sevgilim bana sevgisizsin dedi :(

slmbenss12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
30
0
1
34
merhaba arkadaşlar 3 aylık bi ilişkim var.
gecen hafta dogum gunumde ve sevgılım 2 kuzenı benım arkadasım ve kuzenımı cagırarak dogum gunumu kutlamak istemiş.
bi cafeye gittik pasta filan geldi ben hiç tepki gostermedim.
bugun bi konudan tartıştık bana sevgisizsin tek derdin lüks yaşam gibi seyler soyledi.
dogum gununde bile tepki vermedin bi tşk etmedin dedi.
ben öyle basit seyleri sevmiyorum dedim bana dediki napim seni uzaya mı cıkarim elimden bu kadar geliyo dedi.

peki siz ne bekliyordunuz

beklentin lüks demiş ya

adam sizi çözmüş galiba

uyuşamıyorsanız uzatmanın anlamı yok

herkes çizsin kendi yolunu
daha farkli bişey bekliyodum . bide kendisi ile ciddiyiz ilerde sorun olurmu . ben daha ( sosyetık takılmak istiyorum :)

benim istedigim daha güzel bi yerde yasamak araba ev fılan daha uzel giyinmek . onun istedigi beni iyice asaga cekmek sizce paramı askmı

benim istedigim daha güzel bi yerde yasamak araba ev fılan daha uzel giyinmek . onun istedigi beni iyice asaga cekmek sizce paramı askmı

tobe yarabbim, iyimisisnzi siz sayin gecn beyinler?
neyse yorumlari okurum eglenirim bir sure :)

Aşağılamışsınız, kaba davranmışsınız. Hemde sizin için uğraşısını küçümsemişsiniz. Beğenmemenize bir şey diyemiyorum. Ama nezaketen de olsa teşekkür etmen gerekirdi.

Ben sizi hem nezaketsiz hem de sevgisiz buldum. Arkadaşınızın size söylediği lüks yaşam derdinizin olduğunu anlık birşey değil. Muhtemelen anlatmadığınız çok şey var. Beklentileriniz farklı. Düzeyli bir şekilde ayrılmanızı öneririm.

Anlayışsızsın malesef. Çocuk çok haklı.
Maddi durumu ne gerektirdiyse onu yapmış. Bana göre gayette güzel düşünmüş.
Basit şeyler deyip küçümsemek hiç hoş olmamış.

ayrılmak istemiyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…