Yok artik :) gaz vermeyin arkadaşlar. Bi derdim var kısmına taşımayın beni :) :)Bi daha selam vermem ben olsam
Var bunda bisey diyon :)
Sen bilirsin artık , ben kendi fikrimi söyledimYok artik :) gaz vermeyin arkadaşlar. Bi derdim var kısmına taşımayın beni :) :)
Yaz a görelim o zaman beni. Diyet basari öyküleri kısmına yazmayı düşünüyorum. Ama boyumu seviyorumOlabilir
Ama genelde erkekler uzun boylu ve sıkı vücutlu olanlara taş kaya gibi şeyler der bilemedim
Gıcık biraz ondan.At duydum tas duydum Kaya duymadim..
Saka yapmistir..
Okuyomu simdi mesajlari..Gıcık biraz ondan.
Yaz a görelim o zaman beni. Diyet basari öyküleri kısmına yazmayı düşünüyorum. Ama boyumu seviyorum
Boyun iyi zaten acık kilon fazla verdimi olursun taşşşş gibiYaz a görelim o zaman beni. Diyet basari öyküleri kısmına yazmayı düşünüyorum. Ama boyumu seviyorum
Sen kaçsınBende o civardayım
Ama bana kısa geliyorum ya
Genlerim beni boy konusunda unutmuş napalım
Hayır ben ona okuyacam :)Okuyomu simdi mesajlari..
Hay ağzın bal yesin. :)Boyun iyi zaten acık kilon fazla verdimi olursun taşşşş gibi
Sen kaçsın
Allah seni ya :) boşver topuklu sağolsun :)Bi 160 - 162 arasında bişeyler çıkıyor
Sanırım zaman zaman suya çekiyorum
Allah seni ya :) boşver topuklu sağolsun :)
Peki senin kilo kaç?Göçmenim kız kardeşim 15 yaşında 165 demek ki bu kız uzucak ben ablayım ya
Benden uzun velet
Peki senin kilo kaç?
Darısı başıma
Darısı başıma
Ama ben kemikli insanim. Omzum falan geniş. O yüzden 50 olamam ama 55 57 falan olurum inşallahİnşALLAH :)
Seneye istediğin kiloya ulaşıp korursun inşALLAH :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?