şanslımısın desem ki ne desem benimkinin hem boyuna hem enine
yorumunuz icin tesekkur ederim.
birincisi, ben ne kendimin, ne sevgilimin ne de baska bir insanin kimligini ifsa etmiyorum, yani bu konu Turkiye`de yasayan milyonlarca kadin ve erkek icinde kimin basina gelmis kimse bilmiyor. Bu da onun karakterine ya da ozel hayatina saldiri/saygisizlik sayilmaz bence cunku onu kisesel olarak rencide edecek bir sey yok ortada, kim oldugu bilinmiyor cunku, bu konuda hassasiyet gosterecegimi tahmin etmeniz gerekirdi, yazdiklarimi okuduysaniz ve az cok nasil bir insan oldugumu anladiysaniz.
ikincisi, iliskin daha cok yeni, bu kadarlik iliskide zaten bu kadari olur, sen ne istiyorsun tarzi yorumlari ozur dileyerek kabul etmiyorum. Siz iliskilerinizde sekizinci ayda ileri gidiyosaniz, ben de mi sekizinci ayda ileri gitmek zorundayim? Iliskimi hayatimin neresinde konumlandirdigim ve neyi dogru/zamaninda buldugum beni ilgilendirir, zaten konu icinde de defalarca dile getirdim, kimseye dusuncem dogru mu, ben ahlakli miyim sizce diye sormadim, sadece beni rahatsiz eden bu durumun sebebi ne olabilir diye sordum, bunun disinda yorum istemedigimi de uzerine bastira bastira belirttim.
bu vesileyle, iliskimin akis hizi ve benim "ahlaksizligim" uzerine yazan ve yazacak olan bayanlara tekrar sesleniyorum: Lutfen yapmayin!
Adamda bir sorun olmadigini dusunuyorsaniz, bence bir sorunu yok, seni seviyor deger veriyor vs vs deyip gecin lutfen, ben kendimi savunmaya calismak istemyorum ve konumun dagilmasini da...
Anlayisiniz icin tesekkur ederim.
Elbette ki niyetim ahlak dersş vermek falan degil... Ben sadece endişe edilecek bir sey olmadıgını düşündügümü söyledim... ilişkinin akış hızı evet size yavas geliyor olabilir fakat sevgiliniz icin aksi olabilir... bunu anlatmaya calıştım ve ilişki iki kişilik yasandıgına göre karsı tarafı yavas diye gadırgamamak gerekir diye dusunuyorum ben.. bundan dolayı da 4 aylık ilişkide bu kadar tuaf bir durum varmıs gibi yorumlar yapılması bana ilginç geldi dedim...
Evet sevgilinizin ismini cismini vermemişsiniz fakat sonucta o sizin sevgiliniz ve cinsel sorunları oldugundan emin olmaya gerek yok bence boyle bir suphe bile sevginizi zedeler diye dusunuyorum... Bu benim fikrim ve madem boyle bir konu açılmış herkes kendi dusuncelerini söylemekte özgürdür. Eleştrilere acık olmak gerekir... Ama asla derdim kimseye Ahlak dersi vermek degildir bu tur dersler verenlere de en basta ben sinir olurum... Acaleci oldugunuzu dusundugum ve bosuna endise oldugunu dusundugum evet gercektir... bunun ahlak dersiyle de en ufak bir alakası yok... ben ilişkiler konusunda her anlamda acale edilmemesi gerektigini dusunuyorum o kadar...
sadece cevap vermem gerektigini dusundugum icin yazıyorum yoksa madem eleştrilere acık degilsiniz... bundan sonra da yorum yazacak degilim...bana sadece adam seni seviyor deyin gecin madem adamda sorun yok demişsiniz bu da ilginç bir bakış acısı... elestri bile yapıcak olsak yapıcı olmak zorunda gibi anlaşılıyorumarım en kısa zamanda sevgilinizle istediginiz mutluluga erisirsiniz... saygılarımla
allah yardımcın olsun bacım
Miska son durum ne hala aynı mı arkadaş yoksa biraz tutku sahibi olabildi mi?
almor canimcim, su an yurtdisinda. ama tuhaf bir sekilde cok sık arayip soruyor, mesaj atiyor falan, sasirtti beni, normalde yanimdayken bile bu kadar aramaz da... :)
bu arada sevincimi sizinle paylasmak istiyorum: onun yengesi benim de en yakin arkadasim olan sevgili dostum hamileteyze oluyorumm :)))
editorler bana konuyu dagittin diye kizmasin, o yuzden fazla da uzatamiyorum :) hemen kendi konumuza donuyorum :)
haftasonu bir aksilik cikmazsa bir grup arkadasimla ailemin yasadigi sehire gidiyoruz gezmeye, yurtdisi gezisi erken biterse o da gelecek. ve annemle tanisacak mecburen :))
almor canimcim, su an yurtdisinda. ama tuhaf bir sekilde cok sık arayip soruyor, mesaj atiyor falan, sasirtti beni, normalde yanimdayken bile bu kadar aramaz da... :)
bu arada sevincimi sizinle paylasmak istiyorum: onun yengesi benim de en yakin arkadasim olan sevgili dostum hamileteyze oluyorumm :)))
editorler bana konuyu dagittin diye kizmasin, o yuzden fazla da uzatamiyorum :) hemen kendi konumuza donuyorum :)
haftasonu bir aksilik cikmazsa bir grup arkadasimla ailemin yasadigi sehire gidiyoruz gezmeye, yurtdisi gezisi erken biterse o da gelecek. ve annemle tanisacak mecburen :))
miskacım şu sevgiline bir isim uydursan yazılarda onu kullansak nasıl olur.sevgilin diyoruz adam diyoruz,gizemli diyoruz:) O da yetişir umarım haftasonuna ve çok güzel geçer.iyi eğlenceler canım
valla bende adam o vs dememek için bay gizemli dedim miskacım:)
hahaha, tamam, gizemli olsun o zaman adi :))))
çok sıradan yaa gizemli :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?