sevgilim bana köpek diyor

Cok tesekkur ederim yanitin icin sanirim sakalari yapmamasini isteyecegim

Bu kadar kavga ediyorsanız hangi arada ve neden aşkım, canım desin ki? Dese dese hayvan, köpek gibi laflar diyecek tabii ki. Ben şaşırmadım.

sana kopek diyen iki kollu ve iki bacakli bir yaratiga hala ''sevgilim'' diye baslik aciyorsun ...? sana hayatinda ne gibi bir sey sunuyorda ondan hala ayrilamiyorsun ??

Ya eksicilerin dalga için açtığı salak bir konu , ya da gerçekse 10 lu yaşlarda iki çocuk sevgilinin ! en kibar ifadeyle normal olmayan muhabbeti

Tovbeler olsun su kisacik omrumde bunlaridami duyacaktim afedersinizde resmen size hayvansiniz diyor seviyosan katlanicaksin mecbur ilerde daha neler der Allah bilir. Bence bu hakaret yani saka bile olsa kaldiramam

SAna köpek diyen bir insana yapacağın tek şey, direk bir ısırık almak olacaktır. Ver ağzının payını gönder

Hemen bırak

Yeni neslin lügatı hep böyle. Çok argo konuşuyorlar.Birbirlerine saygıları yok. Benim yeğenim de sevgilisiyle ilgili konuşurken köpek, mal falan diyor. Ben de diyorum ki siz ruh hastası olmalısınız hepiniz, gidin bi tedavi olun. İnsan yeni çıkmaya başladığı birine aşkım der, canım der, hayatım falan der. Köpek ne be?

Buraya konu acip, ne yapatim diye soruyorsan, yakinda msjlarini " hav hav hav " diye yazarsin sen !
Guzel kardesim, kac yasindasin sen, bir silkelen, kendine gel yahu ! Herkes hak ettigi hayati yasatir kendine. Sen bunu mu hak ediyorsun ??

Ne yazıkki sevgilinizin zeka yaşıyla biyolojik yaşı uyumlu değil. Mental gelişimi biraz geride kalmış. O yaşta halen dizilerden rol model edildiğine göre. Işiniz zor.

Kokochin nedir allasen bir de? Aklıma ilk gelen Kapuçin maymunu oldu.

Yazık adama üzüldüm ya.
Bööyle denişik tuhaf dünyasıyla yaşayıp gidicek.
Farklı olucam diye insanlıktan biraz taşmış arkadaş.
Valla üzüldüm

ablacım 17 yaşındasın. aç bi test çöz kitap oku bisiklet filan sür. uğraştığın şeye bak ya. uzak mesafe bi de. allah bilir internetten tanışmışsındır.

Yurtdışındaki adamla sevgili olmak nedir ya? Bulunduğun şehirde erkek mi yok? Ayrıca sana köpek diyo? Dehle gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…