sevgilim bana köpek diyor

Diyorki ilkokulda erkekler sevdigi kizlarin sacini cekip kotu davranirmis. Bende cok sevdigimden yapiyorum.isteyerek yaptigim bisey degil. Zaten sinirlensem kopek deme desem hemen ozur diler..
Bahane bahane,küçük yaşta oğlanlar saç çeker evet ama bu kazık kadar herif olmuş erkekler büyüyünce sevdiği kadının saçını çekmez,hakaret etmez yine de sen bilirsin tatlım sonuçta ben sadece söyleyen biriyim sana bunu.

Sen gercekten bunun sakalsma oldugunu dusunuyosan ki ben oyle dusunmuyorum. Cok buyuk kavga cikarmak yerine kirildigini guzel bi dille anlat. Onun bu davranisinin seni uzdugunu belirt. Çocuğun ismine gelince bu konuda ne denir bilmem ama bence ikinizin ortak karari olmali. Bunada evlendikten sonra dusunuruz o zamana kadar dusunceleride degisebilir

Sadece bu konuda degil bir cok konuda cocuk gibi zaten.. hic olgun degil

Yeni nesil seviyeli ve düzeyli ilişki replikleri bunlar demek ki
Bizim zamanımızda sevgilimiz bizi böyle sevse ayrılma sebebiydi.
Bizim zamanımız dedim, yaşlanmışım yahu, annem gibi konuşmaya başladım

Genç arkadasım sevgilinizin size öyle hitap etmesinden hoşlanmıyorsanız hoşlanmıyorum söyleme deyin, şaka yapıyor diye düşünüyorsanızda kafanızda büyütüp kendinize dert etmeyin, sonuçta sizde ona bazı kelimeler söylüyormuşsunuz, ya ikinizde güzel hitap edeceksiniz veya ikinizde birbirinizin söylediği sözlere kırılmayacaksınız, sizin ilişkinizde iletişim yönteminiz bu demek ki.

Siz neden bu çocukla ilişkinizi hala sürdürüyorsunuz?
Hoşunuza gitmiyorsa - ki kimin hoşuna gider - resti çekeceksiniz. İşine geliyorsa düzeltir kendini, sözlerini, gelmiyorsa da kendi bilir. Bunu göze almanız lazım. Bu iş şakayı, takılmayı çoktan aşmış bence

Daha once ayrilmayi denedim ama cok seviyorum duzelt dersem duzeltir ama simdiye kadar bir cok seyini degistirdim.. bir gun icinden bu hayvan geri cikarsa napicam bilmiyorum..

ya bende bazen ona derim mal falan diye ama ciddi degiliz yani
Bunu gördükten sonra, önceki mesajımı geri alıyorum.
Karşılıklı hakaretler havada uçuşuyor, tuhaf. Şaka olsa olmasa kaç yazar.
Ben beraber olduğum kişiye mal diyeceğim - şaka yollu da olsa- o bana köpek diyecek, sonra hiç bir şey olmamış gibi sürdüreceğiz ilişkimizi! Mümkünatı yok!!! En büyük kavgamızda bile ağzımızdan tek hakaret çıkmamıştır bunca yılda. Çok sinirlenirsek bağırır çağırırız ama asla hakaret etmeyiz. Bu yüzden, üzgünüm ama aklım almıyor bu tarz söylemleri.
Yaşlarınız da çok küçük değilmiş ki..
Bana kalırsa ikiniz de üslubunuzu düzeltmezseniz, ilişkiniz ilerledikçe bu hakaretler tartışmalar ve kavgalar esnasında ciddi ciddi kullanılacak ve çok daha fazla can yakacak.

Daha once ayrilmayi denedim ama cok seviyorum duzelt dersem duzeltir ama simdiye kadar bir cok seyini degistirdim.. bir gun icinden bu hayvan geri cikarsa napicam bilmiyorum..
Gerçekten değiştirip değiştirmediğinizi zaman gösterir ama, anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla, bence çıkacaktır.
Ayrıca daha birkaç ayda bu kadar seviyorum denmesini de ben çok anlayamıyorum... Biraz geri çekseniz kendinizi belki çok sevmediğinizi, sadece biraz kendinizi kaptırdığınızı, çok hoşlandığınızı anlayacaksınız bence. Sevgi başka bir şey. Bence şaka yollu da olsa insan sevdiğine böyle hakaret edemez gibi geliyor bana.

Son düzenleme:

ya öyle ciddi bi sekilde soylemiyoruz ki. Komik bir sey yapiyor "of mal ya ahahshd" diyorum yani aliskanlik bu. Daha birbirimize kufur etmedik ama bazen boyle oluyor. Ve iliskimizi onaylayali bir kac ay oldu onun disinda uzun zamandir tanisip&flortlesiyoruz

Ne diyeyim.. O zaman devam edin aynen. Ama onun köpek demesine de bir şey diyemezsiniz bu koşullarda

zaten sadece benim kopegim var o da sensin dese guler gecerdim konu cok uzadi ve hep yazarken gulucuk koyar bu sefer koymadi o yuzden canimi sikti benimde :/
İşte bunu kastediyorum ben de...
Şaka yollu da olsa bunların önünü açmak ilişkinin selameti için hiç iyi değil.
Ya bu şakaları yapmayacağınıza dair karşılıklı bir karar alacaksınız, ya da bu konuların zaman zaman çirkinleşmesini normal karşılayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…