Sevgilim bana özentisin dedi 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
farkında değilsiniz ama ben sinirimi bozduğu için gelmişim danışmışım gelip de dikkate alıp almadığımı sorsun diye değil demek ki dikkate almıyorum ki soruyorum.
biz nereden bilelim ki belki de özentisiniz. Özenti olan özentiyim der mi ki ? Story paylaşımlarınızı bilmiyoruz, kadın neden kadının düşmanı sizi kıskanmış mı olduk şimdi ? bu yorumdan sonra bende sizin hayal dünyasında yaşadığınızı düşünmeye başladım.

Hanımlar sevgilim instagram hikayelerimin özentice olduğunu söyledi.
Fenomen kadınları biliyorsunuz onlara özeniyormuşum...Resmen özentisin dedi
Çok sinirlerim bozuldu çok da kalbimi kırdı böyle demesi ne diyeceğimi bilmiyorum 🙄

artık herkes özenti, sana mahsus bir şey değil, herkeste aynı pozlar aynı postlar, aynı fotoğraf altı yazılar...
takma kafana.

Derken? Özentilik yaptığımı düşünmüyorum
yapıyorsunuz demedim . Yani ne oldu da yada ne olmuş olabilir de öyle dedi.
mesela bende takip ederim biri bir şey önerir dikkate alırım sipariş geçer alırım yaparım mesela . bazen kendi kendme amma abarttın sehid diyorum frenliyorum kendimi.. o bakımdan söyledim.

Ben de orda kendilerini obez veya şeker hastası yapmak için sanırım kocislerinin aldığı abur cuburlari paylasanlara özeniyorum. Niye benim önüme abur cuburlari yığıp da bir abur cubur dağı yapmayan yok diye... Böyle paylaşım görmüyorum tabii bu paylaşımları toplayıp haber yapan bir yerde gördüm. Amanın didim bu ne didim. Siz neler paylaşıyorsunuz mesela?

Ben de orda kendilerini obez veya şeker hastası yapmak için sanırım kocislerinin aldığı abur cuburlari paylasanlara özeniyorum. Niye benim önüme abur cuburlari yığıp da bir abur cubur dağı yapmayan yok diye... Böyle paylaşım görmüyorum tabii bu paylaşımları toplayıp haber yapan bir yerde gördüm. Amanın didim bu ne didim. Siz neler paylaşıyorsunuz mesela?
Kahve,söz,giyim vs.. normal şeyler

Çok sinirlerim bozuldu çok da kalbimi kırdı böyle demesi ne diyeceğimi bilmiyorum 🙄
hiç ünlü takip etmiyorum sahte hayatlar,siz acaba onların yaptıklarını mı yapmaya başladınız

Benim instagramim yok da fikir yürütüyorum. Kahve paylaşımlarına fenomenlerinkine benzer şeyler mı yazdığınizi düşünüyor acaba?ya da giyim kısmında. Bunu düşünmesi için de fenomen takip etmesi gerek belli bir sayıda bilemedim şimdi.

instagram kullanmıyorun ama şunu farkettim instagrama düşkün olan çoğu kisi birbirinin kopyası olmaya başlıyor.

Mesela bir tanığım yeni evli instagram düşkünüydü. kocası bile yemeği önce instagramda görüyorum sonra benim önume geliyor diyordu.

her tasındıgı evde bir duvarı muhakkat siyah beyaz düz cizgili duvar kağıdıyla kaplıyor siyah beyaz damalı kırlentlerle dolduruyordu.

sonra bu tanıdığımdan bağımsız başka bir yeni evlenen akrabam da siyah beyaz cizgili duvar kağidı yapınca evine bende jeton düştü çünkü o da instagram düşkünüydü.

Megersem instagtam fenomenlerinde evlerinin bir duvarı siyah beyaz zebra cizgili duvar kağitları damalı kırlentler oluyormuş. ayrica gold rengi aksesuarlar.

Birbirini hiç tanımayan tek özellilleri instagrama aşırı düşkün olan insanlarin paylaşinları, evleri, pısirdigi yemekleri koydukları tabaklar aynı olmaya başlıyor.

instagramın yok nereden biliyorsun derseniz instagram storysinin fotosunu cekip whatsapp duruma koyuyorlar oradan biliyorum.

