Sevgilim bana özentisin dedi 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende ölenin arkasından yapılanları anlamıyorum, canım dedem seni çok seviyorum Allah rahmet eylesin gibi. Sanki öteki tarafta sosyal medya var, dedesi görüp okuyacak. Çok samimiyetsiz, duygu sömürüsünden başka bişey değil.

Şöyle ki kahve elittir çay diyıl
Kahve paylaşırsan havalı ve popüler olma yolunda adım atmış olursun
Instagramda kahve çaydan veya diğer içeceklerden kat kat daha popülerdir
Konu sahibi kahve demleme teknikleri hakkında filan bir paylaşım yapıyorsa sözlerimi geri alayım ama

Kıyafet kısmını ben de anlamıyorum ama gördüğüm arkadaşlarımdan hep şu anlamı çıkardım
Bakın bunları aldım bunlar benim tarzım bakın ne güzel kombinledim
Benim içimden hep bi bize ne? Sorusu çıkıyor kombin resmi görünce

farkında değilsiniz ama ben sinirimi bozduğu için gelmişim danışmışım gelip de dikkate alıp almadığımı sorsun diye değil demek ki dikkate almıyorum ki soruyorum.

E belki fark etmeden alıyorsunuz dikkate? Kötü bir şey de değil etkilenmek eğer saçma sapan hesapların saçma postları değilse mevzu. Ne bu sinir?

aslında birbirimizden bağımsız aynı içerikli yorum yapmışız

demek ki herkes bu kahvelerden, o atarlı giderli garip sözlerden şikayetçi

ama kimse yakınlarına bunu söylemiyor zira konu sahibinin sevgilisi söylemiş ve bu konu sahibini çok rahatsız etmiş

buradan okuyan bu tarz paylaşımlar yapan arkadaşlar serzenişleri bir değerlendirsin derim

Herkes sosyal medyasını istediği gibi kullanır diye düşünüyorum. Ben de sürekli hayatını paylaşmayı tercih eden biri değilim ama paylaşandan da banane. Sevgiliniz de sevmiyor demek ki sizin paylaştıklarınız gözüne batmış. Hayatımda olan insan beni irrite eden bir şey yapsa ben de uyarırım ya da rahatsızlığımı dile getiririm sanırım. Bir de hangi ölçüde paylaşım yaptığınıza da bağlı yani sürekli giydiğini, içtiği kahveyi paylaşan ve normal sayıda takipçisi olan insanlar bana da garip geliyor. Ama işte dediğim gibi herkesin kendi hesabı ne denebilir ki.

Onlar çalışıp üretmeyen bütün gün Seda Sayan izleyen yüs küloluk kadınlar bacım onlara özenme

İskandinav ne zaman moda olacak acaba? Merakla bekliyorum , az gözümüzün retinası dinlensin.

Sosyal medya benim işime yarıyor şahsen özellikle çocuktan sonra.
Etkinlik, kitap, alınabilecek ucuz kıyafet, değişik oyuncaklar, gidilebilecek yerler, çocuk için yapılan yaratıcı yemekler, enteresan malzeme değerlendirme çalışmaları derken gezinirken bir şeyler öğreniyorum. Kimi zaman sürekli kahve-kitap paylaşan arkadaşımdan kimi zaman sürekli yediğini paylaşandan kimi zaman da habire gezenden görüp not ediyorum. Bu bakımdan şikayetçi değilim ama ben paylaşım yapmıyorum

Ne paylaştınız da böyle dedi ?

Sosyal medya =özentilik ayol oyuzden yapiyorlarya chalenge midir nedir ee yok tt yok ptt sacma sapan ayy iyiki kullanmiyorum tik tok Facebook instagram kusasim geliyor bunlardan

Yüs kilo ahaha iyiymiş
Bazı siteler bunları toplayıp haber yapıyor. Böyle şeyler akim olup gidiyor. Bir de şey var: Hayal ettiğiniz hayatı yaşıyorum:))) saçmalığı. Kem gözümü degdirecegimden de korkmuyor bunlar:)) ben öyle haberler görürsem arada açıp bakıyorum değişik oluyor

Ben tamamiyla neler yaptığınıza dair boş paylasimlari anlamsız bulurum. Bence de ozentiliktir. Keşke herkes faydalı paylaşımlar yapsa

Sosyal medya =özentilik ayol oyuzden yapiyorlarya chalenge midir nedir ee yok tt yok ptt sacma sapan ayy iyiki kullanmiyorum tik tok Facebook instagram kusasim geliyor bunlardan
Doğru kullanılırsa instagram o kadar lüzumsuz değil aslında... Bir kaç arkadaş daha özellikle asla kullanmadıklarını belirtmiş, belki bir fikir olur diye yazayım dedim.

Mesela ben ağırlıklı olarak günlük hayatta aktif pek kullanmadığım yabancı dildeki hesapları takip ediyorum. Çok faydalı oluyor, 5-10 dk lık paylaşımlar, hem fazla vaktimi almıyor hem de dilimi canlı tutuyor.

Onun harici gezibloggerlerı var, süper fikirler ediniyorum. Sağlık ve spor için de çok beğendiğim bir kaç hesap var aynı şekilde.

Ama evet, keşfetteki videolara takılıp kalanlar hiç anlamadan saatlerini çürütür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…