- 26 Mayıs 2016
- 1.733
- 2.967
- 48
- Konu Sahibi baharguzeli
-
Bahane bahane,küçük yaşta oğlanlar saç çeker evet ama bu kazık kadar herif olmuş erkekler büyüyünce sevdiği kadının saçını çekmez,hakaret etmez yine de sen bilirsin tatlım sonuçta ben sadece söyleyen biriyim sana bunu.Diyorki ilkokulda erkekler sevdigi kizlarin sacini cekip kotu davranirmis. Bende cok sevdigimden yapiyorum.isteyerek yaptigim bisey degil. Zaten sinirlensem kopek deme desem hemen ozur diler..
birkaç ayda nasıl birbirnizi çok seviyorsunuz anlamadım..
kendinize de bu şekilde muamele edilmesine izin vermeyin..
çocuk daha gelişmemiş belliki ..
Bahane bahane,küçük yaşta oğlanlar saç çeker evet ama bu kazık kadar herif olmuş erkekler büyüyünce sevdiği kadının saçını çekmez,hakaret etmez yine de sen bilirsin tatlım sonuçta ben sadece söyleyen biriyim sana bunu.
keske bunu deseydim.''evet köpeğim, çünkü insan olsaydım senle anlaşamazdım aynı dili konuşmak aynı cinsten olmak önemli'' de.
Bakıcılık yapmaktan vazgeçmeni öneriyorum o zaman.Sadece bu konuda degil bir cok konuda cocuk gibi zaten.. hic olgun degil
birkaç ayda nasıl birbirnizi çok seviyorsunuz anlamadım..
kendinize de bu şekilde muamele edilmesine izin vermeyin..
çocuk daha gelişmemiş belliki ..
Siz neden bu çocukla ilişkinizi hala sürdürüyorsunuz?
Hoşunuza gitmiyorsa - ki kimin hoşuna gider - resti çekeceksiniz. İşine geliyorsa düzeltir kendini, sözlerini, gelmiyorsa da kendi bilir. Bunu göze almanız lazım. Bu iş şakayı, takılmayı çoktan aşmış bence
Bunu gördükten sonra, önceki mesajımı geri alıyorum.ya bende bazen ona derim mal falan diye ama ciddi degiliz yani
Gerçekten değiştirip değiştirmediğinizi zaman gösterir ama, anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla, bence çıkacaktır.Daha once ayrilmayi denedim ama cok seviyorumduzelt dersem duzeltir ama simdiye kadar bir cok seyini degistirdim.. bir gun icinden bu hayvan geri cikarsa napicam bilmiyorum..
Gerçekten değiştirip değiştirmediğinizi zaman gösterir ama, anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla, bence çıkacaktır.
Ayrıca daha birkaç ayda bu kadar seviyorum denmesini de ben çok anlayamıyorum... Biraz geri çekseniz kendinizi belki çok sevmediğinizi, sadece biraz kendinizi kaptırdığınızı, çok hoşlandığınızı anlayacaksınız bence. Sevgi başka bir şey. Bence şaka yollu da olsa insan sevdiğine böyle hakaret edemez gibi geliyor bana.
Ne diyeyim.. O zaman devam edin aynen. Ama onun köpek demesine de bir şey diyemezsiniz bu koşullardaya öyle ciddi bi sekilde soylemiyoruz ki. Komik bir sey yapiyor "of mal ya ahahshd" diyorum yani aliskanlik bu. Daha birbirimize kufur etmedik ama bazen boyle oluyor. Ve iliskimizi onaylayali bir kac ay oldu onun disinda uzun zamandir tanisip&flortlesiyoruz
Ne diyeyim.. O zaman devam edin aynen. Ama onun köpek demesine de bir şey diyemezsiniz bu koşullarda
İşte bunu kastediyorum ben de...zaten sadece benim kopegim var o da sensindese guler gecerdim konu cok uzadi ve hep yazarken gulucuk koyar bu sefer koymadi o yuzden canimi sikti benimde :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?