Şimdi sizi öpmemesini yobazlık olarak mı görüyorsunuz ? Pes doğrusu ..
Çok yeni ilişkiniz, daha bu kadar yeniyken sizi öpmek istesydi bence o zaman sorun olurdu ..
3 aylık bir ilişkide aynı otel odasında aynı yatakta uyumanızın yanlışlığını tartışmak bile istemiyorum..
Dua edin öpmeye kalkışmamış, yoksa burada yüzlerce açılan , konulardan birini sizde açıp dert yanardınız.
Aşkı başka konularla ölçün.. Size verdiği değerle, gözleriniz bakışıyla, bir konu konuştuğunuzda dinleme biçimiyle, size sıcak davranmasıyla v.s ; bu ölçülmeye bile değmez konuyla aşkınızı kefenlemeyin.
Sen onu yanağından öpüyor, sarılıyormuşsun. Bunları yaptıktan sonra, halen sana karşı böyle soğuk durması ilginç. Hele aynı yatağı paylaşıp, sana nerdeyse hiç dokunmaması. Yani bu cinsellik açısından da değil, seni gögsüne alıp yatırması, sımsıkı sarılması felan gerekirdi, diye düşünüyorum. Bu kişinin muhafazakar olduğunu düşünmüyorum, aklıma iki seçenek geliyor? ya cinsel sorunları var, yada seni cinsel olarak arzulamıyor, onda istek uyandırmıyorsun:26:
Şimdi sizi öpmemesini yobazlık olarak mı görüyorsunuz ? Pes doğrusu ..
Çok yeni ilişkiniz, daha bu kadar yeniyken sizi öpmek istesydi bence o zaman sorun olurdu ..
3 aylık bir ilişkide aynı otel odasında aynı yatakta uyumanızın yanlışlığını tartışmak bile istemiyorum..
Dua edin öpmeye kalkışmamış, yoksa burada yüzlerce açılan , konulardan birini sizde açıp dert yanardınız.
Aşkı başka konularla ölçün.. Size verdiği değerle, gözleriniz bakışıyla, bir konu konuştuğunuzda dinleme biçimiyle, size sıcak davranmasıyla v.s ; bu ölçülmeye bile değmez konuyla aşkınızı kefenlemeyin.
ben ona guvendigim icin ayni yatakta yattim, bu konuyu bu kadar buyutup bana kendimi kotu hissettirmeyin.
beni denedigini sanmiyorum, oyle bir adam degil.
su iktidarsizlikla ilgili yorum bence de dogru olabilir. benim biraz daha ileri gitmek isteyecegimi, onun da bu durumunun ortaya cikacagini ihtimalini goze alamayip bastan hic yaklasmiyo olabilir. evlenmeden bunu goremem ve evlendikten sonra da her sey icin cok gec olur...
hemcinslerine ilgi duyuyo olmasi ihtimali icin de sadece Allaaahhhh korusunnnnn diyebiliyorum59:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?