Sevgilim bana sevgilinmi var ? benden baska dedi :(

bende bilmiyorum telefonum niye o saate caldi diye ve bende onla konuştuktan sonra telefonu kapattim diye

saçmaladıgının farkına varmış pişman olmuş
ama ilerde daha ciddi boyutlara ulaşabilir ne demek tlf kapattın numaranı değiştirip başkasıyla mı konustun

ya bu kadarcık seylerdende ayrılırsan..zaman zaman kızlarda yapar sevgililerini boyle kıskanclıklar zaten ozur dilemis bunun icinde sen fazla uzatmıssın yani bakıyorumda sasıyorum ya bundan bu yuzden ayrılırsın baskasının baska huyu cıkar yani birseyleri halletmek yerine ayrılmak kacıs olmus artık

bence arada büyük bi güven problemi var, bu kadarcık sebep diil yani ayrılmak için gayet yeterli bi sebep o kadar paranoya yaratabilecek bi adamla, abimle konuştuğuma inanmayacak bi adama niye kendimi inanadırmaya çalışıymm ki?

canım sana hiç güvenmemiş, gerçekten çok üzücü bi durum. :1no2: ilişkinin temeli güvendir. a.s
daha önceden güvensizlikten dolayı böyle bi tartışma çıkarmış mıydı?
eğer bu ilkse, son olacağına dair ondan bi söz iste ve son bi şans ver derim ben :1closedeyes:
tekrar aynı şey olursa koy ver gitsin..

hayır canım bu ilk . amma çok kötü oldum öle söylediğinde

hayır canım bu ilk . amma çok kötü oldum öle söylediğinde

haklısın canım.:teselli: yani sonuçta sen onu yapıcak kadar ucuz bi kız mısın? bunu değil sana söylemesi, aklının ucundan geçirmesi bile çok kötü :umursamaz:
kaç yıldır çıkıyosunuz canım?
bak bu ilkmiş, pişman da olmuş.. belli ki seni kaybetmekten korkuyo. :1hug: erkeklere bu korkuyu yaşatıcaksın zaten. başka türlü değer bilmiyolar kaydirigubbakcemile3

Öncelikle büyük bir mevzu değil bence affet.
sevdiği için kısakanmış. sende demekki yeterli güveni verememişsin çocuğa.....

Not: çok fazla amma gelimesini kullanıyorsun. Amma değil ama şeklinde yazılır kuzucum yazarken daha dikkatli olursa okurken bizde raaht okuruz kelimelere takılmayız...

barışırsınız,merak etme
ama azcık burnu sürtsün,sürtsün ki bi daha böyle şeyler demesin
kendine de bi şey yapmaz.ne yapcak ki?:hulya:

Bencede ayrılmak için bir sebep değil,
çok fazla kıskanmış ve sana belli etmiş bunu.
Ha böyle, bu tür laflarla değilde başka türlü belli etseydi belki bu kadar sorun olmazdı.
Orda hatalı sevgilin.
Yalnız hep hatayı karşı tarafta aramamak gerekir,
neden böyle düşünüyor acaba diye sordun mu hiç kendine?
Ve ne kadar süredir berabersiniz?

Gece yarısı sevgilinin telefonu çalsa seninle konuşurken,ablam dese;
-hımm peki tamam mı dersin?
yoksa yemin ve vb. inandırma yollarına başvurmasını mı beklersin?
Birde üzerine sabaha kadar telefonu kapalı kalsa...

Evet koşulsuz güvenmek güzel bişey ama bir çoğumuz yapamıyoruz bunu.
Pek tabii ki bu hiç güvenmediği anlamına gelmiyor.

Barışın gitsin derim ben...

evet canım haklısın ama ben kıskanc değilim yani ablam derse ve ya arkadaşım tamam derim.

hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için.
6 aydir sevgiliyiz. belkide haklısınız affetmeliyiom . bu gün aradığında konuşmayı düşünüyorum

Ayrılırsın/ayrılmazsın bilemem ama, yerinde olsam çok fena süründürürdüm...
Ve ben olsam ayrılırdım ama başkasını yakıştıran biriyle asla devam edemem...
lmaz:

cnm bence bu ayrilmak icin bi sebep degilki
yani senin kararin sonucta karisamam ama abartmissin bence biraz
insan sevdigini kiskanir, belliki sevgilinde seni kiskanmis
hem hepimiz arada sirada yapiyoruz böyle seyler
bence bu kadarda büyütülcek bi durum degil buopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…