- 9 Kasım 2020
- 225
- 228
- 33
- Konu Sahibi esmerkadin
hanımlar sakin olun
Sadece sinirliyim kusura bakmayın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz nereden bilelim ki belki de özentisiniz. Özenti olan özentiyim der mi ki ? Story paylaşımlarınızı bilmiyoruz, kadın neden kadının düşmanı sizi kıskanmış mı olduk şimdi ? bu yorumdan sonra bende sizin hayal dünyasında yaşadığınızı düşünmeye başladım.farkında değilsiniz ama ben sinirimi bozduğu için gelmişim danışmışım gelip de dikkate alıp almadığımı sorsun diye değil demek ki dikkate almıyorum ki soruyorum.
Hanımlar sevgilim instagram hikayelerimin özentice olduğunu söyledi.
Fenomen kadınları biliyorsunuz onlara özeniyormuşum...Resmen özentisin dedi
Çok sinirlerim bozuldu çok da kalbimi kırdı böyle demesi ne diyeceğimi bilmiyorum![]()
sinirliyim alınganlık yaptım :/
E demek ki dikkate alıyormuşsunuz ki sevgiliniz de size özenti demiş bence.farkında değilsiniz ama ben sinirimi bozduğu için gelmişim danışmışım gelip de dikkate alıp almadığımı sorsun diye değil demek ki dikkate almıyorum ki soruyorum.
yapıyorsunuz demedim . Yani ne oldu da yada ne olmuş olabilir de öyle dedi.Derken? Özentilik yaptığımı düşünmüyorum
Kahve,söz,giyim vs.. normal şeylerBen de orda kendilerini obez veya şeker hastası yapmak için sanırım kocislerinin aldığı abur cuburlari paylasanlara özeniyorum. Niye benim önüme abur cuburlari yığıp da bir abur cubur dağı yapmayan yok diye... Böyle paylaşım görmüyorum tabii bu paylaşımları toplayıp haber yapan bir yerde gördüm. Amanın didim bu ne didim. Siz neler paylaşıyorsunuz mesela?
hiç ünlü takip etmiyorum sahte hayatlar,siz acaba onların yaptıklarını mı yapmaya başladınızHanımlar sevgilim instagram hikayelerimin özentice olduğunu söyledi.
Çok sinirlerim bozuldu çok da kalbimi kırdı böyle demesi ne diyeceğimi bilmiyorum![]()
Benim instagramim yok da fikir yürütüyorum. Kahve paylaşımlarına fenomenlerinkine benzer şeyler mı yazdığınizi düşünüyor acaba?ya da giyim kısmında. Bunu düşünmesi için de fenomen takip etmesi gerek belli bir sayıda bilemedim şimdi.Kahve,söz,giyim vs.. normal şeyler
Kahve, tatlı, kitap, gözlük, manzara ...Benim instagramim yok da fikir yürütüyorum. Kahve paylaşımlarına fenomenlerinkine benzer şeyler mı yazdığınizi düşünüyor acaba?ya da giyim kısmında. Bunu düşünmesi için de fenomen takip etmesi gerek belli bir sayıda bilemedim şimdi.
Kahve,söz,giyim vs.. normal şeyler
Sizi ve paylaşımlarınızı bilmiyorum ama bence çok da kızmayın bu duruma.. Ben sosyal medya paylaşımlarını zaten hep birbirinin özentisi hatta zaman zaman aynısı bulurum.. Farklı birşeyler paylaşan çok az insan var.. Bu da böyle süregelmiş birşey herkes yapıyor bunu bence size özgü değil.. Ama tabi direk yüzünüze de neden dedi erkek arkadaşınız onu anlayamadım onun sorunu ne acaba.. Kendisi çok fark katarak mı kullanıyormuş bu sosyal medyaları?? Bir sormak lazım..Hanımlar sevgilim instagram hikayelerimin özentice olduğunu söyledi.