sevgilim bana kanka muhabbeti yapıyorsun diyor

siyahanemon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
58
0
86
40
Adana
Erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz.Bu yüzden ancak telefonla görüşebiliyoruz.Yaklaşık 3 aydır telefonla görüşüyoruz ve bana bunu söylüyor.Ya neler konuşulur sevgiliyle böyle uzaktan işikisini yürütenler yada yanınında olanlar ben mi bilmiyorum ya bana hep havadan sudan konuşuyorsun diyor.ya ne konuşim ne diyim ne diyeceğimi şaşırdım artık hiç konuşmuyorum ne olur yardım edin

sen havadan sudan konusurken, o sana atomdan, gezengenlerden, evrenin mucizelerinden mi bahsediyor, hey allahim...
cani sIkILmis onun, söyle canin sIKIntisi giderecek baska bir seyler bulsun...

Son düzenleme:
ay ben de anlamıyorum ki ne konuşalım o zaman diyorum 1 şey de demiyor.evet aslında bir boşluk var aramızda bende fark ettim ama böyle elle tutulur şu diyebileceğim 1 şey de değil.Evlilik ile de ilgili konuşuyoruz.günlük olan biten falan başka ne var ya benim bilmediğim 1 şey mi

surekli romantik muhabbetlere girmek istiyor olabilir.
veya ne bileyim.. simdi yanimda olsaydin sana soyle bi sarilirdim vs gibi hayal gucunuzu kullanarak biraz fantazi bilmem ne hahaha

Canım benim 1buçuk senelik sevgilim malatyadaydı. Gerçi hala orda Neyse bence biraz geleceğe yönelik konuşun aç bakalım gelecekle ilgili konularda tepkisi ne olacak. Eğer sıkılgan tavır gösteriyosa senle daha farklı muhabbetler yapmak istiyo olabilir. Erkek ya beklenir :44: Ha yok eğer dediklerine yorum yapıyor ve konuşmaya iştahlı oluyorsa o ve ona benzer konularda devam et derim

Bu konuda da konuştuk.Biz seninle nelerden konuşuyoruz ki dedi evlenelim falan olduk dedi.Ondan da memnun değil.günlük olaylardan konuşmak istemiyor,evlilik hakkında konuşmak istemiyor,şikayetlerimi dinlemek istemiyor,kendi sıkıntılarından bahsetmek istemiyor.Başka ne var konuşulacak?Bana soğuk davranıyorsun diyor.Normal bir arkadaşınla konuşuyor gibi konuşuyorsun içinden geldiği gibi konuşmuyorsun diyor.Sende konuşmuyorsun diyince kızıyor.

Hayatım belki acı gelebilir ama böyle bir erkek için zor biri diyesim var ama diyemiyorum. ßak yanlış anlama ama bence onun sana bunu söylerkenki düşüncesi cinsellik olabilir açık konuşmak gerekirse yani. Ailevi konuda konuşmuyor, evlilikle ilgili konuşmuyor, normal hayattan konuşmuyor, senin sorunlarını dinlemiyor eee geriye ne kalıyo ?

benim de aklıma o geliyor.Ama bu kadar mesafeden 1şey yapamıcam bu konuda.

Ama bencede yapma zaten yani seni dinlemeyen evlilikten bile konuşmaktan sıkılan uzak duran bi insanla nekadar şey paylaşabilirsin ki

Bence sadece monotonluktan sıkılmış ve bunu açıkca belli etmiş. Böyle söylemeside bence güzel, uzaklaşmasındansa şikayetini dile getirmesi ilişkiniz açısından iyi..

Belki çok cansız konuşuyorsunuzdur.. Ayrıca konuşacak konu aramakta can sıkar.. Biraz hareket istiyor belliki, illa cinselliği düşündüğü gelmesin aklınıza.

ßence ne istiyosun de otur konuş onla üzülüyorsan ve bırakmak istemiyorsan önce konuşmayı dene ayrılmayı daha sonra yine çözülmezse yaparsın. ama mesela bana hep kanka muhabbeti yapıyosun diyosun nasıl konuşmak istiyosun cidden cevap verirmisin yada iletişim kopukluğumuzmu var seninle anlaşamıyomuyuz filan diyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…