Ayrilmadan yonelmis hatta. Simdi de napacam diyor e zaten kendine yon vermissin canim tam gaz devamCanım kusura bakma da madem seviyordun ayrılınca başkalarına yönelmeyecektin. Güveni kırılmış.
Hem birini sevip hem nasıl başkalarıyla konuşuyorlar gerçekten anlamış değilimMadem seviyorau
Ayrilmadan yonelmis hatta. Simdi de napacam diyor e zaten kendine yon vermissin canim tam gaz devam
Farkli heyecan pesindeler galiba :)Hem birini sevip hem nasıl başkalarıyla konuşuyorlar gerçekten anlamış değilim
İnstadan yeni birini bulabilirsin.Yaklaşık iki yıl önce wp grubunda tanıştık zamanla ondan hoslandim ve ona söyledim o da boş olmadığını söyledi bir defa reelde buluştuk .Son bir aydır benimle konuşmuyor arıyorum ya kapatıyor ya da başka bahane buluyor usteletince aramasan arama senin kaprislerini crkemem diyor .Bunların sebebi ise ayrılık döneminde instagramdan bi başkasıyla konuşmam sen sadakataizsin diyor ama o da başka kızlara baktı eminim konuştu da ben ona ispat edemedim konuyu da buyutmezdim.Büyük ihtimalle beni bırakacak çünkü hiç aramıyor sormuyor ben arayinca zorla konuşup kapatıyor canım çok yanıyor beni ayakta tutan onun sevgisi idi şimdi ben ne yapacagim
Yaşamak için ona ihtiyacın yok o senin aşın ekmeğin suyun değil. Bu kadar saygısız bir insanla zaten ömür geçmez.Yaklaşık iki yıl önce wp grubunda tanıştık zamanla ondan hoslandim ve ona söyledim o da boş olmadığını söyledi bir defa reelde buluştuk .Son bir aydır benimle konuşmuyor arıyorum ya kapatıyor ya da başka bahane buluyor usteletince aramasan arama senin kaprislerini crkemem diyor .Bunların sebebi ise ayrılık döneminde instagramdan bi başkasıyla konuşmam sen sadakataizsin diyor ama o da başka kızlara baktı eminim konuştu da ben ona ispat edemedim konuyu da buyutmezdim.Büyük ihtimalle beni bırakacak çünkü hiç aramıyor sormuyor ben arayinca zorla konuşup kapatıyor canım çok yanıyor beni ayakta tutan onun sevgisi idi şimdi ben ne yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?