Sevgilim bana özentisin dedi 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cevremdeki herkes neden sosyal medyaya resim atmiyorsun diye beni elestiriyor.yahu size ne beni gercek hayatta goren goruyoe zaten illaki oraya atmanin amaci ne?ben mi cok yanlis dusunuyorum yoksa onlar ki bilemedim.tatil resmi falan olur degisik bisey olur whatsappta paylasirim ama instaya atmayi kesinlikle sevmiyorum.

İskandinav ne zaman moda olacak acaba? Merakla bekliyorum , az gözümüzün retinası dinlensin.

aaa avangart varken gold detaylar varken herkes evini kucuk bir saray yavrusuna cevirmek isterken iskandinavda neymis hic o moda olur mu? instagram prenseslerine yakısır mi?

ne paylaştığını bilmeden nasıl yorum yapalım ?

Ayrıca instagram hesaplarını fazla ciddiye alıp resmen orada paylaşmak için bir şey yapanlar biraz özenti gibi oluyor söz meclisten dışarı

Yahu bir tanidigim yeni aldigi camasir makinasini video yapip yeni arkadaşım die paylasti ve ben buna sahit oldum saka gibi

Ben insatadan murat avci takip ediordum adam ne kadar instagram özürlüsü varsa bulup yayinliyordu o an anladimki instagram da diger sosyal medyalarda bazilari yuzunden hatta bir cogu yuzunden amacindan cikti resmen rezillik

tabiki hepten oyle değildir buna katılıyorum. mesela ben facebooku mesleğimle ilgili bir grup icin kullanıyorum cok fazla meslek hayatimda faydasını gordum. instagramda muhakkak öyledir ama etrafımızdakilerin çoğu bu sekilde kullanınca ister istemez boyle özenti manzaralar çıkıyor.

Bi de ölüm döşeğinde, hasta yatağında dedesiyle nenesiyle foto çekinip sosyal medyada paylaşanlar var. Adam orda ölüyo sen neyin peşindesin diyesim geliyo

Orasi oyle genelde sma hastalarini takip ediyorum .ama artık insalar onuda kullanır oldu bir kadin cocugum hasta diyip topladigi paralarla enayiler diye muzik açıp oynuyor birde paralari uzerine savuruyordu yani dicek soz bulamıyorum hersey koca bir yalan aslinda

Sosyal medyada bence de çok fazla özentilik var. Sıfır vasıfsız insanlar değer görüyor. Toplumda her şeyin kalitesi bozulmaya başladı. Eskiden ne güzel kaliteli şarkıcılarımız vardı. Şimdi abuk subuk tipler sosyal medyayı doldurdu. İçerik olarak bomboş hepsi.

sosyal medya 101 lazim sana

yukarida yazdiklarina bir yandan katilsam da bir yandan katilamadim.

2-3 arkadasimi sirf bu normal fotolari sebebiyle takip ediyorum ben ornegin, kiz kahve paylasiyor ama altina destan dizmis, okumasi keyifli. Bir baskasi o kahvenin hos bir o kadar da kaliteli bir fotosunu cekmis, tablosunu alip eve assam asarim, o kadar guzel. Ne bileyim illa cok cok orjinal bir haber verilmesine gerek yok bence, komik olabilir, kaliteli bir foto olabilir, o gunun anlam ve onemine parmak basabilir, bence yeterli.

Bi de ölüm döşeğinde, hasta yatağında dedesiyle nenesiyle foto çekinip sosyal medyada paylaşanlar var. Adam orda ölüyo sen neyin peşindesin diyesim geliyo
Birde ölmüş insana hitaben şiir söz yazanlar yahu ne amac ne okuyacakmi merhum öbür taraftan Allahım teknoloji gelistikce zeka geriledi ..Ben konu sahibine birsey diyemem aslinda insan instada goruyor vayy anasini sunlara bak paraxa para demiyorlar bak bak nerelere gitmisler diye bir seytan dürtüyor ama iste farkina varabilmek önemli zehirler yoksa ayol bir kiz annesini merdivenlerden assagiya iteklemisti istedigi ayakkabiyi alamamis diye popüler kültürün zehirledikleri iste zavalli kadin ayaginin uzerine dusmustu biz zamaninda annemiz yorulmasin die pazardan eve kadar torbalari taşırdik birde su nesile bak 13 yasindaki kiz özeniyor okadar cok makyaj yapiyorki 25 yasindaki kadina dönusuyor biz o yaslarda sokakta saklambaç oynardik

Evet bunlar trajikgillerden,aşmış bunlar artık
Yada mezar başında dua ederken!!???
Bunalr hem ünlü hem paparazzi görevlerini ayni anda icra eden emektar hastalarımız

Beni instagram da en çok rahatsız eden şeyler;
1- Müzikli hikaye atmaları
2- Birine laf sokarak hikaye atmaları (Derdin kiminleyse git ona bağır kardeşim bizim suçumuz ne )
3- Doğum gününde kim onu etiketlediyse onunda kendi hikayesinde paylaşması,
4- En iyi koca, en iyi evlat, en iyi anne baba neyse işte onda olduğunu iddia etmeleri
5- Çocuğunun çok zeki olduğunu 6 aylıkken ingiliççe konuşmaya başladığını iddia edenler
Ay uzar gider bu liste

Herif küfü ediyor alkisliyorlar cinsel tercihi hic önemli degil aslinda ama artık bunlar para kazqnmak icin bu yola giriyorlar oysaki zeki müren gibi bir yildiz gecti bu dünyadan bize sahane eserler birakti cok cokta seviliyor yillar gecmesine ragmen cok da güzel bir ornek

instagramım yok da geçen birisi bir fotoğraf ile watsapp durum yapmış

İşte vefat etti içerikli

Fotoda üç kişi var biri yaşlı biri paylaşımı yapanın yengesi

Dedesi covid 19 idi o öldü sandık meğerse ölen annesinin amcasının oğluymuş

Yani paylaşım duymayanlar duysun için yapılıyorsa olumlu da bir de gidene mesaj gibi yazılınca hoş olmuyor sağlığında ilgilenmediği kişiye vefatında paylaşım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…