- 4 Aralık 2014
- 724
- 1.067
- 113
- Konu Sahibi slmbenss12
-
Sen parayı seçte kurtar şu çocuğu. En güzel iyiliği yaparsın ona.benim istedigim daha güzel bi yerde yasamak araba ev fılan daha uzel giyinmek . onun istedigi beni iyice asaga cekmek sizce paramı askmı
Su Turk dizilerini izlemeyi biraz azalt canm ya da izle ama rol model alma kendine her sey duzelir.benim istedigim daha güzel bi yerde yasamak araba ev fılan daha uzel giyinmek . onun istedigi beni iyice asaga cekmek sizce paramı askmı
katlanılmıyacak bı ınsanmıyım yanı
tv izlemiyorummSu Turk dizilerini izlemeyi biraz azalt canm ya da izle ama rol model alma kendine her sey duzelir.
seviyorummben katlanmazdım..
insan beğenmese bile nezaketen teşekkür eder.. üstelikte sevgiliniz olduğunu iddia ettiğiniz kişiyi seviyorsanız kalbi kırılmasın diye teşekkür eder beğenmiş gibi yapar..
aynı dediği gibi sevgisizsiniz..
adamı sevmiyorsanız üstelik maddi beklentilerinizide karşılamıyorsa niye birliktesiniz..
tv izlemiyorumm
Sadece bu durumu telafi etmekle olmaz. Senin beklentilerini karşılamadığını düşünüyorsan birlikte olmanın anlamı ne?nasıl telafi edebilirim hatamı
youtube de vıdeo izliyom makyaj vsne yapiyorsun bos zmnlarinda atom parcacigimi capistiriyorusun
ay yine tutamadim kendimi
burdan bakinca hic oyle gorunmuyorda bilesin...
Kafa yapin tipki oyle ama. Evin araban daha iyi bi yasamin olmasini istiyorsan okuyup,calisacaksin. Erkek arkadasindan boyle seyler beklemek cok abes degil mi?tv izlemiyorumm
seviyorumm
oylemı gorunuyomŞımarık mıyız acaba?
yakışıklı nedenkisevsen öyle davranmazdın..
seviyor olma ihtimalin yok..
çokmu yakışıklı ?
Evet.oylemı gorunuyom
degılım fakelik bişey yokkı ortadaFake bence. Fake olmalı. Lütfen...
yakışıklı nedenki
terbıyesızlık ettı cok alındımFake bence. Fake olmalı. Lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?