- 18 Nisan 2013
- 387
- 301
- 103
- Konu Sahibi baharguzeli
-
Kiz guzelde bence adam resmen dalga geçiyor.Eki Görüntüle 1862865 Buymuş Kokachin. Prenses derken dizi karakteri bir prensesmiş. Konuya da güldüm istemsizce. Ne bileyim neresinden tutarsan tut elinde kalıyor çünkü, hangi birine yorum yapayım bilemedim. Benim gibi birinin köpeği olduğun için çok şanslısın cümlesini okurken nedense koptum. Biz bazen sevgilimle amaçsızca saçmalıyoruz anlamsız cümleler falan kuruyoruz. Onları hatırlattı belki de ondan güldüm bilmiyorum.
PiremmsessmissssKokochin???
HOŞŞŞŞTTT de gitsin manyak mı neMerhaba kizlar baslik biraz komik oldu biliyorum.. yillardir bu forumdayim ama yeni uye olup ilk defa konu yazmak nasip oldu..
benim bir kac aydir bir iliskim var ve birbirimuzi cok seviyoruz. Ama surekli kavga ediyoruz her gun.. yurtdisinda yasayip okudugu icin gorusemiyoruz bu yuzden barismamiz da zor oluyor.. bu sefer de konu isimdi. Cocugunun ismini kokochin koymak istiyormus.. (prenses ismiymis)
Bende kopek ismi gibi dedim ciddiye alip benim bi tane kopegim var o da sensin diyor.. bana kopek diyip facebookta adimi kopek olarak kaydetmis. Benim gibi birinin kopegi oldugun icin sanslisin diyor.. ama saka yapar gibi degil yani ben hic eglenmedim surekli boule seyler diyor ama zaten daha dun cok siddetli tartistigimiz icin bisey diyemiyorum.. ne cevap vermeliyim cok mu abartiyorum¿¿ bana surekli kopek hayvan der bi kere aşkım sevgilim canim vb. dedigini hatirlamiyorum
ablacım 17 yaşındasın. aç bi test çöz kitap oku bisiklet filan sür. uğraştığın şeye bak ya. uzak mesafe bi de. allah bilir internetten tanışmışsındır.
Ne kadar da fake bir konu.
bu ne yaMerhaba kizlar baslik biraz komik oldu biliyorum.. yillardir bu forumdayim ama yeni uye olup ilk defa konu yazmak nasip oldu..
benim bir kac aydir bir iliskim var ve birbirimuzi cok seviyoruz. Ama surekli kavga ediyoruz her gun.. yurtdisinda yasayip okudugu icin gorusemiyoruz bu yuzden barismamiz da zor oluyor.. bu sefer de konu isimdi. Cocugunun ismini kokochin koymak istiyormus.. (prenses ismiymis)
Bende kopek ismi gibi dedim ciddiye alip benim bi tane kopegim var o da sensin diyor.. bana kopek diyip facebookta adimi kopek olarak kaydetmis. Benim gibi birinin kopegi oldugun icin sanslisin diyor.. ama saka yapar gibi degil yani ben hic eglenmedim surekli boule seyler diyor ama zaten daha dun cok siddetli tartistigimiz icin bisey diyemiyorum.. ne cevap vermeliyim cok mu abartiyorum¿¿ bana surekli kopek hayvan der bi kere aşkım sevgilim canim vb. dedigini hatirlamiyorum
aah ne güzel. bende umarım öyle biriyle karşılaşırım bir gün.
yeni nesil bırakın aşk şiirlerini, kitap bile okumuyor.
Sevgilin Efendi- Köle ilişkisi yaşamak istiyor, köpek demesi bu yüzden. Suyuna git düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?