilk 3 ayda da bana yakinlasmamasini sorgulamam.
daha da hosuma gider.
bir suru konu aciliyor burda bekaret ve evlilik oncesi hamilelik gibi.
nisanlisindan hamile kalanlara,uzun sureli birlikteliklerde iliskiye girip dert yananlara agzimiza geleni sayarken.
simdi bu konuda taktikler vermeler,sen niye yaklasmadin,ya da uzulme belki bi sorunu vardir gibi yorumlar niye?
eger bu arkadas ileride diger konulara benzer konu acsa eminiz yine tasa tutariz.
ben bu farkliligi bi turlu cozemiyorum!

Modern bir çağda yaşıyoruz..bazı şeylerin erkek ve kadın arasında konuşulması gerekir..
Az evvel bir arkadaşın yazdığı gibi kuzeni evlenmiş 2ay sonra ayrılmış..cinsel soğukluktan dolayı..üstelik 1,5 yıl flört etmişler..zamanında konuşulsaydı,bazı şüpheler dile getirilseydi kanımca zarar gören bir taraf olmazdı...
Sizin için henüz erken..ama ilişkiniz devam ederse ve durum değişmezse bence ileride bu konuyu konuşun derim..(herhangi bir olasılığa karşı..)

ama benim fikrim hiçbir sorunu olmadığı yönünde...
Yengesinin en yakın arkadaşı olmanızdan dolayı bu şekilde uzak kalıyor olabilir...yanlış anlaşılmak istemiyordur..ve eğer size değer vermeseydi size saygısı olmasaydı bunu mutlaka anlardınız....ve dudağınızdan çoktan öpülmüştü bile

Bu ne güvendir yahu daha 3 aydır tanıyorsun adamı
Bazen biz eşlerimizi yıllar yılı tanımıyoruz
Allahtan seni denememiş ,deneseydi eğer sanırım bi daha görüşmezdi o zaman
Aynı odada kalmayı kabul ettiğin için
İktidarsızmış ne bilim neymiş bunlara da çok takılı kalma şimdilik
Erkeklerin belki de kafaya takması gereken bu durumu sen takıyorsun
Öpmüyormuş yaklaşmıyormuş... valla ilginç doğrusu
Öpse bu seferde sapık ilan edersiniz
Herşey zamanında güzel,ben asla yobaz bi insan değilim
Herkes evlenmeden önce üstü kapalı şeyler yaşar
ama tutupta ilk 3 ayın derdine çoğumuz düşmemişizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…