- 26 Temmuz 2016
- 338
- 228
- 103
- Konu Sahibi baharguzeli
-
İşte bunu kastediyorum ben de...
Şaka yollu da olsa bunların önünü açmak ilişkinin selameti için hiç iyi değil.
Ya bu şakaları yapmayacağınıza dair karşılıklı bir karar alacaksınız, ya da bu konuların zaman zaman çirkinleşmesini normal karşılayacaksınız
Ay bi dizi izliyo. Tutturmus sacimi omuzlarima kadar uzatip sakal birakicam diye. Ordaki çin mi mogol mu prensesinin ismiymis. Ogluna da kubilay ya da cengiz koyacakmis..
Hemen bırakMerhaba kizlar baslik biraz komik oldu biliyorum.. yillardir bu forumdayim ama yeni uye olup ilk defa konu yazmak nasip oldu..
benim bir kac aydir bir iliskim var ve birbirimuzi cok seviyoruz. Ama surekli kavga ediyoruz her gun.. yurtdisinda yasayip okudugu icin gorusemiyoruz bu yuzden barismamiz da zor oluyor.. bu sefer de konu isimdi. Cocugunun ismini kokochin koymak istiyormus.. (prenses ismiymis)
Bende kopek ismi gibi dedim ciddiye alip benim bi tane kopegim var o da sensin diyor.. bana kopek diyip facebookta adimi kopek olarak kaydetmis. Benim gibi birinin kopegi oldugun icin sanslisin diyor.. ama saka yapar gibi degil yani ben hic eglenmedim surekli boule seyler diyor ama zaten daha dun cok siddetli tartistigimiz icin bisey diyemiyorum.. ne cevap vermeliyim cok mu abartiyorum¿¿ bana surekli kopek hayvan der bi kere aşkım sevgilim canim vb. dedigini hatirlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?