Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elbette ki niyetim ahlak dersş vermek falan degil... Ben sadece endişe edilecek bir sey olmadıgını düşündügümü söyledim... ilişkinin akış hızı evet size yavas geliyor olabilir fakat sevgiliniz icin aksi olabilir... bunu anlatmaya calıştım ve ilişki iki kişilik yasandıgına göre karsı tarafı yavas diye gadırgamamak gerekir diye dusunuyorum ben.. bundan dolayı da 4 aylık ilişkide bu kadar tuaf bir durum varmıs gibi yorumlar yapılması bana ilginç geldi dedim...

Evet sevgilinizin ismini cismini vermemişsiniz fakat sonucta o sizin sevgiliniz ve cinsel sorunları oldugundan emin olmaya gerek yok bence boyle bir suphe bile sevginizi zedeler diye dusunuyorum... Bu benim fikrim ve madem boyle bir konu açılmış herkes kendi dusuncelerini söylemekte özgürdür. Eleştrilere acık olmak gerekir... Ama asla derdim kimseye Ahlak dersi vermek degildir bu tur dersler verenlere de en basta ben sinir olurum... Acaleci oldugunuzu dusundugum ve bosuna endise oldugunu dusundugum evet gercektir... bunun ahlak dersiyle de en ufak bir alakası yok... ben ilişkiler konusunda her anlamda acale edilmemesi gerektigini dusunuyorum o kadar...

sadece cevap vermem gerektigini dusundugum icin yazıyorum yoksa madem eleştrilere acık degilsiniz... bundan sonra da yorum yazacak degilim...bana sadece adam seni seviyor deyin gecin madem adamda sorun yok demişsiniz bu da ilginç bir bakış acısı... elestri bile yapıcak olsak yapıcı olmak zorunda gibi anlaşılıyor umarım en kısa zamanda sevgilinizle istediginiz mutluluga erisirsiniz... saygılarımla

kirici olmak degildi niyetim, normalde cevap verip konuyu uzatmaktan kaciniyorum ama nazik uslubunuzdan dolayi sizi cevapsiz birakmak istemedim.

elestirilere acik olmadigimi dusunurken, benim bu konu 122 sayfaya ulasirkenki surecte ne kadar gereksiz ve kucultucu yorumla mucadele ettigimi hesaba katmanizi rica ediyorum.

evet, bu konuda elestirilere kapaliyim. buraya bir konu actim ve insanlar istedigi yorumu yapacak haklisiniz, ama benim konumun icerigi ile ilgili yorum yapmakta ozgurler. benim konumun iceriginde de benim iliski yasayis tarzim veya hizim yok, problem ettigim bir meselenin sebebinin ne olabilecegini soruyorum. "sen bunu neden problem ediyorsun ki, gerek yok" diye dusunuyor olabilir cogu insan, ama ben de bitkin dustum bunlara cevap vermekten.

bu arada mesajinizdan alinti yaparak yazdigim icin, yazdigim her seyi uzerinize alinmamanizi rica ediyorum, bu yanlis anlasilmayi onlemek icin "bu vesileyle genel bir yorum" yaptigimi belirtmistim ama yine de size boyle dusundurmekten kurtaramamisim.

iyi dilekleriniz ve vaktiniz icin tesekkur ederim, size de saygilar.

Miska son durum ne hala aynı mı arkadaş yoksa biraz tutku sahibi olabildi mi?

almor canimcim, su an yurtdisinda. ama tuhaf bir sekilde cok sık arayip soruyor, mesaj atiyor falan, sasirtti beni, normalde yanimdayken bile bu kadar aramaz da... :)

bu arada sevincimi sizinle paylasmak istiyorum: onun yengesi benim de en yakin arkadasim olan sevgili dostum hamile teyze oluyorumm :)))

editorler bana konuyu dagittin diye kizmasin, o yuzden fazla da uzatamiyorum :) hemen kendi konumuza donuyorum :)

haftasonu bir aksilik cikmazsa bir grup arkadasimla ailemin yasadigi sehire gidiyoruz gezmeye, yurtdisi gezisi erken biterse o da gelecek. ve annemle tanisacak mecburen :))

çok sevindim senin ve arkadaşın adına miska
hadi bakalım inşallah gezisi erken biterde annenle tanıştırma imkanın olur
birde annenin yorumlarını okumuş oluruz

canım insanlar ne meraklı ahlak polisliğine, bence ders verenlere kulağını tıka.. burda hepimiz rumuzla giriyouz kimliklerimiz belli değil, bu yüzden samimi bir şekilde problemlerimizi paylaşabiliryoruz.. seninle yüzyüze gelsek belki bu konuyu konuşamayız..
sevgilinin durumu bir çok erkeğe göre farklılık gösteriyor, bana sorarsan aklıma gelen ilk şey, seni korkutmamak incitmemek için bekliyor olabilir.. sana saygısından dolayı bunu yapıyor olabilir, sende biraz zaman bırak ve gelişmeleri bizimle paylaş..
öpüyorummm

çok sevindim

bu gezi sanada iyi gelir sanırım kafan dağılır biraz bay gizemlide yetişir ve ailenle tanışır inşallah bakarsın bu onada iyi gelir yıkıverir tabularını:) konunun en başından beri takipçisi olarak ve istediğini,derdini gayet acık bir şekilde anlattığına inanarak iyi haberlerini bekliyorum

miskacım şu sevgiline bir isim uydursan yazılarda onu kullansak nasıl olur.sevgilin diyoruz adam diyoruz,gizemli diyoruz:) O da yetişir umarım haftasonuna ve çok güzel geçer.iyi eğlenceler canım

evet ya ne desen acep sen bu adama

miskacım şu sevgiline bir isim uydursan yazılarda onu kullansak nasıl olur.sevgilin diyoruz adam diyoruz,gizemli diyoruz:) O da yetişir umarım haftasonuna ve çok güzel geçer.iyi eğlenceler canım

ahahaha ne deyim sekerim adama :)) (bak yine adam:))

bence adı bay tık yok olsun :):) neyse canım konunu dağıtmayayım...bu arada var mı bir gelişme.. konunu merakla ve zevkle takip ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…