- 9 Kasım 2020
- 225
- 228
- 33
- Konu Sahibi esmerkadin
-
Yanlışın var onlar bana özeniyor der geçerim.. Paylaşmaya değer gördüğünüz beğendiğiniz şeyleri eleştirmek kimsenin haddi değil beğenmiyorsa takip etmeyebilirHanımlar sevgilim instagram hikayelerimin özentice olduğunu söyledi.
Fenomen kadınları biliyorsunuz onlara özeniyormuşum...Resmen özentisin dedi
Çok sinirlerim bozuldu çok da kalbimi kırdı böyle demesi ne diyeceğimi bilmiyorum
Derken? Özentilik yaptığımı düşünmüyorum hemcinsinize karşı ne bu nefret ne bu öfke ???fazla mı dikkate almaya başladınız acaba o hesapları yada dikkate alıp yapmaya..
Asıl sinirimi bozan da kadının kadına düşman olması....
İyi ki bir laf duymuşsunuzAsıl sinirimi bozan da kadının kadına düşman olması....
Derken? Özentilik yaptığımı düşünmüyorum hemcinsinize karşı ne bu nefret ne bu öfke ???
farkında değilsiniz ama ben sinirimi bozduğu için gelmişim danışmışım gelip de dikkate alıp almadığımı sorsun diye değil demek ki dikkate almıyorum ki soruyorum.İyi ki bir laf duymuşsunuzaldığı cevap işine gelmeyen yazıyor bunu.
Sevgiliniz hakli olabilir belkide etkisinde kalıyorsunuz yok hayır kalmadığınizi düşünüyorsanız çokta dert edilecek birşey yok, sevgili hemcinsim.
Ama işte konuya sadece sizin istediğiniz cevaplar gelmeyebilir değil mi?farkında değilsiniz ama ben sinirimi bozduğu için gelmişim danışmışım gelip de dikkate alıp almadığımı sorsun diye değil demek ki dikkate almıyorum ki soruyorum.
Yaf ne alaka? Kadın seni yerin dibine mi soktu ne yaptı düşman belledin hemenAsıl sinirimi bozan da kadının kadına düşman olması....
Kimin haklı olduğunu anlamaya çalışıyoruz diyelim.farkında değilsiniz ama ben sinirimi bozduğu için gelmişim danışmışım gelip de dikkate alıp almadığımı sorsun diye değil demek ki dikkate almıyorum ki soruyorum.
Muayyen gününüzdesiniz herhalde. Gelene geçene çatıyorsunuz. Bir sakin olun. İçeriğin ne olduğunu bilmeden kimse size burada haklı ya da haksızsınız diyemez, yorum yapamaz.farkında değilsiniz ama ben sinirimi bozduğu için gelmişim danışmışım gelip de dikkate alıp almadığımı sorsun diye değil demek ki dikkate almıyorum ki soruyorum.
sinirliyim alınganlık yaptım :/Ama işte konuya sadece sizin istediğiniz cevaplar gelmeyenilir değil mi?
Düzgünce sorulan bir soruyu kadın düşmanlığına getirmeniz irrite edici fazlasıyla. Neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?