Ve bana sorarsanız evet özentiler. insanın kendi zevki olmalı sırf instagramdaki evler öyle diye evimin duvarlarinı siyah beyaz zebra yapmak evi siyah ve golda boğmak bana özenti geliyor.

Benim instagramim yok da fikir yürütüyorum. Kahve paylaşımlarına fenomenlerinkine benzer şeyler mı yazdığınizi düşünüyor acaba?ya da giyim kısmında. Bunu düşünmesi için de fenomen takip etmesi gerek belli bir sayıda bilemedim şimdi.
Kahve, tatlı, kitap, gözlük, manzara ... 🤭🤭🤭

instagram paylaşımlarınızı bilmiyoruz ama bana çoğu yapay geliyor

hatta kendi çevremdeki bir çok kişiye bol bol gülüyorum

örneğin karı kocadan biri paylaşım yapıyor mesela bir fotoğraf öbürü bunu övüyor vs o kadar yapay ki

yani öveceksen yüz yüze iken öv, hatta geçen sene çekilmiş o foto, muhtemelen birlikte değerlendirmiş, şu güzel demişsiniz sonra o instagrama atınca altında bir sürü olumlamaya ne gerek var, yani eşi o yorumu yapmasa belki yabancı birileri de yapacak

normal demek dahi aslında bir nebze herkes yapıyor ben de yapayım içerir

kahve mesela neden paylaşılır ki

yani kahve deyince gözümün önüne gelen bir fincan Türk kahvesi bunun fotosu, twitter da vs de paylaşılıyor ya günaydın ya da mutlu hafta sonları taglerinde

bunun paylaşılacak ne özelliği var, değişik bir yerde olursun, yahut yıllardır görmediğin biriyle olursun o kahve anlam kazanır da her Allah'ın günü evinde içilen kahveyi paylaşmak özentilik demeyelim de sıradanlık getirir diyelim

klişe sözleri mi paylaşıyorsunuz yoksa laf sokmalı mı onu bilemeyiz ama o da bende git yüzüne söyle biz neden kafa yoruyoruz bu atarı gideri kime hissi oluşturur, belki sevgilin üstüne alınıyordur

giyim paylaşımı nasıl olur onu bilemedim

aştı bu konu beni galiba

Sizi ve paylaşımlarınızı bilmiyorum ama bence çok da kızmayın bu duruma.. Ben sosyal medya paylaşımlarını zaten hep birbirinin özentisi hatta zaman zaman aynısı bulurum.. Farklı birşeyler paylaşan çok az insan var.. Bu da böyle süregelmiş birşey herkes yapıyor bunu bence size özgü değil.. Ama tabi direk yüzünüze de neden dedi erkek arkadaşınız onu anlayamadım onun sorunu ne acaba.. Kendisi çok fark katarak mı kullanıyormuş bu sosyal medyaları?? Bir sormak lazım..

Ben evlendigim zaman pembik gelinler modaydı herkes pembe krem döşuyoyordu salonunu evimde pembe bir sey yok çok sükür.

Simdi de millet siyah ve gold döşüyor. simdi o pembik gelinler mobilyalarını atıp siyah ve golda cevirmistir çoktan.

Ayrıca aşiri bir tüketim çılgınlığı oluyor. fenomenlerin amacıda bu zaten tükettirmek en gereksiz şeye bile ihtiyaç duydurmak.

Buradaki ablalarımdan linç yemeyeceksem gerçekten instagrama her girdiğimde üzerime kahve storysi fırlatılmasından bıktım 😟

Yani insanların içtiği kahveyi her seferinde çekip atmasının mantığını anlamıyorum bir bana mı tuhaf geliyor bu durum? Bir de çevrelerinden biriyle tartıştığı zaman gelip hikayelerinde atarlı sözler paylaşan var ki o kısım daha tuhaf. Niye direkt o kişiyle iletişim kurmak yerine böyle yollar tercih edilir ki?

Tabii ben bunları kendi içimde düşünüyorum kimseye bir şey demeye hakkımız yok sonuçta. Ben de o yüzden bu tarz şeyler paylaşan insanların hikayelerini hiç açmıyorum kafam rahat ediyor. Sevgiliniz de sizin hikayelerinize bakmasın rahatsız oluyorsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X