Evet ilk sevgilim oldu benim daha önce yasitlarim tarafından hep dışlandığı m için erkeklerle hiç konuşamaz kendimi ezik hissederdim sanki bundan başka kimse ile de olamayicam gibi geliyorSizi ayakta tutan onun sevgisi mi ? Neden bu psikolojiye sokuyorsunuz kendinizi ? Yasiniz kucuk sanirim..gecer gecer..simdi hayatinizin aşkı saniyorsunuz..
KabulleneceksinYaklaşık iki yıl önce wp grubunda tanıştık zamanla ondan hoslandim ve ona söyledim o da boş olmadığını söyledi bir defa reelde buluştuk .Son bir aydır benimle konuşmuyor arıyorum ya kapatıyor ya da başka bahane buluyor usteletince aramasan arama senin kaprislerini crkemem diyor .Bunların sebebi ise ayrılık döneminde instagramdan bi başkasıyla konuşmam sen sadakataizsin diyor ama o da başka kızlara baktı eminim konuştu da ben ona ispat edemedim konuyu da buyutmezdim.Büyük ihtimalle beni bırakacak çünkü hiç aramıyor sormuyor ben arayinca zorla konuşup kapatıyor canım çok yanıyor beni ayakta tutan onun sevgisi idi şimdi ben ne yapacagim
Kaç yasindasin ?? Sen şimdi ilgilenmiyor diye istiyorsun. Eğer isteseydin gerçekten aşık olsaydın başkalarına bakmazdin[/QUOTE21 yaşıma girmeme günler kaldı o dönem kesin ayrilmistik bana asla birlikte olamayız demişti instadan da bizim komşu köyden yakışıklı mühendis istek attı mesaj attı annem de konuş dedi konuştum keşke konuamasaydim ama o an çok kotuydum
Yaklaşık iki yıl önce tanıştık bu yaz sevgili olduk bir kac ay geçti beni görmeye geldi sadece bi kez bulustuk evet ilişki hep uzaktan yürütülüyordu evet beni istemiyor da ben onsuzluga dayanamıyorum üniversiteüniversiteyi de bıraktım tekrar hazırlanıyorum evdeyim canım daha da sıkılıyorBu adam ne zaman sevgilin oldu. Ne zaman ayrildiniz?! Iliskinizin cogunu sosyal medyadan mi yürütüyorsunuz artik? Ben anlamiyorum,bu nasil sevgi? Dogru dürüst iliskiler kurun. Bu adamda sizi istemiyor. Kabullenmen lazim
Malzeme bu diyeceksinEvet zaten bana hep çok esmersin ben beyaz seviyorum ten açıcı kullan diyordu ya da sismansin vs
97 liyim 21 yaşındayım evet hayattan bi şey görmedim de çok doğru dediniz soğuk mu davranıyor güle güle demek gerekiyor kaçan kovalanir ben çok usteledim onu şimdi soruyorum seviyor musun buna bile cevap vermiyor da onsuzlyk bana ağır geliyor çok alismistim97 liysen 16 yasindasin
Bu hayattan ne gordunki beni ayakta tutan onun sevgisi diyorsun
Sosyalde tanistigin biriyle ne paylastinki cok asiksin
Gidenlere bu kadar bel baglamayin
Seviyorsada kiymetsiz oluyorsunuz
Sogukmu duruyor hadi gule gule diyeceksin
Afedersin geriye dogru hesaplamisim ben97 liyim 21 yaşındayım evet hayattan bi şey görmedim de çok doğru dediniz soğuk mu davranıyor güle güle demek gerekiyor kaçan kovalanir ben çok usteledim onu şimdi soruyorum seviyor musun buna bile cevap vermiyor da onsuzlyk bana ağır geliyor çok alismistim
Kesin olarak ayrilmistik bana artık imkansız diyordu komşu köyden okumuş yakışıklı mühendis istek atti mesaj attı annem de konuş dedi konuştum anlık gafletle hatta yarıda kestim konuşmayı o da okudu ama bana ben kabullenemiyorum yarıda kestifin konusmadin anlamına gelmez diyorMadem seviyorau
Ayrilmadan yonelmis hatta. Simdi de napacam diyor e zaten kendine yon vermissin canim tam gaz devam
97 liyim 21 yaşındayım evet hayattan bi şey görmedim de çok doğru dediniz soğuk mu davranıyor güle güle demek gerekiyor kaçan kovalanir ben çok usteledim onu şimdi soruyorum seviyor musun buna bile cevap vermiyor da onsuzlyk bana ağır geliyor çok alismistim
Dedim zaten ben evlilik düşünmüyorum diyordu bana özel biliyorum o esmer sevmiyor beni de pek beğenmedi zatenMalzeme bu diyeceksin
Michael jackson sandi heralde
Evet bende iyle düşünüyorum zaten beni sevmediğini biliyorum ilişki hep uzaktan yurutuldu haliyle beni gormedi benim başta profil fotom yoktu sonraları aşırı güzel olan bi arkadaşımla foto koydum o arkadaşımı ben sanmıştı benden foto felan da istemiyordu ben dış görünüşe önem vermem seni karakterinle sevdim diyordu sonra iste yanlış kisiyi ben sandığını anladım sevgili olunca oldu bu duzelttim ben buyum dedim hep bana o arkadaşın çok güzel diyor hayal kırıklığına uğradığını da anladım geçen gün ona söyledim sen beni değil onu begendin beni sevmiyorsun dedim ben bunu kanıtlamak için ugrasamam dediTüm yazdiklarina bakarsak seni sevmiyor kusura bakma. Seven biri ten rengine kadar seni degistirmek istemez. Ayrica o kremler cok zararli
Benim hiç arkadaşım yok sadece 1 tane var o da gitti buradan o benim herşeyim oldu yanlizligimi paylaştım onunlaHerşeyi geçtim bir kez görüşüp nasıl bu kadar aşık oldunuz?
Benim hiç arkadaşım yok sadece 1 tane var o da gitti buradan o benim herşeyim oldu yanlizligimi paylaştım onunla
Iste canim eger gercekten adami sevsen artik kim yakisikli kim degil seni ilgilendirmez. Ne yani o da guzel kizlarla konusssa sen hoş gorecek misin?Kesin olarak ayrilmistik bana artık imkansız diyordu komşu köyden okumuş yakışıklı mühendis istek atti mesaj attı annem de konuş dedi konuştum anlık gafletle hatta yarıda kestim konuşmayı o da okudu ama bana ben kabullenemiyorum yarıda kestifin konusmadin anlamına gelmez diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?